Diyet günlüğüme hoşgeldiniz :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
MERHABA :)
DİYET BASLASINNN :)
Daha önceden ELMA DİYETİNİ uyguladım ve 55 kılodan 50 kıloya dusmustum 1 hafta ıcınde (dıyet dısına cıktıgımda oldu) suan 52 kıloyum ve 47 kıloya dusmek ıstıyorum. bu dıyet hakkında olumlu sonuclar aldıgım ıcın gerı donmek ıstedım :)
vaktım oldukca gozlemlerımı buraya yazmayı dusunuyorum, herkese kolay gelsın kızlar..
goreceksınız zayıflama sonrası kendınızı cok hafıf hıssedeceksınız :)

bayrama kadar tartılmayacağım. ılk 1 hafta elma diyeti daha sonra isveç diyetini uygulamayı planlıyorum.

HEDEF : 47 :66:

Son düzenleme:
BUGÜN 2. GÜN :)

bugün olarak 13:00 da kahvaltımı yaptım sadece bir dilim kepek ekmeği, domates ve dere otu yedım.. 16 kalori..
yorgun oldugum ıcın uyudum 16:16 da uyandım su ıcıp elma yedım ıkı tane cok azcık nesquık yedım :1:
tabı annem ablam ısten geldıgınde ona patates kızartacak:14::14: ama yemeyeceğim..
sadece elma var artık bundan sonra. :)

boyun ve yaşın kaç canım neden bu kadar ac kalıyorsun daha uzun sürede ver bence saçların dökülebilir cildin solabilir yani emin ol bi yerlerden bi şey eksilir..

Yaş 18
boy:1.59 :)) bayrama kadar zayıflamam gerekli göbeğim azıcık var o gıtse yeterlı benım ıcın canım..

Canım çok az yiyosun. Hızlı verdiğin kilolar sana mutlaka geri döner. Bence zamana yayarak sağlıklı beslen.

Canım çok az yiyosun. Hızlı verdiğin kilolar sana mutlaka geri döner. Bence zamana yayarak sağlıklı beslen.

yediklerime dikkat etmem gerekli midemle ilgili sorunlarım var bu yüzden midemi biraz dinlendirmem gerekli.. bunun yanında diyetle dinlendiriyorum bende :)) kilo verdiğimde yediklerime tekrardan dikkat edicem.. ama umarım verdiğim kiloları almam :))

16 kalori olan ne? Bunların 3'ü mü? Sadece bir dilim kepek ekmeği, domates ve dere otu yedım.. 16 kalori..

Bu aralar yeme düzenim berbat oldu bu hafta vereceğime almışım ya. Bu elma diyeti nedir işe yarıyor mu cidden? Sadece elma yenilen diyet mi yoksa?

16 kalori olan ne? Bunların 3'ü mü? Sadece bir dilim kepek ekmeği, domates ve dere otu yedım.. 16 kalori..

Bu aralar yeme düzenim berbat oldu bu hafta vereceğime almışım ya. Bu elma diyeti nedir işe yarıyor mu cidden? Sadece elma yenilen diyet mi yoksa?

1 adet domates 16 kalori dere otunda zaten kalori yok. elma diyeti sabahları kahvaltını yapıyorsun ve gün boyu acıkınca yesıl cay ve elma yıyorsun :)

1 adet domates 16 kalori dere otunda zaten kalori yok. elma diyeti sabahları kahvaltını yapıyorsun ve gün boyu acıkınca yesıl cay ve elma yıyorsun :)

Ben hesaplayınca böyle çıkıyor dediklerin ondan sordum.
Kepekli ekmek : 66 kal.
Domates : 29 kal.
Dereotu : 10 gramı 1 kaloriymiş.

1 kilo elma da değil herhalde 1 elma 119 kal. çünkü. Spor falan yapmış mıydın peki? Böyle şeyler yapmak istemiyorum ama mecburiyet.

Ben hesaplayınca böyle çıkıyor dediklerin ondan sordum.
Kepekli ekmek : 66 kal.
Domates : 29 kal.
Dereotu : 10 gramı 1 kaloriymiş.

1 kilo elma da değil herhalde 1 elma 119 kal. çünkü. Spor falan yapmış mıydın peki? Böyle şeyler yapmak istemiyorum ama mecburiyet.

yediğine bağlı. benım yediğim kepekli ekmek ya 1 dilim ya da 1 dilimden az. 1 tane ortaboy domateste sadece 16 kalorı var tabı domatesın buyuklugune baglı.. çikolatalrın kalorisi 300-400 bunlara gore cok cok fazla. bak canım burada her seyın kalorileri var.

