DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Çok haklısınız üzülmeyin vallahi insanın en degerli varlığı yine kendisi . Biz iyi olmayınca kimse bakmiyor yuzumuze

Aynen ben de kestim meyveyi hadi bakalım. Nasıl olcak senin detoks merakla bekliyorum :)

Cuma günü haftalık sonucum :
Geçen cuma 61.4/ bugün 59.4/ fark 2 kg

Dünkü yeme hızıma verememisim azcık fazla yersem böyle oluyorum işte fazla dedigimde 800 kalori maximum

Canım bu menü de neler var internette farklı farklı yazıyor tam anlamadim

Günaydın bayramimiz kutlu olsun.
Ğünaydın canım.
Günaydın kızlar .Baya hareketlendi grup inşallah bu bizim için motive olur veçkaçamaksız devam ederiz.
Dün akşam yemeğendan sonra koca bir tabak kavrulmuş fıstık yedim.Sonrasında insan kendini suçlu hissediyor.Bu ara canım sık sık karbonhidrat ve tatlı çekiyor.

Evet teşhisi doktor koydu aklımın ucunda geçmezdi şu cicegi ben alerji sanmistim
Geçmiş olsun canım bu ara buralarda da var su çiçeği salgını.

Canım afiyet olsun.Sanki aralar biraz kğsa olmuş.Ama akşamı erken yapıp sonrasında uzun süre var.

Tebrik ederim canım evet insan gururlanıyor önünde durupta canının çektiği şeylere yemeyi reddettiğinde.
Uykusuzluk herşeyi etkiliyor.@lastrose6 ve ben uykusuzluğin ne demek olduğunu bu ara en iyi bilenlerdeniz.

Bilemedim canım halsizliğimin sebebini grip ya da boğaz olabilir.Ya da troidlerim de değişiklik bir süredir baktırmıyorum.@lastrose6 bende de var bu ara çok çabuk acıkma psikolojik old düşünüyorum ben de senin gibi isteksizim moralim çöküyor bu ara inşallah geçicidir durumumuz.değişik hastalıklarım var artık korkuyla yaşamaktan tedirgin olmaya başladım.
Allahım hepimize ve yevrularımğza sağlık, huzur mutluluk versin inşallah.

Amin canım sağol eşimlede biraz tartıştık Canım canımı sıktı gaps tam yapıyors Musun
Canım benim sıkma canını , inan hepimizde oluyor tartışmalar.Erkeklerin umurinda olmuyor.Bizse günlerce o konuya takılıp kendimizi hasta ediyoruz. Ben de çık çabuk etkilenenlerdenim ama yapmayalım biraz kendimizi düşünüp etrafımızı umursamamayı öğrenelim.Birbirimizi uyaralım bu konularda.

Amacım ilacsiz yaşamak. Umudum bu. İnşallah olur.
İnşallah canım inşallah.

Amin canım Allah yardimcin olsun. Bir kan versen aile hakimine olmaz mi?

Günaydın kızlar bu sabah tartildım 58.75 kg dünden beri 50 gr gitmiş ahah ama önceki gün kilo vermeyince yemeği dün artırmıştım bunada şükür
bugün çilek yulaf detoksu yapıyorum gelişmeleri bukdirecegim size

Kızlar bu depresyon moral bozukluğu hali hepimizde var bende de maalesef ne yapacağız biz?
Bazen yaşamak çok zor geliyor

Canım bu gece de uyumama rağmen sanki gece hiç uyuyup dinlenmemis gibiyim
allah sonumuzu hayir etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…