- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
canım gelişimleri 5 aylık bebekle aynı olmuyor mu sadece ek gıdaya siz daha geç geçeceksiniz demi.
benim kızımın gözleri mavi bizde değişirmi diye düşünüyorduk ama netleşti artık değişmezmiş dr dedi
taşınmak zor canım hele birde bebişle allah kolaylık versin inşallah fazla zorlanmadan yerleşirsiniz yeni evinize
haklısın canım valla hep ihmal ediyorum ama inan fırsatım olmuyor fazla şimdi bile eylülü babası sallıyorda bakabildim buraya
diğer grubada sırf eylül için giriyorum takip etmem gereken şeyler oluyor onlara bakıyorum
kızım iyi çok şükür büyüyoruz her geçen gün hareketleri davranışları değişiyor
ve bu bizi çok mutlu ediyor heyecanla onun gelişimini izliyoruz
artık anneyi ve babayı tanıyor diğer kişilerin arasında bizi seçiyor
gülücükler atıyor kendi dilinde bişeyler anlatıyor bize
geçen ay hastalandık ikimizde benim ateş 39a çıktı acile gittik emzirdiğim için hiç birşey yapamadılar
parol kullandım sadece
eylülde antibiyotik ve öksürük şurubu ile atlattı çok şükür
böylece ilk hastalığımız ile tanışmış olduk çok zormuş hele de ikimizin aynı anda olması
onun dışında yavaş yavaş ek gıdaya başladım dr her ne kadar 6 aydan sonra desede ben heves ediyorum
azar azar elma suyu ile başladık bakalım hayırlısı
siz nasılsınız nilsu nasıl öpe benim yerime kokulu kokulumesaj tekr
Düzeltilmiş ayına göre hesaplıyoruz dedi doktor.Ama bizimki sanırım hareketleri ile 5 aylık bir bebek gibi.Gerçi 5 aylık bebek neler yapar tam bilgim yok ondan sana soruyorum:))Mesela bizim ki 1 aydır kahkaha atıyor,oyuncaklarını yakalayıp çekiyor,çıngırağını sallıyor,elleriyle emziğini kendi ağzına sokuyor.Herşeyi ağzına götürüyor,önlüğünü çekip çıkartıyor.Uzaktan konuştuğumuz da görüyor ve tepki veriyor.Kucakta hep kendi zıplıyor kendini çekip itiyor,yatırdığımda öne doğru mekik çeker gibi kalkıyor ve yatmak istemiyor,parmağını emiyor,elini yumruk yapıp emiyor.Bizim çıkardığımız sesleri taklit edip aynısını çıkarıyor nerdeyse.Agu anniiiiiii diyor ve çığlık atıyor bazen söylenir gibi sesler de çıkarıyor cadı.Dönme olayımız pek yok ama teşebbüs ediyor,yattığı yer çöktüğü için yapamıyor.YÜüzü koyun yatırdığımda dirsekleriyle yaslanıp dik tutuyor boynunu kaldırıyor baya.Şuanda aklıma gelenler bunlar bizi tanıyor sadece sesimizden bile biz olduğumuzun farkında.
Bizim göz rengimiz değişik tam belli değil ama maviş değil sanırım ela,çakır ya da yeşil gibi birşey olabilir.
Ek gıdaya 4. aydan sonra başlıyacaz sanırım 25 gün sonra falan başlarız.Doktor düzeltilmişten hesapladığı için ona göre.AmA şu sıra hep eli ağzında sanki diş çıkarcak gibi kaşıyor sanki ve kolları sırılsıklam oluyor.Sence kaç aylık gibi.
Buarada bizde hastalandık ama çok şükür ilaçsız atlattık canım geçmiş olsun sana ve eylülümüze öptüm ikinizi

Son düzenleme: