diyet arkadaşı aranıyor :)

kristali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
31
25
3
33
Merhaba kızlar ben şuan 65 kg ım 1.68 boyundayım 55-57 kg arasına düşmek istiyorum ama çalıştığım için diyet yapmakta zorlanıyorum. daha doğrusu motivasyon eksikliğim var . aslında gün içinde çok bir şey yemiyorum ama akşam birşeyler yemeden duramıyorum paketli gıda maalesef tüketiyorum. film izlerken falan insan bir şeyler atıştırmak istiyor.bidahamı gelicez dünyaya kafasından bi çıksam :( çevremde insanlar 3-4 ayda 30 kg bile veren var ben toplasan 7-8 kg veremiyorum sinirim bozuluyor. bir de vücudumda kas kütlesi okdar az ki etlerim yumuş yumuş biraz fit bi vücüdum olsun istiyorum aynı zamanda diyeti sporla desteklemek harika olurdu ama iş ev okul derken vakit bulamıyorum eve gidince patates çuvalı gibi yayılıyorum :D bi başlayabilsem gerisi gelecek diye umut ediyorum ama... benimle birlikte diyet yapmak isteyen çıkar mı ki? :KK200:

Merhaba kızlar ben şuan 65 kg ım 1.68 boyundayım 55-57 kg arasına düşmek istiyorum ama çalıştığım için diyet yapmakta zorlanıyorum. daha doğrusu motivasyon eksikliğim var . aslında gün içinde çok bir şey yemiyorum ama akşam birşeyler yemeden duramıyorum paketli gıda maalesef tüketiyorum. film izlerken falan insan bir şeyler atıştırmak istiyor.bidahamı gelicez dünyaya kafasından bi çıksam :KK43: çevremde insanlar 3-4 ayda 30 kg bile veren var ben toplasan 7-8 kg veremiyorum sinirim bozuluyor. bir de vücudumda kas kütlesi okdar az ki etlerim yumuş yumuş biraz fit bi vücüdum olsun istiyorum aynı zamanda diyeti sporla desteklemek harika olurdu ama iş ev okul derken vakit bulamıyorum eve gidince patates çuvalı gibi yayılıyorum :KK70: bi başlayabilsem gerisi gelecek diye umut ediyorum ama... benimle birlikte diyet yapmak isteyen çıkar mı ki? :KK200:
Merhabalar ismim Arzu diyet yapmaktan ziyade ürünlerimizle daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde kilo kontrolünüzü sağlayabiliriz size yardımcı olmak isterim bende 1 ayda 6 kilo verdim ürünlerimizle

Merhaba kızlar ben şuan 65 kg ım 1.68 boyundayım 55-57 kg arasına düşmek istiyorum ama çalıştığım için diyet yapmakta zorlanıyorum. daha doğrusu motivasyon eksikliğim var . aslında gün içinde çok bir şey yemiyorum ama akşam birşeyler yemeden duramıyorum paketli gıda maalesef tüketiyorum. film izlerken falan insan bir şeyler atıştırmak istiyor.bidahamı gelicez dünyaya kafasından bi çıksam :KK43: çevremde insanlar 3-4 ayda 30 kg bile veren var ben toplasan 7-8 kg veremiyorum sinirim bozuluyor. bir de vücudumda kas kütlesi okdar az ki etlerim yumuş yumuş biraz fit bi vücüdum olsun istiyorum aynı zamanda diyeti sporla desteklemek harika olurdu ama iş ev okul derken vakit bulamıyorum eve gidince patates çuvalı gibi yayılıyorum :KK70: bi başlayabilsem gerisi gelecek diye umut ediyorum ama... benimle birlikte diyet yapmak isteyen çıkar mı ki? :KK200:
Bende sana eşlik etmek isterim arkadaşım🌸 Bende bugün diyete ve egzersize karar vermiştim ama iradeli değilim. Birlikte zayıfşarsak eğer motivasyon olur 🌸💕

