Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Kim demiş 40 indan sonra kilo verilmez" diye soze basliyorum..
Henuz 40 ma 1 sene olsa :)
Kisa bir ozgecmis ile bu günlüğümü aciyorum.
39 yasinda 3 cocuk annesiyim:)
Bu kadar..
Guzel paylasimlarin oldugu bir gunce olucak ... takipte kalin![]()
Teşekkürler sizede kolay gelsinGünaydınlar:) Ben yeni üye oldum ve ilk defa bir konuya yazıyorum şuan heycan yaptım:) Kasım 2016 da da benim diyet maceram başladı ve bugüne kadar 10 kg verebildim:)akapuntur yardımı ile. Size bu yolunuzda başarılar diliyorum.Umarım hedefinize ulaşabilirsiniz.
Merhaba sevgili pae. Neden olmasın henüz çok gençsin. Daha önce de yapmışsın. Gerçi daha önce versek bile sanki bir daha başaramayacakmışız gibi düşünüyoruz zaman zaman. Spor yapıyor musun yoksa sadece yediklerini düzenleyerek mi veriyorsun?
Merhaba canım tabiki diyebilirsinmerhaba abla :) ben biraz küçük olduğum için abla diyeyim dedim.
umarım istediğiniz kiloya düşersiniz. çörekotu çayı metabolizma için mi acaba?
anladım :) ben de çörekotunu peynirle yemeyi seviyorum.Merhaba canım tabiki diyebilirsin
Hayir cok seviyorum sakinlestiriyor:) diyette acken gerginligi alip sabirli kiliyorsa evet faydasi var diyebiliriz:)
Ama.metabolizma hizlandirici farkli caylar var.. yesil cay ,mate ,ozelkarısı bitkiler gibi
Bi 10 kilo versem yeticek..10 kilocukanladım :) ben de çörekotunu peynirle yemeyi seviyorum.
şimdi ne kadar kilo daha kaldı sizin :)
evet 10 kilo nedir ki 2 ayda rahat verirsiniz.Bi 10 kilo versem yeticek..10 kilocuk
Ayyy agzindan bal damliyorevet 10 kilo nedir ki 2 ayda rahat verirsiniz.
EMerhabaaa sevgili günlük ve degerli kk hanimlariiii
Basligi actim kayboldum..esim aniden rahatsizlaninca kaldi ama isleri yerine koyunca geldim hemen ..cunku 2 ay sonra yine eve gelecek olan kizima soz verdim
. Geldiginde epey kilo vermis olucam dedim..
Evet biraz bahsedeyim.. 39 yasinda 3 cocugum var.. biri 19 yasinda yurtdisinda okuyor ..bende yurtdisindayim da oda gurbet icinde gurbet gibi.. sonra 16 yasinda 10. Sinifa giden bir oglum ve 5 yasinda bir kizim var.. efsane birsey ama kinumuz bu degil bahsetmiyeyim:)
Burada icimden geldigi gibi yazmayi dusunuyorum.. yasadigim yerde yalniz hissediyorum kendimi ayrica bir terapi olur benim icinde..
Suan kilom 75,5 bu sabah regl oldum..normalde kilosunu koruyan biriydim ama saldim sanirim yaslaniyorum..yoruldum.. ortalama kilom 65 lerde olurdu boyum 1.60 ... daha once diyet yapmisligim var genelde saglikli beslenirim diyet yaptigimda basarili olurum yada olurdum:) bakalim gorucez son bir atakla 40 yasima 60 kiloda girersem cok iyi ve saglikli olucak benim icin ..
BU sabah
1 fincan corekotu cayi
3 4 ceviz
Beyaz peynir
1 yumurta
Zeytin ve 2 incir vardi
Ekmek yemedim cunku oglen 1 tane lahmacun yemegi dusunuyorum