Diyet arkadasi ariyoruumm

ceydanurk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
8
0
86
Ankara
Merhabalar. Ben de araniza yeni katilanlardanim. Yasim 18 Boyum 158 ve kilom 84. Universite ogrencisiyim. Feci sekilde duygusal yeyiciyim spor yapsam bile oturup pesine tatli yiyenlerdenim. bana yoldas olmak isteyen var mi aranizda? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrica sehir disinda okudugum icin hicbir diyette istikrarli olamiyorum cunku cevrem de benim gibi yiyor

oncelıkle topıgın hayırlı olsun canm , ınsallah bır an once kılolarından kurtulursun ınsallah , kılolarımız hemen hemen aynı ınsan ısteyınce basarabılıyor ınan ve gayret et gerısı gelır benım sımdı vermem gereken bı 13 kılo var hedefım dugunume kadar 70 görmek daha sonrasın 65 ve 60 ıcın ugrasıcam bakalım ınsallah

Bu iradeyi nasil buldun ah bi baslasam gerisi gelecek de itici guc bulamiyorum

Bu iradeyi nasil buldun ah bi baslasam gerisi gelecek de itici guc bulamiyorum

5 senede 45 kılo almışım ve 5. sene sonunda kafama dank ettı daha oncesınd zaten hıc kılo vermek ıcın çabalamadım cunku umursamıyordum sonrasında artık ıstedıgım gıbı gıyınemıyordum, ve bazı olaylar yasadım onların cok buyuk etkısı oldu canm sadece ıstedım ve başarmak ıcın caba gosterdım ınan bı kac kılo verdkce daha da hırslanıyorsun ve dahada kolaylaşıyor , ınsanların ıcıne daha kendıne güvenerek çıkıyorsun

evet haklısınız sağolun en kısa zamanda kendime gelip allah nasip ederse ben de başlayacağım size de bol eksiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…