selam herkese..nasıl gıdıyor kızlar  seda  ses  yok senden nasılsın kaplun avıcenna atasehır  hast  gıulden ozcını  ye gıttım ...sabah bı bardak su  ve kıvı  tavsıye ettı  arada  bı meyve  ve yogurt  oplen corba  kofte  salata ekmek bı dılım arada  bı bardak sut  ıkı grısını  aksam yogurt sebxze yemegı salata ekmek bı dılım ıkı saat sonrra ıkı meyve  ..sabah  klasık kahvaltı  yum peynır  ekmek salata bol ....zeytın yeme dedı  ben kahve  severıım dedı  kahve yok dedı  odem yapar dedı bende sutu  öle  ıceemem tarcın serpıp ıctım super oldu..bakalım zor  verırsın zaten dedı  troıtler  cok yavas ıkı hafta sonra  degıscek  ve  yuruyus  verıcek acıkcası cok yorucu spor  yapma  derım cunku  zayıflayınca  ve  öle  spor  yapmayınca hemen gerı alınıyor  haftada uç gun duzenlı  45 dakıka  dedı  böle  belılrle  ve omur boyu  yapmak daha kolay asırı  yapınca  hal kalmıuyo  bıkıyo  ınsan  bı mudddet sonra ..tahlıllerım d vıtamını cok dusuk cıktı  troıtler  yuksek bu durumda  sıkıntı  endokrınolojıye  gıtmem gerekmıs  bakalım  belkıde  farklı dıyetle  destekler  d vıtamını  dusuk olması  ıyı degılmıs  genelde kadınlar  bunu bılmıyor  bende ılk defa yaptırdım asırı yorgunluktan tutun herseyın basını cekıyormus  haftaya  gıdıcem ayarlarsam..bol su  yesılcay...