Diyet Günlüğüm

CHETAN

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
273
75
623
Merhabalar Yeniden Ben ,

Diyet konusunda fazlaca muzdarip olan bir ben düşünün. her seferinde kilo verip 2 katını alan bir ben düşünün.
Diyetime gelicek olursak isveç diyeti ve çeşitli detoxlardan oluşacak :) Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Spor salonuna başlıyorum babamla. Hadi bana yardımcı olun detoxları yaptığınız etkili olanları yazın ki 3 ay sonra düğünümde birazcık zayıf olayım.

Bu arada 26 yaşındayım ve 101 kiloyum şuan :/

İsveç diyeti dediğin nasıl bişey ki?

Acil şekerli ve unlu gıdaları kesmelisin, ama hiç kaçamak yok. Ucundan bir parça çikolata yedim, sabah 1 tane simit yok.

Unu ve şekeri tamamen keser, suyunu içer, sporunu yaparsan 3 ayda en 20 kg verirsin bence.

İsbiçre diyeti açlık orucu die duymuştum
Öyleyse lütfen yapma
Tekrar geri alacaksın
Hepsi boşş

Merhaba,

spora başlıyorum bu akşam diyetimede devam edicem bugün itibari ile zor bi yeme düzenim var umarım düzenimi bozmadan devam edebilirim. diyet listemi akşam eklerim. İsveç diyeti zor geldi bana aç gezdiğim zaman sinirli oluyorum.

Merhaba,

uygulamam gereken liste ekte. Bu hafta baya karıştı boşladım ama kendimi yeniden düzenliyorum.

Bugün sabah kahvaltı yapamadım lakin Gratis te satılan bir detoks suyu var yeşil şişeli içinde salatalık marul vb şeyler var ondan içtim 1 şişe tabi kaç gündür boşladığım için biraz karnım açıktı lakin problem yok öğlene kadar dayanabilirim. Bakalım öğlen ne yemek var henüz bilgim yok :)

Eklentiler

• liste 1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 120
  • liste 2.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 122
Günde 4 dilim ekmek mi? Ben böyle yesem kilo alırım ya. Niye hiç et yok? Vejeteryan mısın?

Günde 4 dilim ekmek mi? Ben böyle yesem kilo alırım ya. Niye hiç et yok? Vejeteryan mısın?

Merhaba :) keşke vejeteryan olsam o zaman zayıf olurdum :) kırmızı et sevmiyorum o yüzden yazmadı :) beyaz et yiyiyorum haftada 2-3 kez listeye yazmamış ama ek bi liste vermişti onda değişim yapabileceklerim yazıyor :) o yüzden bu listede yok.

4 dilim ekmek yazdı çünkü ekmek yemediğim zaman kas kaybı yaşıyorum ki zaten onuda yiyemiyorum o ayrı bir mevzu 3 dilimi bulmuyor bazen sabah kahvaltı yapabilirsem 3 dilim oluyor ama yapamazsam öğlen 1 dilim yediğimle kalıyorum :)

öğlen yemeğim 12 buçuk gibi

-1 kase çorba sanırım ezo gelindi (garip bir tadı vardı)
- Köfteli patates biraz yağlıydı lakin yedim 4 adet baş parmak büyüklüğünde köfte vardı :)
-şehriyeli bulgur pilavı (yememen gereken birşeydi)
-ayran

Ekmek yok

Akşam içinde bulabilirsem yulaflı proteinli yoğurt var ondan yiyip spora gideceğim :)

Aaa çok ilginç, ekmek ile kasın nasıl bir bağlantısı var ki acaba? Bana ekmek ve türveleri direk kilo olarak dönüyor, bir de gluten intoleransımdan ötürü şişkinlik ve karın ağrısı yapıyor.

Hala çok seviyorum, artizan ekşi mayalı bir ekmeği, boş boş börek niyetine yiyebilirim ama yememeye çalışıyorum

Kas kaybı yaşamamak için dengeli beslenmek gerekiyor lakin dengeli beslenirken yeteri kadar yemek gerek bazı şeylerden yani bütün diyet listelerinde ekmek olur :) diyetisyene göre değişiyor tabı alternatif olarak başka şeylerde verebiliyor. Ek olarak babam da benimle geliyor diyetisyene onun benden daha fazla ekmeği var ve yemek porsiyonları benden daha fazla :) Demek istediğim bi anda kesince sadece su kaybı oluyor yada vücut kendini kitliyor diyorlar o olay yaşanıyor :) zaten işi özü düzenli yemek yemekten geçiyor gerisi boş Ek olarak çok defa diyetisyene gittim ve hepsi ekmek verdi hatta simit bile yediğim oldu :) yani aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum ama hani gidip tartılcam zayıflamış olayım ayıp olmasın mantığı ile insan kendini durduruyor biraz da

Günaydınnlarr :)

Dün tam 16.020 adım ile günü tamamladım :)

Dün akşam yulaf ve muzlu hazır protein yoğurt yedim üzerine spora gittim spor çıkışı şeftalili kefir içtim :)

Eve gittiğimde 3 dilim karpuz yiyerek günü kapattım :)

Bugün güne detox içerek başladım. öğlene kadar yiyecek yok su ve çay var sadece :)

Öğleden sonra görüşmek üzere günlük :)

Geç olsad öğlen listemide buraya yazmak istedim :)

-Yeşil fasülye
-Makarna
-Cacık yedim :)

listemdeki ekmeği bugünde yiyemedim tabi yerine makarna yedim hepsi makul ölçüde kesinlikle tepeleme dolum değil cacıkta 1 kase :)

Merhabalarrr :) Günaydınlarrrrr :)

Kahvaltı yapamadım Biraz uzakta bir firmaya geliyorum 2 haftadır düzen pert tabi :) neyse dün akşam spor a gittim eve döndüğümde annem kefir yapmıştı ondan yedim :) çünkü yoğurt gibi olmuş öyle takılıyorum iş arıyorum :) hayat zor günlük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…