Diyet diyet diyett

zerrin53

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
4
0
16
Rize
Merhaba Arkadaşlar,
Yaz geliyor acil kilolarımdan kurtulmalıyım diyenlerdenim bende. 2 ay sonrada nışanım var. Ancak bu kilolarla ne giydiğim yakışır nede yaz için aldığım bikinilerim bana olur :(
Acil diyete girmeliyim.
ki- hiçte yapamadığım birşey. Yemek yiyerek mutlu olanlardanım bende :) ayrıca su içmek hayatımda yok gibi desem yeridir.
Ancak terlersem yada tuzlu yersem kısaca susarsam su içerim.
İşimde masa başı olduğu için hemen hemen bütün gün oturuyorum.

Çevremdeki birçok bayan (kuzenlerim veya arkadaşlarım) diyet yaparak zayıfladı. Hemde en az 13-15 kilo verdiler. Pazar günüde kuzenimin 95 kilodan 72 ye düştüğünü duyunca tamam bu iş bu yaz halledilecek dedim :)
Sordum soruşturdum kimi dukan ile kimi de diyetisyenle başardı.
Ben daha öncede 1-2 hafta kadar dukan diyeti yapmıştım zayıflamaya başlamıştım ancak bir kaşarlı simit in kurbanı oldum ve bıraktım.

Dün itibari ile tekrar başladım.
Aç karnına yada gün içerisinde su içmeye dikkat etmeye çalışıyorum.
Dünden beri 1.5 kilo verdim. (74,5 dan 73 e düştüm)
Acaba su kaybımı yada günde 1.5 kilo yemek mi yiyordum diye düşünmedim desem yalan olur :)

Amacım 2 ayda en az 10 kilo.

İnşallah başarırım..
Dukanın kitabını almıştım ama yarısına gelmeden bırakmıştım. Tekrar okumaya başlıyorum.
ilk 3 günde halsizlik yapabilir deniliyor.
Bende de halsizlik ve mide bulantısı var (yumurtadan olabilir)
H.sonuna kadar kendimi sıkıp peynir,yumurta,yoğurt,ton balığı ile idare etmeyi düşünüyorum.
h.sonuda güzel bir alışveriş yapıp yeni lezzetler deneyeceğim.
Başka bir formda diyet için verilen malzemelerden birsürü yemek seçenekleri yapılabileceğini gördüm.
Oradanda elbette kopya çekicem :)

Sizlerde isterseniz katılın ve hep birlikte yapalım. Birbirimizi motive edelim.
Her hafta kilolarımızı söyleyelim birbirimize ve daha istikrarlı olalım..

Sevgiler.

Merhaba,
Ben de malesef yemek yemediği zaman mutsuz olanlardanım.
Bugün sabah tartıldım 72 kiloyum. Yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum. Dukan benim daha önce de denediğim ve gerçekten 10 kiloya yakın kilo verdiğim bir diyet. Bir süredir aklımdaydı ama biri ile birlikte yapmak daha disiplinli olmama sebep olacaktır. Ben de seninle birlikte başlamak istiyorum. Yarından itibaren ben de varım arkadaşım. Kabul edersen:)

Merhaba,
Ben de malesef yemek yemediği zaman mutsuz olanlardanım.
Bugün sabah tartıldım 72 kiloyum. Yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum. Dukan benim daha önce de denediğim ve gerçekten 10 kiloya yakın kilo verdiğim bir diyet. Bir süredir aklımdaydı ama biri ile birlikte yapmak daha disiplinli olmama sebep olacaktır. Ben de seninle birlikte başlamak istiyorum. Yarından itibaren ben de varım arkadaşım. Kabul edersen:)

Süper olur :)

kilolarımızda hemen hemen aynı :)

Su ve yeşil çay içmeye gayret edelim :)

Haftaya cuma günü kilolarımızı burada paylaşalım ok?

Zerrin Merhaba,

Ben başlayacağım dedim ama küçük oğlum çok hastalanınca başlayamadım. Ama sözümden dönmüş değilim.Biliyorsun Dukan diyetine tamam hazırım denince başlanıyor. 1-2 güne kadar kesin başlıyorum.

Sen ne durumdasın?

Devam ediyorum..
Tartılmamaya çalışıyorum.. Ama inceldiğimi hissediyorum :) annemde söylüyor :)

Dün 4-5 sarma kaçamak yaptım :( ama şimdi pişmanım..

Tam hız devammmmm...

İstikrarlı olmalıyız..

Zerrin Merhaba,
Küçük oğlum 1,5 yaşında, hava değişikliğinden olacak ağır bir grip geçirdi. Çok şükür artık iyi. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Geleyim kendime...Bugün sabah tam 73 kilo ile son bir kaç ayın tavanına ulaştım.Ama bugün başladım artık kesin olarak. Sabah 2 yumurta, öğlen köfte ve yoğurt yedim.

Hergün buraya kilomu yazmayı düşünüyorum. Sen iyi dayanıyorsun bu arada tartılmayarak:)

Yaza kadar başarırırz değil mi beraber?

Günaydın,

Dün günü sıfır kaçamak ile bitirdim:) Sabah tartıldım, 71.9 çıktım. Darısı bugüne inşallah.
Sabah sadece bir kaç dilim kuru et yedim.
Senin ki nasıl gidiyor?

Zerrin, diyet arkadaşım nerdesin?

Umarım iyisindir..

Ben dünü çok az bir kaçamakla bitirdim. Bugün sabah 71.1 çıktım. Şimdi de sabah kahvaltısı olarak light peynir yiyiyorum:(

Seni merak ediyorum..

Merhaba,

Zerrin konuyu sen açtın, ben devam ediyorum sanırım. Bugün de yoksun sanırım.

Ben diyete devam ediyorum. Bu sabah tartı 70.2 yi gösterdi. 3 günde 3 kiloya yakın bir sonuç:)
Mutluyum:)

Dukan diyeti yapmak istiyorum yulafda cok önemli OTE=zerrin53;29547830]Merhaba Arkadaşlar,
Yaz geliyor acil kilolarımdan kurtulmalıyım diyenlerdenim bende. 2 ay sonrada nışanım var. Ancak bu kilolarla ne giydiğim yakışır nede yaz için aldığım bikinilerim bana olur :(
Acil diyete girmeliyim.
ki- hiçte yapamadığım birşey. Yemek yiyerek mutlu olanlardanım bende :) ayrıca su içmek hayatımda yok gibi desem yeridir.
Ancak terlersem yada tuzlu yersem kısaca susarsam su içerim.
İşimde masa başı olduğu için hemen hemen bütün gün oturuyorum.

Çevremdeki birçok bayan (kuzenlerim veya arkadaşlarım) diyet yaparak zayıfladı. Hemde en az 13-15 kilo verdiler. Pazar günüde kuzenimin 95 kilodan 72 ye düştüğünü duyunca tamam bu iş bu yaz halledilecek dedim :)
Sordum soruşturdum kimi dukan ile kimi de diyetisyenle başardı.
Ben daha öncede 1-2 hafta kadar dukan diyeti yapmıştım zayıflamaya başlamıştım ancak bir kaşarlı simit in kurbanı oldum ve bıraktım.

Dün itibari ile tekrar başladım.
Aç karnına yada gün içerisinde su içmeye dikkat etmeye çalışıyorum.
Dünden beri 1.5 kilo verdim. (74,5 dan 73 e düştüm)
Acaba su kaybımı yada günde 1.5 kilo yemek mi yiyordum diye düşünmedim desem yalan olur :)

Amacım 2 ayda en az 10 kilo.

İnşallah başarırım..
Dukanın kitabını almıştım ama yarısına gelmeden bırakmıştım. Tekrar okumaya başlıyorum.
ilk 3 günde halsizlik yapabilir deniliyor.
Bende de halsizlik ve mide bulantısı var (yumurtadan olabilir)
H.sonuna kadar kendimi sıkıp peynir,yumurta,yoğurt,ton balığı ile idare etmeyi düşünüyorum.
h.sonuda güzel bir alışveriş yapıp yeni lezzetler deneyeceğim.
Başka bir formda diyet için verilen malzemelerden birsürü yemek seçenekleri yapılabileceğini gördüm.
Oradanda elbette kopya çekicem :)

Sizlerde isterseniz katılın ve hep birlikte yapalım. Birbirimizi motive edelim.
Her hafta kilolarımızı söyleyelim birbirimize ve daha istikrarlı olalım..

Sevgiler.[/QUOTE]

Umgun Merhaba,
Ben devam ediyorum Dukana. Bir haftada 4 kilo verdim.73'ten 69'a indim.5 gün atak yaptım, şimdi de bir gün saf protein bir gün sebze protein devam ediyorum. Başta iyi gidiyordum ama sonradan arada kaçamaklarım oldu.

Benim hedefim 60 kilo olmak. Bu sonuç veren ama yorucu bir diyet. Kitabı okumadıysan okumanı tavsiye ederim.Ben kitapta neler varsa onları yiyiyorum sadece.

Sana da bana da kolay gelsin:)

Back
X