Diyet değil zayıflama günlüğüm...

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
Baharin gelmesiyle birlikte icimdeki zayiflama duygusu costu..üzerimdeki fazlaliklardan artik cok sıkıldım ve artik harekete geçme karari aldim.Kilolarindan sıkılan arkadaslari beklerim...

Son düzenleme:
Bugün ki yediklerim: sabah 1 haşlanmış yumurta,1 yeşil çay,yarım paket form bisküğvi ,küçük bir parça yaş pasta...
ara: 1 elma
Öğle:yarım paket form bisküvi ,1 kase çorba...
Ara yapamadım...
Akşam :1 karnı yarık,4 kaşık pilav,2 bardak ayran,1 gofret...2 lt su

sabah:1 haşlanmış yumurta,3 form bisküvi..ara:1 elma....öğle 1 tabak çorba yarım paket form bisküvi...ara 1 elma...akşamda tavuk ızgara yicem...

Merhaba canim gunlugum geri geldim ustelikte 1gr veremedim yarin sabahtan itibaren nesfit diyetine basliyorum ramazana kadar....

Bugün kendime son kez bir günlük açmak istedim çünkü bu son olacak İnşallah zayıflayacağım...3 aydır kilo vermek için bir yola çıktım...ilk 2 ayda 6 kilo verdim...Son ayda kilo veremedim sadece kilomu korudum sebebide diyet denilen şeyden sıkılmış olmamdı...Şimdiyse diyet yapmıyorum zayıf olmaya karar verdim...160 cm boyunda ve 70 kilodayım...hedefim 4 hazirana kadar 65 omak...Hadi Bismillah diyerek başlıyorum....

http://www.diyetto.com diyet sitesindeki diyet listesi ve diyet yemeklerine de göz atabilirsiniz. Ben ordaki diyet yemeklerle ekstra bir çaba harcamadan kilomu koruyabiliyorum.. Yine sayfalarındaki diyet listesiyle 1.5 ayda 8 kilo verdim

Aksam 1 kase corba,yarim tabak pilav,yarim tabak nohut yemegi yedim..toplam 2 lt su ictim 2 bardak yesilcay 1 bardak neskafe ictim...30 dk da yuruyus yaptum...

Sabah kahvaltim 2 dlm kepek ekmegi 3 domates,bir bucuk kibrit kutusu tulum peyniri...zayiflAmaya devam..

canım azmin çok güzel ama menülerinde mutlaka zararlı bişeyler var.
yarım lahmacun yiyecegıne tıka basa salata yıyebılırsın.
öğlen o lolıpopu yemeğe bılırsın...
akşam pılavsız yemek yıyebılırsın.

canım azmin çok güzel ama menülerinde mutlaka zararlı bişeyler var.
yarım lahmacun yiyecegıne tıka basa salata yıyebılırsın.
öğlen o lolıpopu yemeğe bılırsın...
akşam pılavsız yemek yıyebılırsın.
Evet dogru bir noktaya deginmissini tesekkurler..ama kendimi bazi seylerden mahrum edeersem kilolarimi verince asiri saldirip verdigimden daha fazlasini aliyorum..aslinda tatli istegimde mens gecikmesinden oluyor..

X