diyet başlasınn

Canım ben dün ki listeden sadece yumurtayı yemedim bi de 2.5 litre su içtim.Bugünde aç bitir salamlardan almıştım 2 dilim yedim yoğurduma da baharat ekleyipte yedim. Bi de bifteği hiç yağ kullanmadan tost makinasında hazırlıyorum. Bu arada tatlı krizinizin tutmaması için sabahları kaynamış suya tarçın ve bal ekleyin diye okumuştum bi yerde. Bi dene istersen faydalı olabilr.
:16:

Kızlar bu haşlanmış ıspanak çok tatsız tutsuz hiç boğazımdan geçmiyor ben ek bir meşrubat yok diye bildiğimden su dışında hiçbir şey içmedim sadece öğle yemeğinden sonra (yemek denirse tabii:5:) yeşil çay içtim ballı tarçın suyu deneyim birde ben ballı limonlu lipton poşet çaydan almıştım ama listede izin vermediği için içemiyordum ne yapsam acaba... Bu arada kaldı 10 ama ben bu ıspanağa çare bulmadan nasıl dayanacağım sizlerin nasıl gidiyor

Sabah tartıldğımda 81.3 idim yani 2 günde 2 kilo :) Ispanağa limon sıkarak yiyorum ben :) Cuma günü misafirlerimiz gelecek diye bugün eminönün de fazla dolaştım haliyle akşam yemeği 19.30 a kaldı. Su da 1.5 litre anca içtim :50:

Sabah tartıldğımda 81.3 idim yani 2 günde 2 kilo :) Ispanağa limon sıkarak yiyorum ben :) Cuma günü misafirlerimiz gelecek diye bugün eminönün de fazla dolaştım haliyle akşam yemeği 19.30 a kaldı. Su da 1.5 litre anca içtim :50:

çok iyi herkes böyle günde 1 kilo veriyor metabolizmanız harika kızlar:46: Ben tartılmıyorum moral bozmamak adına çünkü ben çok zor zayıflarım metabolizmam yavaş 13.günün sonuna kadar direnmek istiyorum her banyoya girince tartıdan koşarak uzaklaşıyorum sabah neyse de hava soğudu da akşamları sıcak çayımı ve yanına kurabiyemi istiyorum ben :43:

çok iyi herkes böyle günde 1 kilo veriyor metabolizmanız harika kızlar:46: Ben tartılmıyorum moral bozmamak adına çünkü ben çok zor zayıflarım metabolizmam yavaş 13.günün sonuna kadar direnmek istiyorum her banyoya girince tartıdan koşarak uzaklaşıyorum sabah neyse de hava soğudu da akşamları sıcak çayımı ve yanına kurabiyemi istiyorum ben :43:

Evet kızlar isveç diyetinde 4. günümdeyim ve kilom 83.3'den 80.5 e düştü :52: Acıktığımı hissetmiyorum ama evet bende akşam atıştırmalarını tatlıları, börekleri ve en çok da eşimle kahvaltı yapmayı özledim:25: şu 10 gün bitsin eşimle uzun uzun bi kahvaltı yapıcam :34:

Kızlar 5.günümdeyim biraz baş ağrısı dışında iyiyim ama dün 2 dilim portakal suyu yerine bir orta boy portakalı yedim yanına da 100 gr cık:2: yoğurt bünye kahveye alışınca sabah havuç bana çok tatsız geldi ama kendimi hafiflemiş gibi hissettiğimden teselli buluyorum sizlerde durum nasıl....

KIZLAR.... Bugün son gün nasıl gitti benim ikinci hafta daha iyiydi ama ben çalıştığım için ara sıra başım ağrıdıkça kuru kayısı fındık falan ağzıma attım yani bu bir kural ihlali ise bilemem:26: Yarın tartılacağım şimdilik kendimi daha hafif hissediyorum tabii psikolojik olabilir ama eşim zayıfladığımı söyledi:16: Metabolizmam çok yavaş olduğu için benim için 3 kilo bile kardır... Sizden hiç ses yok herkes bitirdi mi? Durumlar nasıl:34:

Back
X