Trend, Dekorasyon, Yemek, Tarif, Kalori, Moda, Masala Bhangra, Dans.

yediğine bağlı. benım yediğim kepekli ekmek ya 1 dilim ya da 1 dilimden az. 1 tane ortaboy domateste sadece 16 kalorı var tabı domatesın buyuklugune baglı.. çikolatalrın kalorisi 300-400 bunlara gore cok cok fazla. bak canım burada her seyın kalorileri var. [/COLOR][/B]
BUNA EK OLARAK
hem elmada 60 kalorı var gun boyu elma yıycez zaten toplasak en fazla 4 tane elma yiyebiliriz. elmada lif değeri fazla oldugu için tok tutuyor. diyet yapmadıgımız zaman zaten çikolatalar havalarda ucuyor :) diyette yediğimiz elmalar, günde yediğimiz 1 çikolatanın kalorisinden az :))

Son düzenleme:
hem elmada 60 kalorı var gun boyu elma yıycez zaten toplasak en fazla 4 tane elma yiyebiliriz. elmada lif değeri fazla oldugu için tok tutuyor. diyet yapmadıgımız zaten çikolatalar havalarda ucuyor :) diyette yediğimiz elmalar, günde yediğimiz 1 çikolatanın kalorisinden az :))

Elma beni acayip acıktırıyo oysa. Nasıl duruyorsunuz elmayla gün boyu. Şeftali falan olsa anlarım ama erik elma acıktırıyo bence :(

yediğine bağlı. benım yediğim kepekli ekmek ya 1 dilim ya da 1 dilimden az. 1 tane ortaboy domateste sadece 16 kalorı var tabı domatesın buyuklugune baglı.. çikolatalrın kalorisi 300-400 bunlara gore cok cok fazla. bak canım burada her seyın kalorileri var. [/COLOR][/B]

Bende buradan hesaplıyorum.
Fittingo Sağlıklı Yaşam Platformu | Kilo Kalori Diyet Kontrol
Şu elmayı yapayım bakalım pazartesine kadar ne olacak ama ertesi hafta hepsini tekrar alacakmiışım gibime geliyor yapıncı.

ben iki gündür yeşil çay içmiyorum annem atmış ama iş yerinde sürekli içiyorum...

Kızlar siz yazın ben yarın size geri dönüş yapacağım. yarın iş var :14:
uyumam gerekli öpüldünüz :54:

Son düzenleme:
BUGUN 3. GUN :)

su saate kadar cok guzel gıdıyor dıyet.. sabah menum aynı ve cok az patates püresi yedim.. halsız kalmayayım dıye malum musterı temsılcısıyım konusurken halım olsun dıye :)) elma yıycem ve aksam 7 den sonra bısey yemek yok :)

BUGUN 3. GUN :)

su saate kadar cok guzel gıdıyor dıyet.. sabah menum aynı ve cok az patates püresi yedim.. halsız kalmayayım dıye malum musterı temsılcısıyım konusurken halım olsun dıye :)) elma yıycem ve aksam 7 den sonra bısey yemek yok :)

Sabah sadece patates püresi mi yedin?

yediklerime dikkat etmem gerekli midemle ilgili sorunlarım var bu yüzden midemi biraz dinlendirmem gerekli.. bunun yanında diyetle dinlendiriyorum bende :)) kilo verdiğimde yediklerime tekrardan dikkat edicem.. ama umarım verdiğim kiloları almam :))

ama sen bu şekilde yediklerine dikkat etmiş olmuyorsun bence :19: mideni dinlendirmek istiyorsan detoks yapabilirsin. bunun için de Yasemin Soysal okuyabilirsin mesela. hem daha da bilinçli hareket edersin o zaman :34:

benim de vermem gereken 3kg kadar vardı. Dr. Ayça Kaya' nın kitabını okudum -ki katıldığı tv programlarında da hiç kaçırmam kendisini- onun sayesinde kalan fazla kilomu da verdim tabii pilates de yaptım.
yaşın küçük daha, bu yaşta hızla verilen kilolar hızla geri gelir bizden söylemesi :31:

Elma beni acayip acıktırıyo oysa. Nasıl duruyorsunuz elmayla gün boyu. Şeftali falan olsa anlarım ama erik elma acıktırıyo bence :(

beni de çok acıktırıyor elma yahu. bu yüzden elmanın kuruyemişle birlikte yenmesini öneriyorlar. 5 kavrulmuş badem ya da fındıkla.
paylaşmak istedim sen yazınca :34:

Back
X