canım ya kendi doğum hikayemi yazmaya girdim senin yazını görünce çok şaşırdım ve çok sevindimm
gözünüz aydın umarım en en en kısa zamandada yavrunuz evinizde kucağınızda olur
dualarımım seninle ve bebeğinle

sen moralini sürekli yüksek tut iyi ve güzel şeyler sütün artacaktır mutlaka ve senin iyi olmam bebeğinide etkileyecektir
doğum hikayem

22 ağustos perşembe günü nstde sancılarım çıktı
1 cm açıklık vardı dr ertesi günü tekrar konrtole gel dedi
23 ağustos cuma günü 2 cm olmuştu açıklık hatta 3e yakındı ama benim hiç sancım yoktu
dr sancımı beklememi söyledi buarada muayene esnasında kanamam oldu
*24 ağustos cumartesi günü kanama azda olsa devam ediyordu
netten bakıyorum doğum hikayelerine 2cmle suni sancı ile doğum yapanların olduğunu okuyunca
ebeyi aradım durumu anlattım kanamamım devam etmesi endişenlendiriyordu beni
tekrar kontrole gitmemi söyledi eğer açıklık 3cm olduysa doğumun başlamış olabileciğini ve suni sancı ile doğum yapabileceğimi söyledi hemen duşumu aldım kuran okudum doğum çantamızıda alıp hastaneye gittik güle oynaya gidiyorum ağrım yok ya

tabi birazda heyacan var tedirginlik var karışık duygular içerisinde muayene oldum açıklık 3cm olmuş dr 3 saat sonra tekrar gel dedi
eve geldiğimizde bir daha gitmeyeceğim sancımı bekleyeceğim dedim çünkü kaç gündür git gel git gel yoruldum hele muayeneden okadar sıkıldımki artık dokunmalarını istemiyordum ebeyle tekara görüştüm oda 3 değilde 6 saat bekle dedi
6 saat sonra saat gece 11 de tekrar gitdik ama isteksiz gidiyordum yine eve göndericekler diye
muayene ettiler yine açıklık 3cm di ve rahim artık incelmiş bebeğin başı zorluyor dedi dr yani doğum başlamıştı artık
benim hala sancım yok dr yatış veriyorum dediğinde eşimle sarıldık birbirimize mutluluk heyecan korku hepsi birbirine girdi
damar yolu açıldı ben güle oynaya biraz endişeli heyecanlı,resim çekile çekile girdim doğum haneye
saat 1 buçukta 5dk da bir giren sancılarım başladı dayanabiliyordum saat 2 buçuk gibi sancılar artık şiddetlendi
sürekli dualar ediyorum dayanmaya çalışıyordum saat 3te muayene ettier suyum patlamamıştı ebe patlattı ve seruma iğne yapıldı
3,15 benim artık ıkınmalarım başladı deli gibi ıkınıyorum saat 4,20 kadar ıkındım ve beni sancı odasından doğum odasına aldılar
*25 ağustos saat 4,25 te kızım dünyaya geldi çok güzel bir duyguydu bian önce kucağıma almak için sabırsızlanıyordum
bebeğimi muayene için bebek bakım odasına aldılar 3,300 gr 49 cm doğmuştu benim dikişlerim yapıldıktan sonra 1saat dinlenmemi söylediler o 1 saat geçmek bilmedi sanki sonra tekerlekli sandalye ile bebeğim kucağımda çıktık doğumhaneden
herkes dışarıda beni bekliyordu çok güzel bir andı o an ve ben annemi görünce başladım ağlamaya annelik çok kutsalmış gerçekten bunu anladım doğumhanede geçen her saniyede
güzel bir doğum oldu benim için mutlu girdim mutlu çıktım

:nazar
rabbim herkese nasip etsin inş.