- 30 Kasım 2014
- 30.258
- 133.117
- 798
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.721
patates bağırsaklardaki probiyotik bakteriler için çok faydalıymış ama canım. arada yemek gerekli.Canım sağol bilgiler için bütün nişastalı gıdalar için geçerli bu sanırım pirinç gibi sıcakken glisemik endeks daha yüksek oluyormuş
Yiyecek o kadar şey var ki patates benden uzak olsun
Limonu hiç bilmiyordum canım o da mı glisemik endeks düşürüyormuş yoğurt biliyorum bunu yapıyor
ne oldu canım?Bugün felaket kötü birgün dü niye tam toplamıyorum kendimi İnan çok kötü hissediyorum
Şu karatayı eskisi gibi yapamıyorum ona üzülüyorumne oldu canım?
değişik tarifler iyi oluyor. yoksa hep aynı şeyler yeniyor. insan sıkılıyor.Şu karatayı eskisi gibi yapamıyorum ona üzülüyorum
Evet ya ofdeğişik tarifler iyi oluyor. yoksa hep aynı şeyler yeniyor. insan sıkılıyor.
sende karatayın yemek tarifleri kitabı var mı? ya da netten bak. bir de benim menülere bak. ben bazen değişik şeyler yapıyorum.Evet ya of
aslolan yoldur canım bunu unutma molalar yola dahildir pes etmek yokEvet ya of
Canım kitapları var pinterest bile bir sürü tarifim var dukan ve Karatay sorunum bir tek o değil işten eve yetişme evden işe yetişme hergün birde işlerim kötü ya acayip stres oluyorum elimde değilsende karatayın yemek tarifleri kitabı var mı? ya da netten bak. bir de benim menülere bak. ben bazen değişik şeyler yapıyorum.
Kesinlikle canımaslolan yoldur canım bunu unutma molalar yola dahildir pes etmek yok
Çok güzel bir menü afiyet olsun canımKızlar benim iftar menüm
- 2 haş yumurta
- domates çorbası
- biber turşusu
- yeşillik
- yeşil salata
- yoğurtlu semizotu
İyi geceler herkese
Canım ben seni anlıyorumCanım kitapları var pinterest bile bir sürü tarifim var dukan ve Karatay sorunum bir tek o değil işten eve yetişme evden işe yetişme hergün birde işlerim kötü ya acayip stres oluyorum elimde değil
afiyet olsun canım.Kızlar benim iftar menüm
- 2 haş yumurta
- domates çorbası
- biber turşusu
- yeşillik
- yeşil salata
- yoğurtlu semizotu
İyi geceler herkese
anlıyorum canım. Allah kolaylık versin. kafa dağınık oldu mu beslenme de aksıyor.Canım kitapları var pinterest bile bir sürü tarifim var dukan ve Karatay sorunum bir tek o değil işten eve yetişme evden işe yetişme hergün birde işlerim kötü ya acayip stres oluyorum elimde değil
Afiyet olsun canım çok çeşitli bir menü olmuşsabah 08.30
2 yumurtadan omlet
salata (domates, acur, bol yeşillik, 6 top peynir, 1/2 dilim parmesan, 3 ceviz, zeytinyağı, sirke)
ara 13.30
8 çilek
ara 14.30
1 bardak kefir
1 tk keten tohumu
10 çiğ fındık
akşam 18.30
1/2 dilim peynir
kıymalı karalahana
1 kase işkembe çorbası
8 çilek
3 yk ev yoğurdu
yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
20 dk tempolu yürüyüş
Hurma yeseydin canım tatlı isteğini keserdiBugün niyeyse ev yapımı bounty istedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?