diyet arkadaşı aranıyorr :)

Öncelikle azminizden ve iradenizden ötürü sizi tebrik ediyor,darısı bizim de başımıza diyorum..:)

Ben 1.80 boyundayım afedersiniz 79 kiloyum 40-42 giyiyorum haftaya diyetisyene randevum var bakalım ne olacak.. Bana bir liste verildiğinde ona uyabilmem büyük şans,

2012 yazında annemle ufak bi diyet yapmıştık 72 ye kadar düşmüştüm hoop geri aldım tabii okullar açılınca ve yine vermek istiyorum keşke annem gibi belim ince kalçalar geniş olsaydı diyorum bazen, bende tam bi eşit dağılma var kilomu göstermiyorum profesyonel basketbolcuyum aynı zamanda ama iştee kısmet boğazı tutmadan olmuyor
:1::1:

bende 78 dim :D valla sporda yapıyorsun boğazıda tuttun mu tamamdır arkadaşııım :)

olur canım ben bı dıyet gordum burda 5 günde 3 kılo felan verdırıyor bunu sporla desteklersek süper olur yarın ona başlıyorum gun sonunda buraya yedıklerımı ve sporlarımı yazıcam kesın mekık olucak dans ve ıp atlama yuruyus olucak sporlarda yesılcay kesın ıkı bardak olucak ve 2 buçuk lıtre su ben 6 belkıde 10 kılo vermem gerek canım onun ıcın ıkı ay felan devam edıcem

ya şey diyorlar şok diyetlerde kilo veriyomuşsun ama yağdan gitmiyormuş ya vucuttaki su azalıyormuş o zamanda bırakınca geri alıyormuşsun kiloyu en güzeli ayda 3-5 kilo arası bence :)

Merhaba kk nin tatlı yol arkadaşları :)
Ben de varım aynı dertten muzdarip..
Bugün başka konu açtım ama buraya da yazayım dedim.
Benim de başlamam ve kendime çekidüzen vermem lazım.
Ve benim de yol arkadaşına cok ihtiyacım var. Ama benim kilom sizden cok fazla :/
Fazla olsun nolucak hep beraber incelelim vereliim şu kiloları işte :))

ya şey diyorlar şok diyetlerde kilo veriyomuşsun ama yağdan gitmiyormuş ya vucuttaki su azalıyormuş o zamanda bırakınca geri alıyormuşsun kiloyu en güzeli ayda 3-5 kilo arası bence :)

aynen oyle benımkı sok dıyet degıl zaten sabah kahvlatısı ogle yemegı aksam yemegı bol meyve suan uyguladığım güzel gdıyo bıde bır egzersız vıdeom var süper acaıp terletıyo

Fazla olsun nolucak hep beraber incelelim vereliim şu kiloları işte :))

Haklısın, ah verebilsem :)
Bu kk bana yarayacak ama inanıyorum.
Azıcık kendimden bahsedeyim o halde;
22 yaşındayım, ankarada yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 170 boyunda ve 100 kiloyum.
Rakam korkunç değil mi ..
Bugün tartıda bu rakamı görünce dışardan takip ettiğim kkya katılmalıyım dedim.
Ve sizlerle birbirimize destek olarak kurtulalım şu kilolardan istiyorum

22 yaşındayım, ankarada yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 170 boyunda ve 100 kiloyum.

canım rakamın onemı yok bence hepımız kıloluyuz bırbırımıze destek cıkıcagız ve basarıcagız basladınmı ben bugun başladım mesela canım

canım rakamın onemı yok bence hepımız kıloluyuz bırbırımıze destek cıkıcagız ve basarıcagız basladınmı ben bugun başladım mesela canım

sabah kalktığımda tartıdan önce yediğim keki saymazsak başladım :)
Öğlen bir tabak bulgur pilavı yedim yanında bol roka ve domates.
Üstüne de bir yeşil çay içtim.
Akşam da bol salata ve sebze yemeği yerim.
Ekmeği kesemem muhtemelen bir dilim ekmek yerim ya da biraz bulgur pilavı.
Hep beraber istikrarla sürdürürsek inşaallah veririz hepsini.
Ben artık bıktım bu kilolardan :(

sabah kalktığımda tartıdan önce yediğim keki saymazsak başladım :)
Öğlen bir tabak bulgur pilavı yedim yanında bol roka ve domates.
Üstüne de bir yeşil çay içtim.
Akşam da bol salata ve sebze yemeği yerim.
Ekmeği kesemem muhtemelen bir dilim ekmek yerim ya da biraz bulgur pilavı.
Hep beraber istikrarla sürdürürsek inşaallah veririz hepsini.
Ben artık bıktım bu kilolardan :(

bende bende canım ben bugun sadece bır tabak patates haşlaması yedım bıde meyve ve su akşam yemegı yemedim ya aslında soyle bısey var benım yemek yemesem yemem tum gun sadece ben cok hareketsızım yerimden kıpırdamıyom ondanda veremıyom bıde abur cubur cok severım

bende bende canım ben bugun sadece bır tabak patates haşlaması yedım bıde meyve ve su akşam yemegı yemedim ya aslında soyle bısey var benım yemek yemesem yemem tum gun sadece ben cok hareketsızım yerimden kıpırdamıyom ondanda veremıyom bıde abur cubur cok severım

Valla ben yemek yemeyi de severim yapmayı da severim ararım yemek yemeyi yani sıkılınca yemekle vakit geçiriyorum resmen :/
Ders çalışırken özellikle tatlı abur cubur olmadan olmuyor ..
Spor da yok aynen trafik ders yoruyo zaten boş kaldı mi yatıyorum :(

Valla ben yemek yemeyi de severim yapmayı da severim ararım yemek yemeyi yani sıkılınca yemekle vakit geçiriyorum resmen :/

aynen canım bende topık açtım ordan baslıcam ınsallah hayırlı olurda verırız su kıloları

Umudunu kaybetme bir sürü insan var kilo veren hikayeleri okudukça gaza geldim ben öyle başladım zayıf insanları gördükçe benim neyim eksik diyodum fazlam varmış meğersem :D

bende üniversite sınavına hazırlanıyorum ve derse başlayınca sırf canım sıkılıyor diye kalkıp bişeyler yiyesim geliyor. Abur cubur yerine meyve yiyebilirsin ben yeşil elmayı çok severim mesela onu yiyorum ders başında :))

bende üniversite sınavına hazırlanıyorum ve derse başlayınca sırf canım sıkılıyor diye kalkıp bişeyler yiyesim geliyor. Abur cubur yerine meyve yiyebilirsin ben yeşil elmayı çok severim mesela onu yiyorum ders başında :))
Ben de sınava hazırlanırken aldim ya bu kiloları :/ ben lise sona geçtiğimde 77 kiloydum 40 beden giyiyordum aşırı zayıflık sevmedigimden bir de boydan kurtardigimdan cok mutluydum ..
Lise sonda sınav stresi cikolata meyve suyu kremalı kahveler derken aldim da aldim .. üniversite başlayınca gelenek devam etti ve bugün 100 kiloyum..
Ders çalışırken atistirmamak cikolata bisküvi yememek mümkün olmuyor ki :(

Back
X