DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Tereyağı candır ama değil mi :)
Benim akşam yemegim 3 tane uskumru ve brokoli
Akşam yemeği yemeyecegim dedim ama olmadı. Neyse ki şişkinlik kalmadı :)

Günaydın kızlar bende hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah 8,30
bir tane armut bir tane gün kurusu
12,30
ızgara biftek ve bir kase şehriye çorbası
19,30
salata
bide dondurma kaçamağı var tabi
neyse bugün kaçamak falan olmayacak inşallah bu işe biraz daha sıkı asılmam lazım bu aralar çok kahvaltı yapasım yok bide kendimi halsiz hissettiğim için sabah bir tane armut yemeyi tercih ettim karatay pek benimsemede meyveyi ,
şu mevsim geçişlerinde sanki vücudumun ihtiyacı varmış gibi

Belkıde kahvaltını yapmadgn ıcın halsızsın olabılırmı

Günaydınnnn :)
Kahvaltı menüm:
2 adet yumurta
Bir dilim peynir
12 adet zeytin
Domates+salatalik
Şekersiz çay(üniversite yıllarından beri şekersiz içerim zaten)
Bol kahkahalı bir gün olsun hepimize

K
Günaydınnnn :)
Kahvaltı menüm:
2 adet yumurta
Bir dilim peynir
12 adet zeytin
Domates+salatalik
Şekersiz çay(üniversite yıllarından beri şekersiz içerim zaten)
Bol kahkahalı bir gün olsun hepimize
kuruyemısı bırtek ben mı yıyorum kızlar ? Yoksa sonradan ıstekmı kalmıyor zamanla oturuyormu

K

kuruyemısı bırtek ben mı yıyorum kızlar ? Yoksa sonradan ıstekmı kalmıyor zamanla oturuyormu
Kuruyemiş her zaman yemiyorum sabah bu kadarı yetiyor bana. Genelde akşamları ceviz ya da fındık yiyorum.

Belkıde kahvaltını yapmadgn ıcın halsızsın olabılırmı

Olabilr tabi canım bu mevsim geçişlerinde biraz fazla etkileniyorum ben bide bebek düşünmeye başladığım için akşam
yatarken folik asit içiyorum sabah kalkınca da bende bi mide bulantısı oluyor ondan pek kahvaltı yapasım olmuyor bugünde sadece gün kurusu yedim ama yarın inşallah güzel bir karatay kahvaltısı yaparım
kuruyemişe gelince aslında sabahları hep ceviz yerdim ben ama bu aralar pek yiyesim yok ondan yani ama yesem güzel
olcak sankim:)

Folik asit ben de içiyorum mide bulantısı yapmıyor. Mide bulantinin nedeni başka bir sebep olabilir. Kullanmaya başladığından beri mi var bulantı?

Folıgı aksam alman sart degl kahwaltını yapmana engl oluyorsa

Folik asit ben de içiyorum mide bulantısı yapmıyor. Mide bulantinin nedeni başka bir sebep olabilir. Kullanmaya başladığından beri mi var bulantı?
Canım bende biraz mide bulantısı yaptı maalesef belki bi dahaki sefer farklı bir marka falan alırım .Yani ilk aldığım günden beri bu bulantı sorunu var hatta bi kaç defa sabah aldım çok daha fenaydı
o yüzdende akşam almaya başladım sabah almaktan çok daha iyi gldi

Anladım canım olabilir tabi eczaneye danışabilirsin bu konuyu yardımcı olurlar

Kızlar merhaba...
Bana Karatay deneyimlerinizi ve şimdiye kadar verdiğini kiloları yazar mısınız rica etsem? Zorlanıyor musunuz? Ben de Dukan mı Karatay mı yapsam bilemiyorum. Daha doğrusu Dukan yaptım 3 hafta, sonra ara verdim, tekrar başladım ama kilo veremiyorum ve devam etmek istemiyorum

Ben kendimden bahsedeyim.
İlk iki hafta kaçamaksız çok güzel kilo verdim. 2haftada 3.8 Kilo verdim.
Yapmak zor değil ama bu hafta kaçamaklarım oldu. Bu hafta daha veremedim. Ama devam etmeye çalışıyorum.

Merhaba karataya baslamaya beynen hazırlıklı olmalısın oncelıkle ayrıca karnın aclıktan guruldasa dahı halsızlık hıssetmıycegnı bıl karatayı yapmak ıcın onu anlamak lazım yoksa yalns olur yanı ıstedgn sonucları hızlı alamazsın.ben 1.5hafta oldu neredeyse baslıyalı 21ınde basladm 57.2 ıdım 55.4oldum tabıkı ben cok ıradelı deglım sahsen cok kacamagım oldu ekmekde kactı baklawada sarallede daha saymıyım :) yanı burda amac en hızlı hangısıyse onu yapıyım olamamalı aklın baska seylerden kalmadan halsız kalmadan kılo vermek olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…