• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Günlüğüm

Öğle yemeği ;

- Mercimek Çorbası
-Şehriye pilavı
-Kuzu fırın et
-Ayran

Hepsi makul ölçüde :) Durmak yok Yola devam ;)

Bu arada diyetisyen randevum bu akşam şehir dışını çıkacağım için haftaya ertelendi :) Allahımmm hafta kendimi 98 kilo olarak görmek istiyorum dua edin bana :)

Sevgili Günlüğüm,

3-4 gündür yazamıyorum çünkü şehir dışı ve yoğun bir p.tesi ardından burdayım :)

Hafta sonu biraz kaçırmış olabilirim:) lakin dün itibari ile yeniden devam :) tabi dün yediklerimi yazayım

Sabah kahvaltı yok
öğlen yoğurtlu semiz oto ve tavuk göğüsü haşlama yedim
4 gibi sade kefir ve eti form un çubuk krakerinden yedim.
Akşam 7 gibi 4/5 kaşık salata yedim
spordan sonra 10 gibi 1 kase kefir (annem evde mayalıyor yoğurt gibi oluyor :dondurma:)

salı

sabah kahvaltı yapamadım
10 buçuk gibi 4 adet kuru kayısı,
öğlen çorba kasesinde çaçık, nohut ve 2 kaşıklık pilav yedim :) 1 dilim de tam buğday ekmek :)

sporumu aksatmıyorum dün(p.tesi) 16000 adım attım küsüratıda var hatırlayamadım :)
1 saat kardio ve sonrasında çeşitli egzersizler yapıyorum :) Bol dua :)

Merhaba,

uygulamam gereken liste ekte. Bu hafta baya karıştı boşladım ama kendimi yeniden düzenliyorum.

Bugün sabah kahvaltı yapamadım lakin Gratis te satılan bir detoks suyu var yeşil şişeli içinde salatalık marul vb şeyler var ondan içtim 1 şişe tabi kaç gündür boşladığım için biraz karnım açıktı lakin problem yok öğlene kadar dayanabilirim. Bakalım öğlen ne yemek var henüz bilgim yok :)
Listen çok güzel hayırlı olsun diyetin takip edeceğim sevgiler

Kahvaltı yapmalısınız öğünler atlanınca gşt gide zorlanıp bırakırsınız. Kolay gelsin

15.15 de ara öğün
3 parça çeviz 1 buçuk çeviz yapıyor 3 adet kuru kayısı :)

Günaydınnn :)

dün akşamdan konuya gireyim iş çıkışı 6 buçuk gibi babamın dükkanına gitti (herkes orda oluyor malesef) spora salonumada yakın akşam yemeği için eve gidemediğim için babam küçük kardeşime çiğ köfte alıyormuş kendimede söyledim küçük tü zaten yeşilliği boldu onu yedim ve 7 gibi spora gittim 2 buçuk saate yakın spor yapıyorum
30dk yürüyüş 3 buçuk kilometre
15 dakika spinning
20 dakika eliptik yapıyorum ve sonrasında çeşitli aletler ile 1 buçuk saat çalıştım durmadan çalışıyorum kendimi baya zorluyorum :)

Eve gittiğimde kefir yedim 1 kase (annem yapıyor demiştim koyu oluyor tadıda çok güzel)

Bu sabaha gelelim evden çıkarken 4 adet çiğ fındık attım ağzıma bu hafta çalıştığımız firmada kahvaltı çıkıyor (harika bir şey bence) dilim tam buğday üzerinde biraz peynir koydum onu yedim 9-9 buçuk arası 10 dakika sonra kayısı yicem :) hadi kolay gelsin herkese sevgili günlük okurlarım :)

Şuan stresten bişeyler yiyesim geldi :)
gelelim konuya malum evleneceğim ve ev e ihtiyacımız var TOKİ Silivri ye başvurduk :) şuan kuralar başladı :) inşallah çıkar :)

Dua edin :)

