efeeylülcüm ve suzancım beni çok iyi anlayacaktır giremiyorum fırsat bulupta
kızımdan arta kalan zamanlarda anca kendime vakit ayırıyorum yada ev işleri ile ilgileniyorum
çok şükür kızımda bende çok iyiyiz 25 eylülde ilk aşımızı olduk 4640 kiloyduk şimdi 25 ekimde tekrar aşımız var bakalım kaç kilo olmuşuz çok merak ediyorum
benim gözlerim mavi ve kızımında mavi

göğüs uçlarım hala geçmedi ama emzirmekten asla vazgeçmiyorum müthiş birşey rabbime sonsuz şükürler olsun her anneye nasip etsin inşallah anneliğin en özel ve güzel yanı bence
ben doğum yapmadan bir gün önce sol göğsümden süt gelmişti südyenim baya ıslanmıştı
doğum yapacağım günde sağ göğsümden geldi erken doğumla ilgisi varmı yokmu bilmiyorum
ohh maşallah canım sütlerimiz bol bol olsun inşallah bebişlerimize yarasın

sütyensiz dolaşmayı yatmayı okadar özledimki anlatamam ama çıkartamıyorum ben
sütyen takıp ped kullandığım halde bile heryerim süt oluyorken sütyensiz düşünemiyorum
göğüs uçlarım yara olduğu için ped kullanmakta zorladım göğüs kalkanı kullanıyorum müthiş bişey
birde uçlarına kantoran yağı sürüyorum iyileşmediler henüz ama emzirken beni zorlamıyorlar artık
göğüs uçlarım içe dönük benim kalkan sayesinde hep dışarda kalıyor ve hava alıyor
ama geceleri kalkan kullanamıyorum çünkü kalkan sütü içine topluyor ve hava delikleri olduğu içn heryer süt olur
o yüzden gece ped kullanıyorum
ben hamileyken sadece dışarı çıktığım zamanlarda sütyen taktım onun dışında hiç kullanmadım normaldede kullanmazdım evde
şimdi özlüyorum o günlerimi göğüs kalkanında çok memnunun canım tavsiye ederim
canım tebrik ederim hayırlı olsun bebeğiniz
rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle