:Nazar: Evet kızlar doğurdum,erken doğum riskim vardı zaten ama bana bile sürpriz oldu.Ciğer geliştiricileri yapmamızın ertesi haftası
doktor şüphelenmişki benim kontrollerimi arttırdı.Geçtiğimiz çarşamba günü Nst de hareketleri çok azdı ve ultrasonda suyun az
olduğu söyledi.İstirahat ve bol su içmemi söyledi.Bende dediğini yaptım tabi moralimde bozuldu.Perşembe günü bol bol su içtim 4lt
ve bol sıvı gıda tükettim,cuma gününe belki suyum artar ümidiyle.Cuma günü doktora gittik ve usg da suyun daha da azaldığını
söyledi ve nst ye soktu ona göre cuma ya da pazartesin yatış yaptırıcaktı.Nst sonucumda hareket yine az olunca bugün seni doğuma
alıcam dedi.Eve gittik eşyalarımızı topladık yatışımızı yaptık.Öğleden sonra saat 3 de doğuma girdim yaklaşık 1 saat sürdü.Spinal
anestezi oldum ve doğum çok kolay geldi bebek hemen cıktı bir kaç sn gördüm ve yoğun bakıma alındı.İçimden doğum çok kolaymış
dedim.Ta ki uyuşukluk geçene kadar

((nasıl bir ağrıdır anlatması çok zor ama hiç yaşamadığım bir ağrıydı.Resmen yatakta
kıvrandım o ağrıyla.Damardan ağrı kesici akıyordu dozunu arttırsam bile fayda etmiyordu.Bir kaç iğne vurulduktan 1 saat sonra ağrı
m azaldı.Gecesi hiç uyuyamadım tabi gaz sancı ve dikiş ağrısı.Gece 12 de bebeğin yanına gittim,küçücüktü bir tuhaf oldum o kadar
küçük görünce.Bu arada süt sağmaya başlamıştık ama bir kaç damla sarı bir sıvıdan başka gelmiyordu.O bir kaç damlayı da götürdü
k bebeğe enjekte ettiler.Cumartesi kontrollerim yapıldı ve doktor taburcu olabileceğimi söyledi.Yani dün öğleden sonra hastaneden
çıktım.Tabi çıkmadan önce bebeğimi gördüm.Solunum cihazından çıkmıştı(daha önce vuruldum ciğer geliştirici sayesinde)eşimle elimi
zi dezenfekte ettik ve kuvez hemşiresi dokunabilirsiniz dedi.Parmaklarına dokunduk:)ben korktum ama bişey olur diye eşim korkmu
yordu.Eşimin parmağını sıktı hafif

bende yeter bu kadar dedim ve çıktık evimize geldik.Ağrılarım coştu ne yatmak ne oturmak
hepsi işkence geliyor.Bunun üstüne sütümün gelmemiş olmaması ve benden sürekli süt istemeleri moralim bozuk.anlıyacağınız.
Kızımın teyzeleri sizden şimdi dua istiyorum bebeğim inşallah hemencecik toplanır ve sütümde gelir.:Nazar: değmesin kızıma kilosu 1755 doğdu boyu 45 cm yazmayı unutmuşum