Hızlı verilen kilo asla korunamıyor çünkü o sürece insan alışamıyorum ben yaklaşık 2.5 yıldır bir diyet sürecindeyim artık onu diyet değil de beslenme alışkanlığı olarak görüyorum. Mesela tatilde baklava yedim hiç affetmedim. Akşamına yemekte çorba içtim dengeledim. İnşallah hepimiz kiloları verir ve onu koruruzBen de diyetsiz 3 kilo verdim geçtiğimiz aylarda. Çok yavaş kilo verdim ama hiç zorluk stres yaşamadım. Üstelik kalıcı olarak çok değişti beslenme şeklim. Artık deli gibi tatlı krizlerine girmiyorum, aşırı yemek yemiyorum. Hazır aburcuburları hergün paket paket yerken artık aramıyorum bile. Daha sağlıklı tatlılar seçiyorum genelde evde yaptığım hafif sütlü tatlılar mesela. Tamamen sağlıklı besleniyorum. Ama öyle kuş kadar da değil her şey dozunda. Hiç ara öğün yemiyorum sadece genelde çay kahveyle geçiyor. Bu şekilde olduğunda yaşamınıza kalıcı olarak oturuyor. Sabır istiyor çünkü kalıcı olarak beslenme alışkanlıklarını değiştirmek gerçekten zor. Üstelik o kadar kilo vermek isterken belki ayda 1.5, 2 kilo anca verebiliyorsunuz. Çok yavaş olması belki bazılarının motivasyonunu bozabilir. Ben yavaş olsun ama kalıcı olsun fikrindeydim. Şimdi devam ediyorum bu şekilde yapmaya. 60 tan 56.5 a düştüm en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?