• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet arkadaşı aranır

Selam 11 kg vermiştim. Hala da 8-9 kg vermem gerektiğine inanıyorum. Vermiş Olduğum kg lar yağdan Gittiği için size az da gelse verilen kg yağdan Gittiği için vücut inceldi ve 15 kg vermiş gibi göründüm herhafta listelerim farklıydı. Dilerseniz hafta hafta buradan paylaşabilirim.
Son olarak lütfen internetten bulduğunuz kısa sürede şukadar kilo kaybı diye anlatılanlara inanmayın evet belki kilo kaybı yaşarsınız fakat farklı sağlık sorunları ile boğuşursunuz veya verdiklerinizi kısa zamanda Fazlasıyla alırsınız
Paylaşabilirsiniz listenizi ama bnm şuan hızlı vermem lazım çocuk için tedavi goruyormsn asilama yapilcak ve zayifla dedi doktoru çok kiloluda degilm bikac kilo verdm yeter zaten düzenli plates yapiyorum

Bu arada bende varım kızlar :) Benide aranıza alın ben de tam tamına 10 kg vermek istiyorum ama kilolu değilim düz bi karın ve fit bi vucüd için tabi 3-4 ayda yavaş yavaş ve sağlıklı bir şekilde yarından itibaren başlamayı düşünüyorum ! :D hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun

Kızlar bende varım. Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum. 108 kiloyum. 65 e düşmek istiyorum. Hırslı ve azimliyimdir.

bnde varımm 2 hafta önce diyetisyene gitmiştim 2 kilo verdima ama bugün kontrole gidince bu 2 kilonunn kasdan gittiğini öğrendim moralim bozuk bu gün hiç diyete uymadım ama yarın tekrar başlıcam
diyet listem kahvaltı 1 kk peynir yada yumurta.4 zeytin domates,salatalık.1 dilim ekmek
10 da 1 süt grubu ayran yoğurt vs 1 meyve
12-13 arası 3 p et örnek 3 köfte 6 kasık sebze bol salata 3 kaşık pilav yada ekmek
4 te 2 galeta 1 süt 1 meyve
1 saat yürüyüş
7 de 2 p et 8kaşık sebze 1 ekmek yada 1 kepçe çorba

Arkadaşlar bende dün yapabilirim diye kendimi motive ettim ama bugun de tutamadım kesinlikle artık çok yoruldum Bu sefer kesin kararlıyım sıkıldım artık bu durumdan sıkı bi diyet ve spor programı oluşturacağım kendime ))

Arkadaşlar bende dün yapabilirim diye kendimi motive ettim ama bugun de tutamadım kesinlikle artık çok yoruldum Bu sefer kesin kararlıyım sıkıldım artık bu durumdan sıkı bi diyet ve spor programı oluşturacağım kendime ))
Ya of ben de öyleyim. Artık millete imrenmekten sıkıldım :(

Doymama rağmen yeme isteği oluyo :/ gerçi öyle ahım şahım da değilim kilomla boyumun son iki rakamı arasında 15 fark olmasına rağmen çok garibim ya :/ göbek falan yağları eritmek istiyorum

Herkesin hayatının bir döneminde kilo vermey çalışmıştır. Bazımız güzel görünmek için kilo vermek ister, tabi ki güzel görünmek kendimize olan öz güvenimizi arttırmaya yardımcı olur. Bazımızda sağlık sebeplerinden dolayı, kilo vermek ister.

Obezite hastası olan kilolu insanlar, kalp hastaları, diyabet hastaları ve diğer sağlık sorunlarına sahip olabilirler. İstenmeyen kilolardan kurtulmak için kısa sürede zayıflamak tabiri caizse sihirli bir değnek değmesini ister ama uzun süreli kilo kaybı yada uzun sürede verilen kilolar geri gelmemesini sağlar. Sağlıklı yaşamak için yaşam ve beslenme biçiminde değişiklik yapılması gerekir.

Goji berry de bolca bulunan b1 vitamini sayesinde karbonhidratları etkili bir şekilde enerjiye dönüştürmeye yardımcı olur. Tiroid hormonunun düzenli çalışmasına yardımcı olur. Tiroid sorunları kilo almaya sebep olan başlıca sorunlardan biridir.

Besin değeri yüksek goji berryler kilolardan kurtulma programınızın bütünleyici önemli bir parçası olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X