- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.801
Meyveyi akşam değilde sahurda yesen Canımsabah 08.30
7 top peynir
10 zeytin
çift sarılı yumurtadan chialı omlet
domates acur
5 ceviz
ara 13.00
1 bardak kefir
2 tk keten tohumu
10 çiğ fındık
10 çiğ kaju fıstığı
akşam 19.15
etli kuru fasulye
salata
az lahana turşusu
25 kiraz
20.10
1 servis kaşığı pilav
3 yk ev yoğurdu
yatana kadar 2 lt su
şimdi 1 maden suyu içiyorum
20+20 toplam 40 dk yürüyüş
tatlım ramazandan sonra öyle yapacağım ama oruçluyken biraz akşam yiyebilirim. çünkü canım istiyor. yaz meyveleri de cazip geliyor. mesela bu akşam biraz kırmızı erik yiyebilirim. hem de wc faydası olsun.Meyveyi akşam değilde sahurda yesen Canım
Anladım canım afiyet olsuntatlım ramazandan sonra öyle yapacağım ama oruçluyken biraz akşam yiyebilirim. çünkü canım istiyor. yaz meyveleri de cazip geliyor. mesela bu akşam biraz kırmızı erik yiyebilirim. hem de wc faydası olsun.
çok güzel olmuş. afiyet olsun.Benimde öğleye doğru zeytinyağlı içli bakla keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ kuruyemiş ve sade Türk kahvesi akşam semizotlu peynirli salata
Sağol canımçok güzel olmuş. afiyet olsun.
Dün çok hafif tutmuşsun menüyü canımBenimde öğleye doğru zeytinyağlı içli bakla keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ kuruyemiş ve sade Türk kahvesi akşam semizotlu peynirli salata
Tebrikler canım darısıda benim başımakızlar kilo vermişim. bugünkü menümde ekmek var ama ne yapayım. olsun o kadar.
Canım seyahata çıktım diyeti boşlamadım ama
Günaydınlar kızlarkızlar merhaba. menü yazmak gelmiyor içimden. moralim bozuk. içimden gelmiyor. ama size merhaba demek istedim. sporumu yazayım. öğlen 60 dk akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş yaptım.
ayrıca 81 kiloya inmişim.
Sanada iyi haftasonları canımselam kızlar güzel bir haftasonu diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?