- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
- Konu Sahibi OlcayKalyon
Merhaba kizlar, ben hashimato hastasıyım maksimum 5 kg fazlam var aslında tiroit hastası olup daha fazla kg lu olmam gerekiyordu evet ama, ben hastalığın başında kg almaya başladığımı farkettigim an önlem almaya başladım alt tarafı 5 kg ama senelerdir uğraşıyorum bunu vermeye, bildiğiniz üzere kg az olduğu zaman vermeside gram gram oluyor, bide tiroid hastası olunca biraktiginiz an oldugu gibi geri aliyorsunuz, ben senelerdir bu alt tarafı 5 kg yu al ver al ver diye uğraşmaktan çok sıkıldım,verdigimi almamın sebebi ise hedefime tam ulasamadan hastalık vs sebebiyle ara vermem ve o arada hemen nasılsa sonra devam edicem şimdi yiyemedigim ne varsa yiyebilirim dediğimden dolayı geri alıyorum sonra tekrar başa dönüyorum ve bu döngüden senelerdir kurtulamiyorum. Alt tarafı 5 kg ya diyet yapmaktan çok sıkıldım ,Ben de bu sebepten günlük tutmaya karar verdim 2 ay süreyle aralıksız diyet yapmak istiyorum hedefime ulaşırsam yemeklere bu kadar saldirmayacagimdan eminim çünkü sonra diyete tekrar devam edicem stresi olmayacak.. benim gibi olanlar varsa hafta sonu diyete baslamaya davet ediyorum..
Son düzenleme: