• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum:)

Teacher8934

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
137
111
103
Kızlar selamm.. ben evlendikten sonra 20 kg almış olmak ile birlikte şuan 78.5 kg geliyorum :((( artık hiç bir kıyafetim olmuyor , kesinlikle alışveriş yapmak istemiyorum. Artık buna sağlam bir irade ile dur deme zamanı geldi diye düşünüyorum. Bu süreçte benimle beraber olmak isteyen arkadaş varsa çok mutlu olurum . Birbirimizi motive ederiz :) hedefim 54 kg olmak :) ramazan geldi.. ve ben ramazanda kilo verebilenlerdenim dikkat ettiğim sürece. Bunuda firsat bilip bu işe bugün başladım. Şimdi ılık limonlu suyumu içiyorum. Sizde varım diyorsanız ben burada sizi bekliyor olacağım;))

Merhabalar benimde 7 kilom fazlam var ve benimde hedefim 51 kilo olabilmek, şuan ki kilom 58 basen ve göbek fazlalığım var bunlarla başım dertte :işsiz: ve şimdi limonlu suyumu içiyorum güne başlıyorum 😎hadi bakalım yeni bir güneee MERHABAAA🥳🥳

Merhaba kızlar bende 64 kiloyum şuan için hedefim 57.benim kilom basen ve bacak bölgesinde toplanmış durumda. Bikac aydır uğraşıyorum ama bi türlü devam edemedim sizlerle istikrarlı bir şekilde veririm umarim

Back
X