• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum kızlar

Evet atıyo ama çekilen çileye değmio 7 gün tatsız çorbayı içiosun sonra hoopp geri alıosun verdiğini..bol su yeşil çay içsen ödem atamıo musun bu şekilde

su çok içemiyorum ama çay her türlüsünü içerim yeşil çayıda deneyeyim:KK19:

Su mutlaka icmelisin. Suyun içine nane, salatalık veya limon dilimle tadı daha iyi oluyo bide bu şekilde su içmeye çalış

bugün zorlayarak 1 litreyi bitirdim akşamda 2 bardak içmeye çalışacam

kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz evden pek giremiyorum da:KK68:

Günaydınnnn şuanlık hala süper gidiyor.. :) İş dolayısıyla pek giremiyorum siteye :(

o spor yapılmış ne güzel ben de bütün gün masa başında oturdum akşama bari ben de spor yapayım

Valla ben bu kilo verme işine iyice sinir olmaya başladım :( yapıştı şu son kilolar ya gitmio bi türlü :( insan 1 haftadır 100 gr bile veremez mi yaaa..dün bütün gün dışardaydım geldim sadece meyve salatası yedim akşam 1 saat zumbaya gittim..akşam yemeğinde de sadece ufak bi kase kuruyemiş yedim tüm gün yediğim bi..tartıldım 100 gr bile değişiklik yok......

Back
X