- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
bende doktoa daha önce gittiğimde birşey demedi onlar kesinleşene kadar birşey vermek istemiyo ama düşünmüyorlarki vucut direnci düşüyo belki buda hamileliğini olumsuz etkiler demiyorlar.
ben sabah aç karnına demir ilacı,tok karnınada gün içinde bebek aspirini,folik asit ve b12 kullanıyorum.
ben özel hastaneye sordum ssk karşılamıyor.1550 civarı demişlerdi buda sadece benim testimdi.ben her ihtimalde eşimle gittim ondanda kan örneği alıp genetik bölümünde baktılar.3 hafta sonra sonuçlar çıktı hiçde para vermedim devlet hastanesine.
Ne testi baya pahalıymış?ya ben şimdi günde 1 kere alıyorum süt içiyorum daha sağlıklı besleniyorum.
evet kadın olmak çok zor kızlar, evlendikten sonra ne kadarda benziyor yaşadıklarımız.
başıma gelmez dediğimiz, yıllarca dinlediğimiz doğum hikayelerinin hepsini yaşıyoruz.
ben 8. haftada aldırdım bebeğimi,bana göre erkendi 6.haftadaydım ama doktorlar 8 dedi.
benim hastanemde çok iyi temiz, otel gibiydi aynı, hemşireler, sekreterler falan çok ilgili, doktorda idare ederdi işte, eşim biraz tepki verince,
akşam eve gitmeden aşağıya inmişti, halimi hatrımı sorup öyle gitmişti:)
İlgi alaka önemli özellikle hamilelik durumunda yani öyleymiş,inşallah bu gideceğim doktor benle ilgilenip moral vericek vermesse,veren bulana kadar doktor değişcem gerekirse Mersine gidicem:)