• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet değil sağlıklı beslenme

Ben geldim :) nasılsınız bakalım?

Kahvaltı 8:30
2 haşlanmış patates ( 1'er yumruk büyüklüğünde)
1 büyük salatalık
1 küçük domates
3 yk biberiyeli çökelek
Maydanoz
2 sivri biber

Saat 14
2 büyük şeftali

Akşam 18:10
1,5 dolu tabak yayla çorbası
Bolca salata (domates,salatalık,soğan,biber maydanoz)

Akşam hava karardıktan sonrs 20 dk yürüyüş yaptım :)

Selam günlüğüm ben geldim :)

Kahvaltı 8:30
1 tabak yayla çorbası

Saat 11:15
8 taze incir

Saat 14:15
1 elma

Saat 15
1 bardak ayran

Akşam 18
1 tabak biber sote
Bolca Semizotu salatası ( domates soğanlı)

Saat 21
1 bardak sıcak süt

Bugün Spor yok dışardaydım sabahtan öğleden sonraya kadar çok yoruldum

Selaam :)

Sabah uyanınca cevizli su ve sudaki 1 cevizi yedim

Saat 8:30
8-10 kadar taze incir

Kahvaltı niyetine 12'de
4 yk çökelek içine 1 domates, taze sogan maydanoz ve dereotuyla z.yagı koydum yedim

Saat 16
2 şeftali

Akşam 18:15
1 tabak taze fasulye
Soğan salatası

Şimdi yürüyüşe çıkıcam 20 dk yürürüm :)

Merhaba bayanlar benim öyküm de 21 yasındayım 73 kıloyum boyum 157 2 senede 20 kilo aldım. 19 yasında 53 kiloydum en fazla 56 görmüştüm . Yemek yemek benim için bir zevk meselesi oldu malesef iki senede cok sevıyorum yemegı , sık sık franjıt oluyordum bugun hastaneye gittim uzun nir arastırma yaptılar ve sebebi refllüymüş ,Reflünün sebebide dengesiz beslenme ve fazla kilolarmıs saglıklı olmak için zayıflamam gerek ama yemek yemeyi cok sevıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum

Merhaba bayanlar benim öyküm de 21 yasındayım 73 kıloyum boyum 157 2 senede 20 kilo aldım. 19 yasında 53 kiloydum en fazla 56 görmüştüm . Yemek yemek benim için bir zevk meselesi oldu malesef iki senede cok sevıyorum yemegı , sık sık franjıt oluyordum bugun hastaneye gittim uzun nir arastırma yaptılar ve sebebi refllüymüş ,Reflünün sebebide dengesiz beslenme ve fazla kilolarmıs saglıklı olmak için zayıflamam gerek ama yemek yemeyi cok sevıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum
Merhaba cnm, öncelikle geçmiş olsun. Sağlıklı beslenirken yemek de yiyebilirsin aynı zamanda. :KK50: Öncelikle bir diyetisyene görün. Birilerinin uyguladığı x diyetini yapma. Evet kilo verirsin ancak kastan mı verirsin sudan mı verirsin bilemem. Sonra açlıktan gözün döner daha fazla yemeğe başlarsın. Kaslarını erittiğin için metabolizman yavaşlar ve 10 verdim 15 aldım diyerek yine geri dönersin. Diyetisyenden yaşına, metabolizmana uygun menünü al, sonra da gel burada diyet günlüğünü tut. Bir de şöyle düşün. Yani oruç tutuyor musun bilmiyorum ama Ramazan'da yaz boyu susuzluktan yanarken nasıl içmiyorsak zararlı şeylerden de uzak kalabilirsin. Üstelik sağlıklı beslendikten sonra acıkmazsın da! Bundan 6 ay sonra harika görüneceksin. Daha enerjik olacaksın. Daha sağlıklı olacaksın. Değmez mi?

Merhaba inşallah bir an evel sağlığına kavuşursun.
Ben her canımın istediğini yiyerek ama doğru vakitlerde ve doğru miktarlarda yiyerek kilo vermeye çalışıyorum
Sen de bunu deneyebilirsin bir diyet günlüğü tutmak da çok işe yarayacaktır istersen bana katılabilirsin :)

Sevgili günlük salı yada çarşambaya kadar yokum, o yüzden şimdi kilo bildireyim :) şehir dışına çıkıcam

Geçen hafta 68.7
Güncel 68.3
Fark: -400 gr

Merhaba cnm, öncelikle geçmiş olsun. Sağlıklı beslenirken yemek de yiyebilirsin aynı zamanda. :KK50: Öncelikle bir diyetisyene görün. Birilerinin uyguladığı x diyetini yapma. Evet kilo verirsin ancak kastan mı verirsin sudan mı verirsin bilemem. Sonra açlıktan gözün döner daha fazla yemeğe başlarsın. Kaslarını erittiğin için metabolizman yavaşlar ve 10 verdim 15 aldım diyerek yine geri dönersin. Diyetisyenden yaşına, metabolizmana uygun menünü al, sonra da gel burada diyet günlüğünü tut. Bir de şöyle düşün. Yani oruç tutuyor musun bilmiyorum ama Ramazan'da yaz boyu susuzluktan yanarken nasıl içmiyorsak zararlı şeylerden de uzak kalabilirsin. Üstelik sağlıklı beslendikten sonra acıkmazsın da! Bundan 6 ay sonra harika görüneceksin. Daha enerjik olacaksın. Daha sağlıklı olacaksın. Değmez mi?
cok tesekkür ederim bugun tahlillerimi yaptırdım yarın diyetisyen için randevu aldım. Kendımı tutmaya calısam saglıgım için hemde israfdan kacınmak için ,bende gün gün yazıcam insallah destekleriniz için tesekkür ederim Allah yardımcımız olsun :)

cok tesekkür ederim bugun tahlillerimi yaptırdım yarın diyetisyen için randevu aldım. Kendımı tutmaya calısam saglıgım için hemde israfdan kacınmak için ,bende gün gün yazıcam insallah destekleriniz için tesekkür ederim Allah yardımcımız olsun :)
Çok sevindim. Başlamak bitirmenin yarısıdır. Başaracağına yürekten inanıyorum. Hepimizin Allah yardımcısı olsun :dua:

Back
X