• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşımı arıyorummmm

bende cavdar yada tam bugday yıyorum , tatlıyı kestım , iştahımda cok acık degılı ama yınede veremıyorum :)

bende 7 otlu form cayım var onu içiyorum , aksamları bir dilimden fazla asla yemem sabah ta bir dilim yerim ama bu sefer kararlıyım verıcem bu kiloyu :)

senin boyun var maşallah canım :) evet haklısın ben zaten o kadar yemiyorum normalde bile bunları nasıl yicem diyodum :)

ayarlarsın canım sen kendine göre çünkü vermen gereken kilo azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor :) boy var kilo da var kilo olmasaydı iyiydi :)

günaydın kızlarrrr dün yediklerim;

Sabah;

1 bardak lıght süt
1 adet domates
1 adet salatalık
3 adet zeytin
yarım dilim kepek ekmeği

Ara;
bir bardak yoğurt

Öğlen;
1 kase mercimek çorbası

sonrasında yeşil çay

akşam;
5 yemek kaşığı kuru fasulye
5 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt..

hava yağmulu olduğu için spor yapamadımmmm :16::16:

günaydın kızlar

dün sporar gittim çok zor hareketler bayagı zorlandım :) ama bir haftaya alışacağımı umuyorum ordakı antranörüm yaşımın küçük olmasından dolayı özel bir diyet programı uygulamıcak biraz dikkat ederek halledebiliriz kiloları dedi :)

günaydın kızlar

dün sporar gittim çok zor hareketler bayagı zorlandım :) ama bir haftaya alışacağımı umuyorum ordakı antranörüm yaşımın küçük olmasından dolayı özel bir diyet programı uygulamıcak biraz dikkat ederek halledebiliriz kiloları dedi :)

:) alışırsın canım yavaş yavaş. Diyet programını öğrendiğinde bize söylermisin :)

günaydın kızlar dün yediklerim..

Sabah;
1 bardak lıght süt

ara;
1 domates
ufak peynir

öğlen;
haşlanmış tavuk

ara;
biraz peynir

akşam;
yağsız 1 yumurta ile melemen

toplamda 3lt su ve 1saat spor :8::8::8:

günaydın kızlar dün yediklerim..

Sabah;
1 bardak lıght süt

ara;
1 domates
ufak peynir

öğlen;
haşlanmış tavuk

ara;
biraz peynir

akşam;
yağsız 1 yumurta ile melemen

toplamda 3lt su ve 1saat spor :8::8::8:

Günaydın canım , bu cok agır degılmı bu seferde proteınsız vıtamınsız kalıcan daha kotu

bende 3 gündür spora gidiyorum harıka gıdıyor , sankı vucudum degıstı uc gunde , daha ölçümler olmadı ısalah ıncelmısımdır :)

Dün yediklerim;

Sabah;
3 zeytin
1 yeşil biber
peynir
domates
yağsız omlet

ara;
yeşilçay

öğlen;
döner (ekmeksiz)

akşam;
haşlanmış 1 adet patates
1kase yoğurt

1saat spor :16::16:

Günaydın canım , bu cok agır degılmı bu seferde proteınsız vıtamınsız kalıcan daha kotu

bende 3 gündür spora gidiyorum harıka gıdıyor , sankı vucudum degıstı uc gunde , daha ölçümler olmadı ısalah ıncelmısımdır :)

yok canım ağır gelmiyo gayet iyiyim :16:

Back
X