Öğle yemeği
Yeşil mercimekli ve içinde makarna bulunan dolu çorba 1 kase
3 adet köfte
bol yeşillikli kısır :)
kola koymuşlardı içmedim :):kk77:

Şuan stresten bişeyler yiyesim geldi :)
gelelim konuya malum evleneceğim ve ev e ihtiyacımız var TOKİ Silivri ye başvurduk :) şuan kuralar başladı :) inşallah çıkar :)

Dua edin :)
Ooo Silivri de mi oturacaksınız? Havası güzeldir. İnşallah tam gönlünüze göre bir eve kavuşun ;)

Sevgili günlük :)

3 adet kayısı ve 1 adet çeviz ile çok şükür ara öğün yaptım 3 buçuk ta :)

Günaydınnn dün akşam yemeğinde kofte sote uzerinde patates puresi vardi ve salata yedim ☺
Gece kefir yedim

Bu sabah kahvalti yaptim sabah sayilmaz aslinda 15 dakika oldu
Menüm ; h.yumurta
Ezine peynir
1 adet domates
1 dilim tam bugday ve ufak bi parça simit :( biliyorum yememem lazimdi ama canim cok çekince azcık aldım 2 ısırıklık yani

Gününüm güzel geçsin dün toki bana çıkmadı bugün 3+1 ler var inşallah nişanlıma çıkar

Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim bizler kilolu da kadınız zayıflıyorsak yalnız tek şey için zayıflarız o kendimiz için. Ardından şöyle diyeyim 8 temmuz pazar günü bir tulum gördüm ve çok hoşuma gitti fakat annem bana 'sem o koca götünle o tulumu giyebilir misin' dedi ve bunu halalarım kuzenlerim hepsinin içinde söyledi yerin dibine girdim defalarca diyet çalışmalarım hüsranla son bulsa da bu seferr damarıma tak etti ve o gün tartıya çıktım 72.10 üzüldüm baya ve boyum 1.51 siz düşünün iğrençliği o gün ayna karşısına geçtim ve inceledim kendimi ve dedim ki BU GÖBEK BU BASEN BU SİMİT BU KİLO BUNLAR GİDECEKKK!!!

Bugün 15 temmuz pazar 1.haftam son buldu tartıya çıktım 67.75 :))))) ne kadar mutluyum anlatamamm arkadqşlar yaptıklarımı anlatayım. İlk olarak kendime bi motivasyom kaynağı buldum tam diyeti bırakacakken onu düşünerek sımsıkı sarılıyorum sizde bulun 2. Olarak bir defter alıyoruz ve ona gün içinde ne yediysek onu yazıyoruz lokması lokmasına ve her akşam bakıyorum ona ve mutlu oluyorum önceden köfteler hamburgerler gömen ben dün ablam karşımda hamburger kola yrdi ve ben yemedim bunu yaparken zorlanmadım çünkü motivasyon kaynağımı düşündüm sizde öyle yapın 3. Olarak hergün tartılmayın bunu hepimiz biliyoruz ve en önemlisi eğer regl dönemindeyseniz dönem bittikten 2 gün sonra tartılın arada 2 3 kilo fark ediyor :) 4. PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENİN evet arkadaşlar protein çok tok tutuyor bu çok önemli 5. SPOR zayıfladıktan sonra kimse derisinin kurbanlık koyun derisi gibi eciş büçüş olmasını istemez bunun için spor yapın ve vücudunuz şekillensin :d 6 ve rn önemlisi BOL BOLL SUUU bu çok çok önemli ve bunların yanı sıra geç saatte yemek yemeyin iradeli olun ve dilerseniz yatmadan 30 dk önce tarçınlı süt veya biberli naneli yoğurt tüketebilirsinizz

Kendinize iyi bakın ben her kilom güncellendiğinde buraya yazacağım diyeti bozmak yok esen kalın ve zayıflayalımmm :)))

Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim bizler kilolu da kadınız zayıflıyorsak yalnız tek şey için zayıflarız o kendimiz için. Ardından şöyle diyeyim 8 temmuz pazar günü bir tulum gördüm ve çok hoşuma gitti fakat annem bana 'sem o koca götünle o tulumu giyebilir misin' dedi ve bunu halalarım kuzenlerim hepsinin içinde söyledi yerin dibine girdim defalarca diyet çalışmalarım hüsranla son bulsa da bu seferr damarıma tak etti ve o gün tartıya çıktım 72.10 üzüldüm baya ve boyum 1.51 siz düşünün iğrençliği o gün ayna karşısına geçtim ve inceledim kendimi ve dedim ki BU GÖBEK BU BASEN BU SİMİT BU KİLO BUNLAR GİDECEKKK!!!

Bugün 15 temmuz pazar 1.haftam son buldu tartıya çıktım 67.75 :))))) ne kadar mutluyum anlatamamm arkadqşlar yaptıklarımı anlatayım. İlk olarak kendime bi motivasyom kaynağı buldum tam diyeti bırakacakken onu düşünerek sımsıkı sarılıyorum sizde bulun 2. Olarak bir defter alıyoruz ve ona gün içinde ne yediysek onu yazıyoruz lokması lokmasına ve her akşam bakıyorum ona ve mutlu oluyorum önceden köfteler hamburgerler gömen ben dün ablam karşımda hamburger kola yrdi ve ben yemedim bunu yaparken zorlanmadım çünkü motivasyon kaynağımı düşündüm sizde öyle yapın 3. Olarak hergün tartılmayın bunu hepimiz biliyoruz ve en önemlisi eğer regl dönemindeyseniz dönem bittikten 2 gün sonra tartılın arada 2 3 kilo fark ediyor :) 4. PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENİN evet arkadaşlar protein çok tok tutuyor bu çok önemli 5. SPOR zayıfladıktan sonra kimse derisinin kurbanlık koyun derisi gibi eciş büçüş olmasını istemez bunun için spor yapın ve vücudunuz şekillensin :d 6 ve rn önemlisi BOL BOLL SUUU bu çok çok önemli ve bunların yanı sıra geç saatte yemek yemeyin iradeli olun ve dilerseniz yatmadan 30 dk önce tarçınlı süt veya biberli naneli yoğurt tüketebilirsinizz

Kendinize iyi bakın ben her kilom güncellendiğinde buraya yazacağım diyeti bozmak yok esen kalın ve zayıflayalımmm :)))

Ah ooo Anneler Benide verem ediyor :)

Bende ona inat olarak zayıflıyorum :) kaç gündür yazamadım ama diyetimi bozmadım :) dikkat ediyorum ek olarak bugün de kendime yağ yakıcı aldım spor öncesinde içilenlerden :) sıvı aldım etkisi çabuk olsun diye bayrama kadar 10 kilo vermem lazım tam 35 gün kaldı her akşam spora gidiyorum haftada 5 gün inşallah aksatsam da günlüğüme yazmaya devam edeceğim sizide burda gördüğüme çok sevindim sizde yazın birbirimize gaz verelim ilerleyelim inşallah her şey çok güzel olacak....

ve önemli bir ayrıntı muhasebeci olduğum için meslek sürekli oturmayı gerektiriyor :) lakin günlük en az 10.000 adım hedefi yaptım ki bir çok gün 17 bin i buluyor spor salonuna gittiğim için :) inşallah her şey güzel olacak şuan 5409 adım atmışım gün içinde spor ile akşam unutmazsam bir daha yazarım.

ve önemli bir ayrıntı muhasebeci olduğum için meslek sürekli oturmayı gerektiriyor :) lakin günlük en az 10.000 adım hedefi yaptım ki bir çok gün 17 bin i buluyor spor salonuna gittiğim için :) inşallah her şey güzel olacak şuan 5409 adım atmışım gün içinde spor ile akşam unutmazsam bir daha yazarım.

Demek anneler yüzünden aynı kaderi paylaşıyoruzzz :)) umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız bozmak yok tam gaz devammm

Back
X