Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listen çok güzel hayırlı olsun diyetin takip edeceğim sevgilerMerhaba,
uygulamam gereken liste ekte. Bu hafta baya karıştı boşladım ama kendimi yeniden düzenliyorum.
Bugün sabah kahvaltı yapamadım lakin Gratis te satılan bir detoks suyu var yeşil şişeli içinde salatalık marul vb şeyler var ondan içtim 1 şişe tabi kaç gündür boşladığım için biraz karnım açıktı lakin problem yok öğlene kadar dayanabilirim. Bakalım öğlen ne yemek var henüz bilgim yok :)
Kahvaltı yapmalısınız öğünler atlanınca gşt gide zorlanıp bırakırsınız. Kolay gelsin
Ooo Silivri de mi oturacaksınız? Havası güzeldir. İnşallah tam gönlünüze göre bir eve kavuşunŞuan stresten bişeyler yiyesim geldi :)
gelelim konuya malum evleneceğim ve ev e ihtiyacımız var TOKİ Silivri ye başvurduk :) şuan kuralar başladı :) inşallah çıkar :)
Dua edin :)
Ooo Silivri de mi oturacaksınız? Havası güzeldir. İnşallah tam gönlünüze göre bir eve kavuşun![]()
Hadi inşallah, sağlıkla, güzelliklerle gelsin o günlerçıkarsa evet :) ama teslimatlar 600 gün içinde olacağı için bir süre daha merkezde oturmak zorunda kalacağım inşallh çıkar :)
Hadi inşallah, sağlıkla, güzelliklerle gelsin o günler![]()
Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim bizler kilolu da kadınız zayıflıyorsak yalnız tek şey için zayıflarız o kendimiz için. Ardından şöyle diyeyim 8 temmuz pazar günü bir tulum gördüm ve çok hoşuma gitti fakat annem bana 'sem o koca götünle o tulumu giyebilir misin' dedi ve bunu halalarım kuzenlerim hepsinin içinde söyledi yerin dibine girdim defalarca diyet çalışmalarım hüsranla son bulsa da bu seferr damarıma tak etti ve o gün tartıya çıktım 72.10 üzüldüm baya ve boyum 1.51 siz düşünün iğrençliği o gün ayna karşısına geçtim ve inceledim kendimi ve dedim ki BU GÖBEK BU BASEN BU SİMİT BU KİLO BUNLAR GİDECEKKK!!!
Bugün 15 temmuz pazar 1.haftam son buldu tartıya çıktım 67.75 :))))) ne kadar mutluyum anlatamamm arkadqşlar yaptıklarımı anlatayım. İlk olarak kendime bi motivasyom kaynağı buldum tam diyeti bırakacakken onu düşünerek sımsıkı sarılıyorum sizde bulun 2. Olarak bir defter alıyoruz ve ona gün içinde ne yediysek onu yazıyoruz lokması lokmasına ve her akşam bakıyorum ona ve mutlu oluyorum önceden köfteler hamburgerler gömen ben dün ablam karşımda hamburger kola yrdi ve ben yemedim bunu yaparken zorlanmadım çünkü motivasyon kaynağımı düşündüm sizde öyle yapın 3. Olarak hergün tartılmayın bunu hepimiz biliyoruz ve en önemlisi eğer regl dönemindeyseniz dönem bittikten 2 gün sonra tartılın arada 2 3 kilo fark ediyor :) 4. PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENİN evet arkadaşlar protein çok tok tutuyor bu çok önemli 5. SPOR zayıfladıktan sonra kimse derisinin kurbanlık koyun derisi gibi eciş büçüş olmasını istemez bunun için spor yapın ve vücudunuz şekillensin :d 6 ve rn önemlisi BOL BOLL SUUU bu çok çok önemli ve bunların yanı sıra geç saatte yemek yemeyin iradeli olun ve dilerseniz yatmadan 30 dk önce tarçınlı süt veya biberli naneli yoğurt tüketebilirsinizz
Kendinize iyi bakın ben her kilom güncellendiğinde buraya yazacağım diyeti bozmak yok esen kalın ve zayıflayalımmm :)))
ve önemli bir ayrıntı muhasebeci olduğum için meslek sürekli oturmayı gerektiriyor :) lakin günlük en az 10.000 adım hedefi yaptım ki bir çok gün 17 bin i buluyor spor salonuna gittiğim için :) inşallah her şey güzel olacak şuan 5409 adım atmışım gün içinde spor ile akşam unutmazsam bir daha yazarım.