Harika olmuşKızlar pazartesi 65.5 gelmişim bugün 64.7 geldim bir haftada 800 gr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika olmuşKızlar pazartesi 65.5 gelmişim bugün 64.7 geldim bir haftada 800 gr![]()
Tabiki de canim hoşgeldin sabah tekrar kilo bildirimi yaparsinSelaaaammmm,
bende 67 kg.yum şu an. boyum 170. ben de 60-62 arası olmak istiyorum. yarın sabahtan itibaren size katılabilirmiyim.
Hg canim :)Selaaaammmm,
bende 67 kg.yum şu an. boyum 170. ben de 60-62 arası olmak istiyorum. yarın sabahtan itibaren size katılabilirmiyim.
Ben her gün tartılııyoom valla kuzuKizlar hangi gun kilo bildirimi yapiyoz.ben pazarlari tartiliomda :)
Canim oyle psikolojim bozuluyor bigun zayif bigun kglu cikiom.o yuzden hafta da bir iyi :)Ben her gün tartılııyoom valla kuzu![]()
doğru canım cuma olsun o zamanCanim oyle psikolojim bozuluyor bigun zayif bigun kglu cikiom.o yuzden hafta da bir iyi :)
doğru canım cuma olsun o zamanCanim oyle psikolojim bozuluyor bigun zayif bigun kglu cikiom.o yuzden hafta da bir iyi :)
Bence pazar olsun tatlim.hem hafta sonu hem insan hafta ici daha konsantire oluyor sporuna yediklerine :)doğru canım cuma olsun o zaman
İste ben de o yuzden cuma dedim cnm. Haftasonu kacamaklar olabilir diye cuma dedim bence cuma uygunkizginst: 49456475 .!.:Bence pazar olsun tatlim.hem hafta sonu hem insan hafta ici daha konsantire oluyor sporuna yediklerine :)
HehehAllahım, perşembe yılbaşı partisi de var şirkette. Şimdi 40 kişi yerken, yememek. ilk sınav bu olsa gerek.
Ay bende cok gukdum valla.bencede az az ye tatlim :)Allahım, perşembe yılbaşı partisi de var şirkette. Şimdi 40 kişi yerken, yememek. ilk sınav bu olsa gerek.
Bende ip atliyorum 1000 tane.tabi firsat buldukca :)ben 3 gündür jillian yapıyorum canm
Guzel canim ipide dene.ben atlayinca kalbim yerinden cikacak gibi oluyor :)benim de şöyle bir egzersiz aletim var. onu yapmaya başladım akşamları. 1000 step yaptım akşam. nabzı epey yükseltiyor.
https://www.aliexpress.com/item-img...Thigh-device-DVD-air-climber/32263853514.html