Gelip geçici bir durum,senin için ben bile heyecanlanıyorum biliyormusunşuanki durumun bile tadını çıkar yemek yemenin keyfine bakmanın her boş zamanının tadını çıkar:))
Evet keşke erken gelse annen niye gelmiyor?
Tavsiye etmiyorum yola çıkma 35 haftalık nerdeyse doğum zamanı gelmiş.Zaten doktorun yasak koymalı sakın gitme annen gelsin gerkirse artık başka bir çare.
Öperim uyuyor şuanda.1 damla ağzına çocuk felci için,bacaktan yapıyorlar genelde canım bir bacağına 1 tane diğer bacağına iki aşı oldu.Delik deşik oluyor birden üç aşı yapıyorlar durmadan ağlıyor çok kötüüüüüüü
ayy sağol cnm ya,doğru tadını çıkarmalıyım seni dinliycem yarından itibaren daha mutlu olucam

yemenin keyfini çıkarıyom az önce bişeyler yedim her gece olduğu gibi

annem,kardeşim okula gittiği için olabildiğince geç gelmek istiyor,zaten orda 40gün kalıcam diyor,bide erken gelirsem
babanla kardeşin ne yer ne içerler,evi çöplüğe çevirirler diyor

doğru 1 haftalığına bile yalnız bıraksa perişan oluyorlar,evide çok dağıtıyorlar.
bende bidaha ısrar etmiycem keyfi bilir kaç kez dedim erken doğurabilirim gel dedim ama dinlemedi,
ankaraya gitmek istiyom aslında sıkıldım burdan,doktoruma sorucam izin verir inşallah.
ayyy 3 aşı birden mi kıyamam nasıl dayandın onun ağlamasına,ama sabret arkadaşımda geçen hafta bebişine yaptırmıştı o aşılardan
2 güne toparlar kendisini.