• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet güncem

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
10
9
1
46
"Kim demiş 40 indan sonra kilo verilmez" diye soze basliyorum..

Henuz 40 ma 1 sene olsa :)

Kisa bir ozgecmis ile bu günlüğümü aciyorum.
39 yasinda 3 cocuk annesiyim:)
Bu kadar..

Guzel paylasimlarin oldugu bir gunce olucak ... takipte kalin ;)

Merhabaaa sevgili günlük ve degerli kk hanimlariiii

Basligi actim kayboldum..esim aniden rahatsizlaninca kaldi ama isleri yerine koyunca geldim hemen ..cunku 2 ay sonra yine eve gelecek olan kizima soz verdim
. Geldiginde epey kilo vermis olucam dedim..

Evet biraz bahsedeyim.. 39 yasinda 3 cocugum var.. biri 19 yasinda yurtdisinda okuyor ..bende yurtdisindayim da oda gurbet icinde gurbet gibi.. sonra 16 yasinda 10. Sinifa giden bir oglum ve 5 yasinda bir kizim var.. efsane birsey ama kinumuz bu degil bahsetmiyeyim:)

Burada icimden geldigi gibi yazmayi dusunuyorum.. yasadigim yerde yalniz hissediyorum kendimi ayrica bir terapi olur benim icinde..

Suan kilom 75,5 bu sabah regl oldum..normalde kilosunu koruyan biriydim ama saldim sanirim yaslaniyorum..yoruldum.. ortalama kilom 65 lerde olurdu boyum 1.60 ... daha once diyet yapmisligim var genelde saglikli beslenirim diyet yaptigimda basarili olurum yada olurdum:) bakalim gorucez son bir atakla 40 yasima 60 kiloda girersem cok iyi ve saglikli olucak benim icin ..

BU sabah
1 fincan corekotu cayi
3 4 ceviz
Beyaz peynir
1 yumurta
Zeytin ve 2 incir vardi

Ekmek yemedim cunku oglen 1 tane lahmacun yemegi dusunuyorum

"Kim demiş 40 indan sonra kilo verilmez" diye soze basliyorum..

Henuz 40 ma 1 sene olsa :)

Kisa bir ozgecmis ile bu günlüğümü aciyorum.
39 yasinda 3 cocuk annesiyim:)
Bu kadar..

Guzel paylasimlarin oldugu bir gunce olucak ... takipte kalin :KK66:

Merhabaa sevgili günlük
74,1 ile devam ediyorum. -1,400
Zor günler yasiyorum ..rahatlamak hesapsiz konusmak yazmak icin burdayim
Sabirli olmam lazim ..zaman herseyin ilaci .. bunu biliyoruz marifet uygulayabilmek..
Gorucem bakalim basarabiliyormuyum kendimi gorucem .. tahammul sinirlarimi.. sabrimin derecesini goruyorum du siralar..
Neyse efendim cok siki bir diyet yapamadim aslinda ama esimin rahatsizliginin ardindan ben hasta oldum uzun bi regl dinemide gecirdim sonuc -1400 ... guzel bir kahvalti ile gune basladim
Yemek ve menu paylasimlarim icin instagram hesabi actim "dandinidiyetistan"
Guzel gunler gorelim inşaallah
Mutlu pazarlar

Günaydınlar:) Ben yeni üye oldum ve ilk defa bir konuya yazıyorum şuan heycan yaptım:) Kasım 2016 da da benim diyet maceram başladı ve bugüne kadar 10 kg verebildim:)akapuntur yardımı ile. Size bu yolunuzda başarılar diliyorum.Umarım hedefinize ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Reactions: Pae
Günaydınlar:) Ben yeni üye oldum ve ilk defa bir konuya yazıyorum şuan heycan yaptım:) Kasım 2016 da da benim diyet maceram başladı ve bugüne kadar 10 kg verebildim:)akapuntur yardımı ile. Size bu yolunuzda başarılar diliyorum.Umarım hedefinize ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler sizede kolay gelsin;)
Isteyen herkesin basarabilecegini dusunuyorum..yeterki isteyelim

3 yil once uzun sure 70 kilodaydim sanki bir daha 60 63 goremem imkansiz gibi gelirdi..58 dusmustum hemde cok zorlanmadan.. demekki istikrarli olunca oluyormus..simdi malesef kisusturma telas icinde malesef yine 70lerdeyim ve bu kez kalici vermwliyim 40 yasima fit girmek istiyorum..kendime hediyem bu olacak

Merhaba sevgili pae. Neden olmasın henüz çok gençsin. Daha önce de yapmışsın. Gerçi daha önce versek bile sanki bir daha başaramayacakmışız gibi düşünüyoruz zaman zaman. Spor yapıyor musun yoksa sadece yediklerini düzenleyerek mi veriyorsun?

