İsveç diyeti dediğin nasıl bişey ki?Merhabalar Yeniden Ben ,
Diyet konusunda fazlaca muzdarip olan bir ben düşünün. her seferinde kilo verip 2 katını alan bir ben düşünün.
Diyetime gelicek olursak isveç diyeti ve çeşitli detoxlardan oluşacak :) Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Spor salonuna başlıyorum babamla. Hadi bana yardımcı olun detoxları yaptığınız etkili olanları yazın ki 3 ay sonra düğünümde birazcık zayıf olayım.
Bu arada 26 yaşındayım ve 101 kiloyum şuan :/
İsbiçre diyeti açlık orucu die duymuştumMerhabalar Yeniden Ben ,
Diyet konusunda fazlaca muzdarip olan bir ben düşünün. her seferinde kilo verip 2 katını alan bir ben düşünün.
Diyetime gelicek olursak isveç diyeti ve çeşitli detoxlardan oluşacak :) Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Spor salonuna başlıyorum babamla. Hadi bana yardımcı olun detoxları yaptığınız etkili olanları yazın ki 3 ay sonra düğünümde birazcık zayıf olayım.
Bu arada 26 yaşındayım ve 101 kiloyum şuan :/
İsveç diyeti dediğin nasıl bişey ki?
Acil şekerli ve unlu gıdaları kesmelisin, ama hiç kaçamak yok. Ucundan bir parça çikolata yedim, sabah 1 tane simit yok.
Unu ve şekeri tamamen keser, suyunu içer, sporunu yaparsan 3 ayda en 20 kg verirsin bence.
İsbiçre diyeti açlık orucu die duymuştum
Öyleyse lütfen yapma
Tekrar geri alacaksın
Hepsi boşş
Bence deTeşekkür ederim :) Bende vazgeçme kararı aldım. diyet listeme devam edeceğim akşam diyetisyenimin verdiği listeyi eklicem.
İyi yapmışsınBu arada az önce kendime sauna esofman ve üst aldım spordayken kullanmak için.
İyi yapmışsınzararı yoktur dimi
İyi o zamanzararı olduğuna dair hiç bir yazı görmedim :) hatta biberiye yağıda süreceğim alıp. etkili oluyormuş :)
Günde 4 dilim ekmek mi?Merhaba,
uygulamam gereken liste ekte. Bu hafta baya karıştı boşladım ama kendimi yeniden düzenliyorum.
Bugün sabah kahvaltı yapamadım lakin Gratis te satılan bir detoks suyu var yeşil şişeli içinde salatalık marul vb şeyler var ondan içtim 1 şişe tabi kaç gündür boşladığım için biraz karnım açıktı lakin problem yok öğlene kadar dayanabilirim. Bakalım öğlen ne yemek var henüz bilgim yok :)
Günde 4 dilim ekmek mi?Ben böyle yesem kilo alırım ya. Niye hiç et yok? Vejeteryan mısın?
Aaa çok ilginç, ekmek ile kasın nasıl bir bağlantısı var ki acaba? Bana ekmek ve türveleri direk kilo olarak dönüyor, bir de gluten intoleransımdan ötürü şişkinlik ve karın ağrısı yapıyor.Merhaba :) keşke vejeteryan olsam o zaman zayıf olurdum :) kırmızı et sevmiyorum o yüzden yazmadı :) beyaz et yiyiyorum haftada 2-3 kez listeye yazmamış ama ek bi liste vermişti onda değişim yapabileceklerim yazıyor :) o yüzden bu listede yok.
4 dilim ekmek yazdı çünkü ekmek yemediğim zaman kas kaybı yaşıyorum ki zaten onuda yiyemiyorum o ayrı bir mevzu 3 dilimi bulmuyor bazen sabah kahvaltı yapabilirsem 3 dilim oluyor ama yapamazsam öğlen 1 dilim yediğimle kalıyorum :)
Aaa çok ilginç, ekmek ile kasın nasıl bir bağlantısı var ki acaba? Bana ekmek ve türveleri direk kilo olarak dönüyor, bir de gluten intoleransımdan ötürü şişkinlik ve karın ağrısı yapıyor.
Hala çok seviyorum, artizan ekşi mayalı bir ekmeği, boş boş börek niyetine yiyebilirimama yememeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?