Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kadar fazla değilsin canım :) ve bana sorarsan o liste senin için fazla olabilir , çünkü biraz fedakarlık gerekiyor :)
senin boyun var maşallah canım :) evet haklısın ben zaten o kadar yemiyorum normalde bile bunları nasıl yicem diyodum :)
haklısın :) umarım manken gibi kızlar oluruz :)
kızlar merhabaaaaaa
bana da yer var mı ?
ama ben yaklaşık 2 aydır diyetteyim ve 10 kilo verdim bu iki ay içinde . yazdan itibaren toplam yarım yamalak diyetlerle toplam 15 kilo..
günaydın kızlar
dün sporar gittim çok zor hareketler bayagı zorlandım :) ama bir haftaya alışacağımı umuyorum ordakı antranörüm yaşımın küçük olmasından dolayı özel bir diyet programı uygulamıcak biraz dikkat ederek halledebiliriz kiloları dedi :)
:) alışırsın canım yavaş yavaş. Diyet programını öğrendiğinde bize söylermisin :)
söylerim tabiki muhtemelen bugün daha detaylı konusucaz hemen paylasırım
günaydın kızlar dün yediklerim..
Sabah;
1 bardak lıght süt
ara;
1 domates
ufak peynir
öğlen;
haşlanmış tavuk
ara;
biraz peynir
akşam;
yağsız 1 yumurta ile melemen
toplamda 3lt su ve 1saat spor![]()
Günaydın canım , bu cok agır degılmı bu seferde proteınsız vıtamınsız kalıcan daha kotu
bende 3 gündür spora gidiyorum harıka gıdıyor , sankı vucudum degıstı uc gunde , daha ölçümler olmadı ısalah ıncelmısımdır :)
diyet arkadaşımı arıyorum birbirmizi motive edip fit fit olcazzz :)
Oluur ben geldim bile diyet spor her acıya dayanabilirim