• Beğen
Merhaba sevgili pae. Neden olmasın henüz çok gençsin. Daha önce de yapmışsın. Gerçi daha önce versek bile sanki bir daha başaramayacakmışız gibi düşünüyoruz zaman zaman. Spor yapıyor musun yoksa sadece yediklerini düzenleyerek mi veriyorsun?

Selammm teşekkürler canan hanim
Evet henuz motivasyon problemi yasasamda istediğimde basarabilecegimi biliyorum..
Spor su siralar yapamiyorum..normalde aktiv bir insanim sporu dogayi yurumeyi kosmayi cok seviyorum..
Biraz yogunluk ,kisin rehaveti fln derken epey tembellik ettim.. sporun sart olduguna inaniyorum sadece kilo vermek icin degil mutlu ve huzurluolmak icinde spor sart..bir ihtiyac benim icin ..
Sanırım o sebeble bu depresiv hallerim

merhaba abla :) ben biraz küçük olduğum için abla diyeyim dedim.
umarım istediğiniz kiloya düşersiniz. çörekotu çayı metabolizma için mi acaba?

• Beğen
merhaba abla :) ben biraz küçük olduğum için abla diyeyim dedim.
umarım istediğiniz kiloya düşersiniz. çörekotu çayı metabolizma için mi acaba?
Merhaba canım tabiki diyebilirsin
Hayir cok seviyorum sakinlestiriyor:) diyette acken gerginligi alip sabirli kiliyorsa evet faydasi var diyebiliriz:)
Ama.metabolizma hizlandirici farkli caylar var.. yesil cay ,mate ,ozelkarısı bitkiler gibi

Merhaba canım tabiki diyebilirsin
Hayir cok seviyorum sakinlestiriyor:) diyette acken gerginligi alip sabirli kiliyorsa evet faydasi var diyebiliriz:)
Ama.metabolizma hizlandirici farkli caylar var.. yesil cay ,mate ,ozelkarısı bitkiler gibi
anladım :) ben de çörekotunu peynirle yemeyi seviyorum.
şimdi ne kadar kilo daha kaldı sizin :)

• Beğen
Merhabaaa sevgili günlük ve degerli kk hanimlariiii

Basligi actim kayboldum..esim aniden rahatsizlaninca kaldi ama isleri yerine koyunca geldim hemen ..cunku 2 ay sonra yine eve gelecek olan kizima soz verdim
. Geldiginde epey kilo vermis olucam dedim..

Evet biraz bahsedeyim.. 39 yasinda 3 cocugum var.. biri 19 yasinda yurtdisinda okuyor ..bende yurtdisindayim da oda gurbet icinde gurbet gibi.. sonra 16 yasinda 10. Sinifa giden bir oglum ve 5 yasinda bir kizim var.. efsane birsey ama kinumuz bu degil bahsetmiyeyim:)

Burada icimden geldigi gibi yazmayi dusunuyorum.. yasadigim yerde yalniz hissediyorum kendimi ayrica bir terapi olur benim icinde..

Suan kilom 75,5 bu sabah regl oldum..normalde kilosunu koruyan biriydim ama saldim sanirim yaslaniyorum..yoruldum.. ortalama kilom 65 lerde olurdu boyum 1.60 ... daha once diyet yapmisligim var genelde saglikli beslenirim diyet yaptigimda basarili olurum yada olurdum:) bakalim gorucez son bir atakla 40 yasima 60 kiloda girersem cok iyi ve saglikli olucak benim icin ..

BU sabah
1 fincan corekotu cayi
3 4 ceviz
Beyaz peynir
1 yumurta
Zeytin ve 2 incir vardi

Ekmek yemedim cunku oglen 1 tane lahmacun yemegi dusunuyorum
E

Back
X