• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Günlüğüm

Demek anneler yüzünden aynı kaderi paylaşıyoruzzz :)) umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız bozmak yok tam gaz devammm

Yeme duzenin bozuldu biraz kesinlikle ağır şeyler yemiyorum lakin saatleri şaşıyor nasil cozum bulacağim bilemiyorum.

Merhaba :)

günlerdir yazamıyorum gene ama diyet olarak iyi ilerlememe rağmen kilomda bi değişiklik yok. Sporu l carnitine ile desteklemeye başladım bakalım ne olacak :)

Merhaba :)

Hafta sonu itibari ile annem fındık toplamaya gitti ve bayrama kadar şehir dışında :) buna istinaden elimde fitpack vardı 3 kutu bunları kullanmaya karar verdim ve bu sabah itibari ile başladım :)

7 buçuk gibi 250 ml süt e 1 şase fitpack ekleyip karıştırdım ve onu içtim.

ilk iki gün sadece fitpack kullanılması gerektiği yazıyor 2 gün 3 saat ara ile 6 öğün alınmalı ama ben onu 4 yada 5 öğün alacağım. paylaşım yaparım :)

Öğlen yemeğinde barbunya yedim çorba ve cacık yoksa bütün gün kaldıramaya bilirim akşam 5 gibi içeceğimi içeceğim :)

An itibari ile fitpack imi içiyorum :) saat 16.48 :) 250 Ml süt ile yaptım bu akşam bu kadar spordan önce l carnitine içicem inşallah spora gidebilirsem :)

Back
X