Bende sana eşlik etmek isterim arkadaşım🌸 Bende bugün diyete ve egzersize karar vermiştim ama iradeli değilim. Birlikte zayıfşarsak eğer motivasyon olur 🌸💕
çok sevinirim... nasıl bir yöntem kullanmayı düşünüyorsunuz diyetinizde? ben yine bugün başlayacağım diyip yine başlayamadım :( az önce işyerinde herkes börek söyledi ben de canım çekti söyledim malesef şu an pişmanım :( çalıştığım iş masabaşı olduğu için gün içinde hiç hareket etmiyorum nerdeyse. işe de eşim bırakıp alıyor. ee adım atamıyorum yeteri kadar gün içinde.. bizim sitedeki spor salonu pandemiden dolayı kapalıydı bu salı açıldı cumartesi gününden itibaren haftada en az 3 kez spora başlıyorum yediklerime de dikkat edeceğim. bu sefer kararlıyım hadi bakalım... temmuza kadar en az 6 kg vermem lazım inşallah başarırım. aslında işin kötü tarafı biraz psikolojik olması. çünkü bu aralar kendimi psikolojik çöküntü içinde hissediyorum. bazı ailevi problemlerden dolayı.. öyle olunca yemeğe veriyorum kendimi daha doğrusu abur cubura. psikolojimi toplasam her şey düzelecek gibi hissediyorum...

bu aralar aklımda tek öğün beslenerek zayıflama fikri çok yatıyor bu yöntemle kısa sürede zayıflayan çok insan varmış

çok sevinirim... nasıl bir yöntem kullanmayı düşünüyorsunuz diyetinizde? ben yine bugün başlayacağım diyip yine başlayamadım :KK43: az önce işyerinde herkes börek söyledi ben de canım çekti söyledim malesef şu an pişmanım :KK43: çalıştığım iş masabaşı olduğu için gün içinde hiç hareket etmiyorum nerdeyse. işe de eşim bırakıp alıyor. ee adım atamıyorum yeteri kadar gün içinde.. bizim sitedeki spor salonu pandemiden dolayı kapalıydı bu salı açıldı cumartesi gününden itibaren haftada en az 3 kez spora başlıyorum yediklerime de dikkat edeceğim. bu sefer kararlıyım hadi bakalım... temmuza kadar en az 6 kg vermem lazım inşallah başarırım. aslında işin kötü tarafı biraz psikolojik olması. çünkü bu aralar kendimi psikolojik çöküntü içinde hissediyorum. bazı ailevi problemlerden dolayı.. öyle olunca yemeğe veriyorum kendimi daha doğrusu abur cubura. psikolojimi toplasam her şey düzelecek gibi hissediyorum...
Ben Karatay diyeti yapmayı planlıyorum ve bugün başlıyorum. Protein ağırlıklı beslenme yapıcam ve masadan doyunca kalkıcam. Geçen ay yaptığım diyet kafama göre ve açlık diyetiydi resmen. O yüzden beceremedim😂😂 Ve youtubede 15 dakikalık bi egzersiz var işe yarayacağını düşünüyorum açıkçası. Bakalım inşallah devam ettirebilirim. Bende 65 kiloyum ve 53e kadar düşsem çok mutlu olucam🌸

Ben Karatay diyeti yapmayı planlıyorum ve bugün başlıyorum. Protein ağırlıklı beslenme yapıcam ve masadan doyunca kalkıcam. Geçen ay yaptığım diyet kafama göre ve açlık diyetiydi resmen. O yüzden beceremedim😂😂 Ve youtubede 15 dakikalık bi egzersiz var işe yarayacağını düşünüyorum açıkçası. Bakalım inşallah devam ettirebilirim. Bende 65 kiloyum ve 53e kadar düşsem çok mutlu olucam🌸
ben bundan 1 ay önce yaptım diyet kalori hesabı yaptım. 2 kg falan verdim ama sonrasında resmen aç gezmeme rağmen1 hafta boyunca gram bile azalmadı sinirim tepeme çıktı bıraktım sonra :( zayıfların homiligırtlak yediğini görünce daha da bi delleniyorum :D sizin boyunuz kaç peki? ya proteinin fazlası benim midemi bulandırıyor bi ara o kadar çok tavuk yedim ki gıdaklıcam diye korktum..

ben bundan 1 ay önce yaptım diyet kalori hesabı yaptım. 2 kg falan verdim ama sonrasında resmen aç gezmeme rağmen1 hafta boyunca gram bile azalmadı sinirim tepeme çıktı bıraktım sonra :KK43: zayıfların homiligırtlak yediğini görünce daha da bi delleniyorum :KK70: sizin boyunuz kaç peki? ya proteinin fazlası benim midemi bulandırıyor bi ara o kadar çok tavuk yedim ki gıdaklıcam diye korktum..
Boyum 164. Kilo vermek için tavuk olmaya razıyım yaza kadar bi verebilsem. Bide sadece basenden alıyorum düşün🥺 Sürekli diyet yaptığımı düşününce de acıkıyorum. Bu kez unutmuş gibi yapıcam 😂😂

Kızlar merhaba,
Ben de birşeyler yapmaya çalışıyorum denemediğim yol gerçekten kalmadı, kavitasyon, akupunktur , hipnoterapi , ketojenik, aralıklı oruç vs vs ama süreklilik olmuyor maalesef bir dönem alıp bir dönem veriyorum.. Ben de 1 haftadır başladım, benimde motivasyona çok ihtiyacım var:( Devam ediyor musunuz ne durumdasınız şimdi?

