- 4 Mart 2021
- 31
- 25
- 3
- 33
Merhaba kızlar ben şuan 65 kg ım 1.68 boyundayım 55-57 kg arasına düşmek istiyorum ama çalıştığım için diyet yapmakta zorlanıyorum. daha doğrusu motivasyon eksikliğim var . aslında gün içinde çok bir şey yemiyorum ama akşam birşeyler yemeden duramıyorum paketli gıda maalesef tüketiyorum. film izlerken falan insan bir şeyler atıştırmak istiyor.bidahamı gelicez dünyaya kafasından bi çıksam  çevremde insanlar 3-4 ayda 30 kg bile veren var ben toplasan 7-8 kg veremiyorum sinirim bozuluyor. bir de vücudumda kas kütlesi okdar az ki etlerim yumuş yumuş biraz fit bi vücüdum olsun istiyorum aynı zamanda diyeti sporla desteklemek harika olurdu ama iş ev okul derken vakit bulamıyorum eve gidince patates çuvalı gibi yayılıyorum
  çevremde insanlar 3-4 ayda 30 kg bile veren var ben toplasan 7-8 kg veremiyorum sinirim bozuluyor. bir de vücudumda kas kütlesi okdar az ki etlerim yumuş yumuş biraz fit bi vücüdum olsun istiyorum aynı zamanda diyeti sporla desteklemek harika olurdu ama iş ev okul derken vakit bulamıyorum eve gidince patates çuvalı gibi yayılıyorum  bi başlayabilsem gerisi gelecek diye umut ediyorum ama... benimle birlikte diyet yapmak isteyen çıkar mı ki?
 bi başlayabilsem gerisi gelecek diye umut ediyorum ama... benimle birlikte diyet yapmak isteyen çıkar mı ki? 

çevremde insanlar 3-4 ayda 30 kg bile veren var ben toplasan 7-8 kg veremiyorum sinirim bozuluyor. bir de vücudumda kas kütlesi okdar az ki etlerim yumuş yumuş biraz fit bi vücüdum olsun istiyorum aynı zamanda diyeti sporla desteklemek harika olurdu ama iş ev okul derken vakit bulamıyorum eve gidince patates çuvalı gibi yayılıyorum
  çevremde insanlar 3-4 ayda 30 kg bile veren var ben toplasan 7-8 kg veremiyorum sinirim bozuluyor. bir de vücudumda kas kütlesi okdar az ki etlerim yumuş yumuş biraz fit bi vücüdum olsun istiyorum aynı zamanda diyeti sporla desteklemek harika olurdu ama iş ev okul derken vakit bulamıyorum eve gidince patates çuvalı gibi yayılıyorum  bi başlayabilsem gerisi gelecek diye umut ediyorum ama... benimle birlikte diyet yapmak isteyen çıkar mı ki?
 bi başlayabilsem gerisi gelecek diye umut ediyorum ama... benimle birlikte diyet yapmak isteyen çıkar mı ki? 

Bende bugün diyete ve egzersize karar vermiştim ama iradeli değilim. Birlikte zayıfşarsak eğer motivasyon olur
 Bende bugün diyete ve egzersize karar vermiştim ama iradeli değilim. Birlikte zayıfşarsak eğer motivasyon olur 

Sürekli diyet yaptığımı düşününce de acıkıyorum. Bu kez unutmuş gibi yapıcam
 Sürekli diyet yaptığımı düşününce de acıkıyorum. Bu kez unutmuş gibi yapıcam  Bende sizinle diyete başlayabilirim. Motivasyon sart gerçektende
 Bende sizinle diyete başlayabilirim. Motivasyon sart gerçektende  Şu an ne durumdasınız? Ne yapalim nasil başlayalım kizlar?
 Şu an ne durumdasınız? Ne yapalim nasil başlayalım kizlar? 

60 kiloyum hedefim 55. Leslie diyr bi zayıflama sporu var bilginiz var mı cok araştırdım bayagı iyiymiş. Onu da uygulayalım mı ne dersiniz? Youtubedan geniş çaplı arastırabilirsiniz.
 60 kiloyum hedefim 55. Leslie diyr bi zayıflama sporu var bilginiz var mı cok araştırdım bayagı iyiymiş. Onu da uygulayalım mı ne dersiniz? Youtubedan geniş çaplı arastırabilirsiniz.  

Ben bugun kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, bir kac tane zeytin,1 domates ve 1 dilim ekmek yedim
 Ben bugun kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, bir kac tane zeytin,1 domates ve 1 dilim ekmek yedim  12 gibi türk kahvesi, öglen arası tarcınlı süt içeceğim. Aksamı henuz düşünmedim belki sadece yoğurt yerim
12 gibi türk kahvesi, öglen arası tarcınlı süt içeceğim. Aksamı henuz düşünmedim belki sadece yoğurt yerim