Diyet günlüğüm sadece 5 kg

OlcayKalyon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.304
1.381
133
30
Merhaba kizlar, ben hashimato hastasıyım maksimum 5 kg fazlam var aslında tiroit hastası olup daha fazla kg lu olmam gerekiyordu evet ama, ben hastalığın başında kg almaya başladığımı farkettigim an önlem almaya başladım alt tarafı 5 kg ama senelerdir uğraşıyorum bunu vermeye, bildiğiniz üzere kg az olduğu zaman vermeside gram gram oluyor, bide tiroid hastası olunca biraktiginiz an oldugu gibi geri aliyorsunuz, ben senelerdir bu alt tarafı 5 kg yu al ver al ver diye uğraşmaktan çok sıkıldım,verdigimi almamın sebebi ise hedefime tam ulasamadan hastalık vs sebebiyle ara vermem ve o arada hemen nasılsa sonra devam edicem şimdi yiyemedigim ne varsa yiyebilirim dediğimden dolayı geri alıyorum sonra tekrar başa dönüyorum ve bu döngüden senelerdir kurtulamiyorum. Alt tarafı 5 kg ya diyet yapmaktan çok sıkıldım ,Ben de bu sebepten günlük tutmaya karar verdim 2 ay süreyle aralıksız diyet yapmak istiyorum hedefime ulaşırsam yemeklere bu kadar saldirmayacagimdan eminim çünkü sonra diyete tekrar devam edicem stresi olmayacak.. benim gibi olanlar varsa hafta sonu diyete baslamaya davet ediyorum..

Son düzenleme:
İf diyeti yapmayı düşünüyorum çünkü çalışıyorum , haftaici öğlen ve akşam yemeği 1 ara öğün, haftasonu ise öğleye doğru kahvaltı ve akşam yemegi , 1 ara öğün şeklinde olacak hergun yeşil çay arada ada çayı ve 2 haftaya bir de yatmadan önce 1 bardağa 2 tane kayısı çayı demleyip icicem ( bu çok guzel bagirsaklarimi temizliyor) ... bunun yanında spor yapicam haftaici calistigim için işten gelince beni çok yorucak ama yapmazsam fit olamam yapacağım spor programını da hemen ekliyorum...vücuduma gore günlük almam gereken kalori 1200 ben bu kaloriyi spor yaptığım günler alicam, sporsuz günlerde ise 900 1000 kalori civarı almayı düşünüyorum, hedef sağlıklı kilo vermek ...gün gün yediklerim listesini paylaşırım. Haftada bir gün spor dinlenme günüm olucak ben cuma günü dinlenmeyi düşünüyorum..çünkü çalıştığım günler de bırakınca haftasonuna kadar adapte olamıyorum...

Son düzenleme:
Spor için vücudum alışana kadar Chloe nin 2 haftalık karın programini yapmayı düşünüyorum. Bu program 2 hafta hergun yapılıyor ama ben 1 gün bacak 1 gün göbek çalışmak istedigimden bu program 1 ay sürecektir...1 ayın sonunda ise Pamela reif in karın egzersizlerine geçmek istiyorum kendisi Chloe den daha zordur...bacak antrenmanini ise Chloe ve Pamela videolarindan karisik yapicamm, ayrıca haftasonlari Pamela nin 20 dklik bir kardiyo videosu var antrenmana başlamadan önce onu yapmak istiyorum haftaici ise süreyi çok uzun tutamayacagimdan 10 dk ısınma yapıp antrenmanlara geçicem.. vucud olculerim de pazar günü gelicek önce yarın biraz ödem atayım...

Back
X