• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşımı arıyorummmm

fıt olmayı cok ıstıyorum ama dıyet yapabılırmıyım emın deılım :) spora yazıldım bugun baslıyorum ısalah ıse yarar

fıt olmayı cok ıstıyorum ama dıyet yapabılırmıyım emın deılım :) spora yazıldım bugun baslıyorum ısalah ıse yarar

yaparsın tabi diyet yapmak aç kalmak değilki cnm dengeli besleneceğiz spora bende bugün başlıyorum beraberce verelim kilocuklarımızı :)

hafta sonu gorusmeye gıttıgımde spor hocası bir kaç tavsıyede bulundu sızlerede hemen soluyum :)

aksamları asla meyve yenmeyecek gün içinde yenecek

spordan sonra sadece süt içilecek ( kalorı yakıyorumus ) , onun haricinde bişey yemek yasak :)

cok zeytın yenmeyecek

domotes kabukları ile yenmeyecek

Son düzenleme:
hafta sonu gorusmeye gıttıgımde spor hocası bir kaç tavsıyede bulkundum sızlerede hemen soluyum :)

spordan sonra sadece süt içilecek ( kalorı yakıyorumus ) , onun haricinde bişey yemek yasak :)

cok zeytın yenmeyecek

teşekkürler canım dikkat ederim zaten meyve sevmiyorumm sorun yok :)

hafta sonu gorusmeye gıttıgımde spor hocası bir kaç tavsıyede bulundu sızlerede hemen soluyum :)

cok zeytın yenmeyecek

ben 3 tane zeytin yiyorum. domateside kabuklu yiyordum artık soyarım ozaman. sütün kalori yaktırdığını ilk defa duydum canım iyimiş.

kızlar bildiğiniz iş yerinde yapabıleceğimiz ufak hareketler varmı? yada şunu da yaparsanız kilo vermeniz hızlanır dediğiniz şeyler?

kızlar bildiğiniz iş yerinde yapabıleceğimiz ufak hareketler varmı? yada şunu da yaparsanız kilo vermeniz hızlanır dediğiniz şeyler?

ben işyerinde hareket olsun diıye devamlı su sebilinin oraya gidiyorum hem su içiyorum hemde adım atmıs oluyorum :)

birde yeşil çayınıza biberiye atın kızlar cok faydalı

daha hoş bir tadı oluyo nane gibi kokuyo ya :) aynen zayıflarsak su sebiline gidip gelmekten zayıfladım dicem :)

su sebili bana çok yakın su sebili kurtarmaz beni :) bende santrale yada mutfağa iniyorum asansör kullanmadan merdivenden bu daha iyi oluyo benim için birde sabah ve akşam yürüyerek gelip gidiyorum işyerine süper oluyo :)

Back
X