Kızlar merhaba,
Ben de birşeyler yapmaya çalışıyorum denemediğim yol gerçekten kalmadı, kavitasyon, akupunktur , hipnoterapi , ketojenik, aralıklı oruç vs vs ama süreklilik olmuyor maalesef bir dönem alıp bir dönem veriyorum.. Ben de 1 haftadır başladım, benimde motivasyona çok ihtiyacım var:KK43: Devam ediyor musunuz ne durumdasınız şimdi?

çok sevinirim... nasıl bir yöntem kullanmayı düşünüyorsunuz diyetinizde? ben yine bugün başlayacağım diyip yine başlayamadım :KK43: az önce işyerinde herkes börek söyledi ben de canım çekti söyledim malesef şu an pişmanım :KK43: çalıştığım iş masabaşı olduğu için gün içinde hiç hareket etmiyorum nerdeyse. işe de eşim bırakıp alıyor. ee adım atamıyorum yeteri kadar gün içinde.. bizim sitedeki spor salonu pandemiden dolayı kapalıydı bu salı açıldı cumartesi gününden itibaren haftada en az 3 kez spora başlıyorum yediklerime de dikkat edeceğim. bu sefer kararlıyım hadi bakalım... temmuza kadar en az 6 kg vermem lazım inşallah başarırım. aslında işin kötü tarafı biraz psikolojik olması. çünkü bu aralar kendimi psikolojik çöküntü içinde hissediyorum. bazı ailevi problemlerden dolayı.. öyle olunca yemeğe veriyorum kendimi daha doğrusu abur cubura. psikolojimi toplasam her şey düzelecek gibi hissediyorum...
Bende çökkünüm bu ara ama benim 15 kg vermem lazım

Kızlar merhaba,
Ben de birşeyler yapmaya çalışıyorum denemediğim yol gerçekten kalmadı, kavitasyon, akupunktur , hipnoterapi , ketojenik, aralıklı oruç vs vs ama süreklilik olmuyor maalesef bir dönem alıp bir dönem veriyorum.. Ben de 1 haftadır başladım, benimde motivasyona çok ihtiyacım var:KK43: Devam ediyor musunuz ne durumdasınız şimdi?
merhaba :)
Ben bu hafta başında diyete ve haftada 3 gün spora başladım 3 öğün + 1 ara öğün olacak şekilde çok abartmadan besleniyorum. tatlıyı ve paketli gıdadan olabildiğince uzak duruyorum. sadece nefsimi köreltmek için çok ufak yediğim oluyor arasıra çok canım çekerse. pazartesi çarşamba ve ctesi günleri koşu bandında tempolu ve eğimi arttırarak yarım saat yürüyorum (300 cal) 20-30 tane mekik çekiyorum. mesela bugün sabah 1 ince dilim kepek ekmeği biraz peynir 4-5 şeker domates 1 salatalık yedim (peyniri sevdiğim herhangi bir peynir tercih ettim) öğlen işyerinde çıkan yemekten az bişey yedim çok az cacık. ara öğün olarak 1 dilim ananas getirmiştim üzerine 1-2 ceviz ufaladım. onu 4 gibi yiyeceğim öğünlerin arasında 3 saat bırakıyorum. böylelikle açlık hissini çok hissetmiyorum. tavsiye ederim kızlar. akşam da pirinç pilavi ve ekmek olmadan bir yemek biraz salata tarzı birşey yerim kapatırım günü. ve tabiki en az 2 lt su içiyorum en önemlisi. temmuza kadar 7-8 kg vermeyi kafaya koydum bakalım. 57 kg düşmeyi istiyorum. isterseniz burda yediklerimizi ve yaptığımız egzersizleri paylaşabiliriz kendi grubumuzu oluştururuz. diğer başlıklar bihayli kalabalık o yüzen.. :)

Merhaba 😊 Bende sizinle diyete başlayabilirim. Motivasyon sart gerçektende 😍 Şu an ne durumdasınız? Ne yapalim nasil başlayalım kizlar? 🤩

