- 30 Kasım 2014
- 30.258
- 133.115
- 798
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.761
d vitaminine baktırdı mı?Kızlar benim grip düzelmedi gitti
Bugün ofise gittim öğle geri geldim eve ateşim vardı
Mesela buda beni strese soktu bugün uyuamadımda
Baklavaya tatlıya girişesin var tam düzelmemde yardımcı olacak besin grubu çok mantıklı
Allahtan evde tatlı yok ..
Yerlerde canım d vitamini takviye verdi doktor kullandım mı hayırd vitaminine baktırdı mı?
bağışıklık sistemin için çok önemli. kullan hemen. ben 2 yıldır çok dikkat ediyorum artık.Yerlerde canım d vitamini takviye verdi doktor kullandım mı hayır
Canım bende bir çerez aşkı vardı sorma onun yerine koydum bitteribir ara ben de eve bir sürü bitter stokladım. aaa bir baktım yavaş yavaş değil löp löp yiyorum kahve yanına. sonra almadım.
Evet canım başlıycam omega 3 ümü de yutacağım bu akşambağışıklık sistemin için çok önemli. kullan hemen. ben 2 yıldır çok dikkat ediyorum artık.
ben 1 aydır hergün omega 3 alıyorum. şimdi yanında antioksidan karışımlı vitamin de içiyorum.Evet canım başlıycam omega 3 ümü de yutacağım bu akşam
ama çiğ kuruyemiş bitterden daha sağlıklı canım.Canım bende bir çerez aşkı vardı sorma onun yerine koydum bitteri
İşe de yaradı max 70 gr yiyebiliyorum bitteri 400 kalori
Yer fıstığını kajuyu avuç avuç yiyebiliyorum
Zayıflama sürecinde tabi bitter de olmamalı ..
Evet canım maşallahben 1 aydır hergün omega 3 alıyorum. şimdi yanında antioksidan karışımlı vitamin de içiyorum.
Canım biliyorum çiğ kuruyemiş de psikolojime iyi gelmiyorama çiğ kuruyemiş bitterden daha sağlıklı canım.
Canım biliyorum çiğ kuruyemiş de psikolojime iyi gelmiyordurduramıyorum kendimi yiyorum bir dünya alıyorum kiloları sonra da depresyon çok denedim kontrollü yemeyi olmuyor o defteri kapattım
Sabahları z.yağının içine damlat ve iç CanımYerlerde canım d vitamini takviye verdi doktor kullandım mı hayır
İşte onu bu sıralar aksatıyorum o kadar çok ilaç yutunca korkuyorum şu ilaçları bıraksam düzenli omega ve dvit kullanırımEvet canım maşallahMiyav_su ve sen çok özenlisin bu konuda
İşte onu bu sıralar aksatıyorum o kadar çok ilaç yutunca korkuyorum şu ilaçları bıraksam düzenli omega ve dvit kullanırımEvet canım maşallahMiyav_su ve sen çok özenlisin bu konuda
Canım ton balık zaten konserve süt ile ufak bir zehirleme yapmış seniKızlar gelelim benim menüye bugün tam istwdiğim gibi olmadı ama olsun yarın olur inşallah
Sahur
- 1.5 haş yumurta
- 40 gr bitter (yarın olmıycak)
- 1/2 litre H. cevizi suyu
İftar
- domates çorbası
- az ton balıklı salata içinde 3-5 top peynir vardı
- turşu
- yeşillik
- bir tombul çay bardağı koyun sütü içtim ama kızlar ondan beri Miğdem çok fena bulanıyor hastalığın verdiği sıkıntı yetmiyormuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?