Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fıt olmayı cok ıstıyorum ama dıyet yapabılırmıyım emın deılım :) spora yazıldım bugun baslıyorum ısalah ıse yarar
bende bugun aksam gıdıcem spora hafta sonu yazıldım faydasını gorurum umarı , işalah :)
hafta sonu gorusmeye gıttıgımde spor hocası bir kaç tavsıyede bulkundum sızlerede hemen soluyum :)
aksamları asla meyve yenmeyecek gün içinde yenecek
spordan sonra sadece süt içilecek ( kalorı yakıyorumus ) , onun haricinde bişey yemek yasak :)
cok zeytın yenmeyecek
domotes kabukları ile yenmeyecek
hafta sonu gorusmeye gıttıgımde spor hocası bir kaç tavsıyede bulundu sızlerede hemen soluyum :)
aksamları asla meyve yenmeyecek gün içinde yenecek
spordan sonra sadece süt içilecek ( kalorı yakıyorumus ) , onun haricinde bişey yemek yasak :)
cok zeytın yenmeyecek
domotes kabukları ile yenmeyecek
teşekkürler canım dikkat ederim zaten meyve sevmiyorumm sorun yok :)
ben 3 tane zeytin yiyorum. domateside kabuklu yiyordum artık soyarım ozaman. sütün kalori yaktırdığını ilk defa duydum canım iyimiş.
kızlar bildiğiniz iş yerinde yapabıleceğimiz ufak hareketler varmı? yada şunu da yaparsanız kilo vermeniz hızlanır dediğiniz şeyler?
ben işyerinde hareket olsun diıye devamlı su sebilinin oraya gidiyorum hem su içiyorum hemde adım atmıs oluyorum :)
birde yeşil çayınıza biberiye atın kızlar cok faydalı
Bende baslamak istiyorum kizlar. Bi 10 kilo vermem lazim yaza kadar
hoşgeldin cnm gel senden hep beraber verelim eğlene eğlene :)