Merhaba 😊 Bende sizinle diyete başlayabilirim. Motivasyon sart gerçektende 😍 Şu an ne durumdasınız? Ne yapalim nasil başlayalım kizlar? 🤩
merhaba, tabii çok sevinirizz bu başlığa her gün ne yediğimizi spor aktivitelerimizi yazarak birbirimizi fişekleyebiliriz ne dersiniz? ben tam gaz devam ediyorum . ama bugün biraz bozacağım akşam misafirliğe gideceğiz benim için özel bir yemek yapacaklar o yüzden mecburen yiyeceğim :) yemezsem çok ayıp olacak. o sebeple dengelemek için öğle yemeği yemedim, birazdan ufak bi ara öğün yapmayı düşünüyorum sabah zaten klasik kahvaltımı yaptım biraz peynir 1 dilim kepek ekmeği 4-5 zeytin 1 küçük salatalık .. bugün spor yapmayacağım spor günüm yarın:) siz ne durumdasınız?

Kızlar merhaba,
Spor yapıyorsan yamuna markasının aktif spor taytı var hem cok rahat hem cok güzel terletiyor. Hem selülit sarkma seviyesi olmuyor. Ben geçen yıl o taytla spor yapınca hızlı kilo vermiştim. Tabi if diyeti de uyguladım

merhaba, tabii çok sevinirizz bu başlığa her gün ne yediğimizi spor aktivitelerimizi yazarak birbirimizi fişekleyebiliriz ne dersiniz? ben tam gaz devam ediyorum . ama bugün biraz bozacağım akşam misafirliğe gideceğiz benim için özel bir yemek yapacaklar o yüzden mecburen yiyeceğim :) yemezsem çok ayıp olacak. o sebeple dengelemek için öğle yemeği yemedim, birazdan ufak bi ara öğün yapmayı düşünüyorum sabah zaten klasik kahvaltımı yaptım biraz peynir 1 dilim kepek ekmeği 4-5 zeytin 1 küçük salatalık .. bugün spor yapmayacağım spor günüm yarın:) siz ne durumdasınız?
Evet her gün ne yiyip ictigimizi yazalım. Bende yarından itibaren yazacagım. O halde günlük aktif olmalıyız, buraya girmeliyiz birlikte ne yaptığımızı bilirsek daha iyi ilerleme kaydedebiliriz diye düşünüyorum 😊 Bende bir kac gün oldu baslayalı verdigim kilo 1, sanırım ödem 😄 60 kiloyum hedefim 55. Leslie diyr bi zayıflama sporu var bilginiz var mı cok araştırdım bayagı iyiymiş. Onu da uygulayalım mı ne dersiniz? Youtubedan geniş çaplı arastırabilirsiniz. 😊

kristali kristali günaydınlar 🌺 Ben bugun kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, bir kac tane zeytin,1 domates ve 1 dilim ekmek yedim :KK24:12 gibi türk kahvesi, öglen arası tarcınlı süt içeceğim. Aksamı henuz düşünmedim belki sadece yoğurt yerim:super:

kristali kristali günaydınlar 🌺 Ben bugun kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, bir kac tane zeytin,1 domates ve 1 dilim ekmek yedim :KK24:12 gibi türk kahvesi, öglen arası tarcınlı süt içeceğim. Aksamı henuz düşünmedim belki sadece yoğurt yerim:super:
Merhaba, ben sabah yarım simit yedim normalde kahvaltı hazırlıyorum işe gelirken ama bugün işendim :( öğlen bir kase yayla çorbası içtim sadece 16.00 gibi 1 portakal yedim. bugün öğle ve sabah öğünlerimi hafif tuttum yine misafirlik var :D diyet düşmanlığı resmen :D bugünü de atlatırsam emin adımlarla devam diyete. neyseki dengeliyorum kafamda öğünleri...

Merhaba, ben sabah yarım simit yedim normalde kahvaltı hazırlıyorum işe gelirken ama bugün işendim :KK43: öğlen bir kase yayla çorbası içtim sadece 16.00 gibi 1 portakal yedim. bugün öğle ve sabah öğünlerimi hafif tuttum yine misafirlik var :KK70: diyet düşmanlığı resmen :KK70: bugünü de atlatırsam emin adımlarla devam diyete. neyseki dengeliyorum kafamda öğünleri...
Bende öglen süt içtim ve 1 muz yedim, aksam ise 1 kase yoğurt ve 1 yemek kaşığı et kavurma yedim :KK48:

Back
X