DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Günaydın, karatay diyetinde 4. günüm.
84 ile başladım, bu sabah 83,4 idi.
3 öğün yiyorum ben.
Yaklaşık 3-3,5 litre su içiyorum.
Dün ilk defa yürüyüşe başladım. 40 dk.
ekmek ve şeker yok. Karatay'ın önermediği hiç bir şeyi yemedim ama yediklerimin porsiyonları acaba fazla mı diye düşünüyorum.
Biraz da kabızlık başladı maalesef :KK43:
Sürekli tartılma bence haftada bir tartıl sonuç daha mutlu ediyor. Kabızlık bende de oldu epey sıkıntı verdi çorba iç iyi geliyor olmadı sabah kuru kayısı ye 2 tane zeytinyağı kullan faydası olur inşallah.

Kızlarım iki öğün yemenin sırrı nedir acaba :KK53:
Bügünde olmadı, hafta içi olmuyor! :KK53:
Yeter sağa sola savrulduğum :KK66:
Ili gündür proteini azaltayım yağı artırayım derdindeyim birde
Deneyleri askıya alıp eski işe yarayan diyetime geri dönme kararı aldım an itibariyle :KK66:

Sevgiler :KK68:
Facebooktaki karatay grubunda çok erken kahvaltı ediliyorsa 2 öğün yapmanın zor olduğunu söylüyorlardı. O yüzden 2,5 yapiyorlarmis. Aslında şart değil 2 öğün. Zaten pofu pofu isimli arkadaş 2,5 öğün artı spor ile gayet güzel sonuçlar almıştı. Değil mi pofu pofu ? :)

Günaydın, karatay diyetinde 4. günüm.
84 ile başladım, bu sabah 83,4 idi.
3 öğün yiyorum ben.
Yaklaşık 3-3,5 litre su içiyorum.
Dün ilk defa yürüyüşe başladım. 40 dk.
ekmek ve şeker yok. Karatay'ın önermediği hiç bir şeyi yemedim ama yediklerimin porsiyonları acaba fazla mı diye düşünüyorum.
Biraz da kabızlık başladı maalesef :KK43:
İlk başladığımda ben de kabızlık yaşadım. Kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı zeytinyağı icmemi tavsiye etmişlerdi. Şimdi çok düzenli wc durumum.

Facebooktaki karatay grubunda çok erken kahvaltı ediliyorsa 2 öğün yapmanın zor olduğunu söylüyorlardı. O yüzden 2,5 yapiyorlarmis. Aslında şart değil 2 öğün. Zaten pofu pofu isimli arkadaş 2,5 öğün artı spor ile gayet güzel sonuçlar almıştı. Değil mi pofu pofu ? :)
Zorla güzellik olmuyor valla :D

Aha adım geçmiş
2,5 bazen 3 öğün
Spor günde 20 dakka ile başladım 1.5 saate çıkardım sonuç;1.5 ayda sağlam 7.5 kilo ;)

Arkadaşlar Karatay diyeti ile benim arkadaşım 20 küsur kilo verdi ve inanın hep yağdan verdi (biliyoruz çünkü sürekli ölçüm yaptırıyordu). Ekmeği kesebiliyorum ama poğaça, waffle gibi şeyleri sevdiğimden yapamıyorum yoksa ben de yapmak istiyorum. Diyetin içinde var mı bilmiyorum ama ince hamur lahmacun ve pizza yiyordu. Hepinize kolay gelsin.

Arkadaşlar Karatay diyeti ile benim arkadaşım 20 küsur kilo verdi ve inanın hep yağdan verdi (biliyoruz çünkü sürekli ölçüm yaptırıyordu). Ekmeği kesebiliyorum ama poğaça, waffle gibi şeyleri sevdiğimden yapamıyorum yoksa ben de yapmak istiyorum. Diyetin içinde var mı bilmiyorum ama ince hamur lahmacun ve pizza yiyordu. Hepinize kolay gelsin.
Zaman ayırıp yazdıklarınız için çok çok teşekkür ederiz.
Yıllardır kilo vermeye çalışırken sağlığımızı ihmal etmisiz, haberimiz yok. Zamanında diyet yapıp kilo verdim ama sağlık problemlerim devam etti. Ama Karatay'a göre beslenince bedenim öyle bir değişim geçirdi ki, yeniden doğdum sanki.
Ama zaman zaman yavaş kilo vermeye insan tahammül edemiyor, şüphe ediyor. Sizin soyledikleriniz iyi bir motivasyon oldu benim için :KK68::KK68::KK200:

Zaman ayırıp yazdıklarınız için çok çok teşekkür ederiz.
Yıllardır kilo vermeye çalışırken sağlığımızı ihmal etmisiz, haberimiz yok. Zamanında diyet yapıp kilo verdim ama sağlık problemlerim devam etti. Ama Karatay'a göre beslenince bedenim öyle bir değişim geçirdi ki, yeniden doğdum sanki.
Ama zaman zaman yavaş kilo vermeye insan tahammül edemiyor, şüphe ediyor. Sizin soyledikleriniz iyi bir motivasyon oldu benim için :KK68::KK68::KK200:
Siz bir de arkadaşımı görseniz, daha da kamçılanırdı isteğiniz. Tabiri caizse evrim geçirdi :KK48: Şu waffle denen şeytan icadını biraz daha yiyeyim, bıkıp başlıyayım diyorum ben de :KK53: En azından benim için kulaktan dolma bilgi olmaktan çıktı, kanlı canlı örnek oldu resmen.

kavun kokusu kavun kokusu ahaha canım ben de az yemedim waffle, pancake nutellayla ;)
Ama en son 1,5 yıl önce :D

Kendimi yemişlerde fıstık/badem ezmelerinde buldum ;)
Waffle, pancake ucuz mama, artık daha lüks takılıyorum :D

kavun kokusu kavun kokusu ahaha canım ben de az yemedim waffle, pancake nutellayla :KK66:
Ama en son 1,5 yıl önce :KK70:

Kendimi yemişlerde fıstık/badem ezmelerinde buldum :KK66:
Waffle, pancake ucuz mama, artık daha lüks takılıyorum :KK70:

Tabii o cevizi, proteinleri, güzel güzel peynirleri, köy tereyağlarını almak ve sadece bu tarz beslenmek ucuz değil :KK53: Ama sağlık harcamaları azalır, bu şekilde dengelenir ;) Şu waffledan bir kurtulsam :( Bir de yıllarca yemedim yemedim, son 6-7 ayda bağımlısı oldum. Yoksa tatlıyı hiiiiç sevmem. Gudubet şey ya, bunlar hep İsrail'in oyunu :KK53: Benden de sevgili wafllelar :D

Tabii o cevizi, proteinleri, güzel güzel peynirleri, köy tereyağlarını almak ve sadece bu tarz beslenmek ucuz değil :KK53: Ama sağlık harcamaları azalır, bu şekilde dengelenir :KK66: Şu waffledan bir kurtulsam :KK43: Bir de yıllarca yemedim yemedim, son 6-7 ayda bağımlısı oldum. Yoksa tatlıyı hiiiiç sevmem. Gudubet şey ya, bunlar hep İsrail'in oyunu :KK53: Benden de sevgili wafllelar :KK70:
Ben de waffle hastasıydım bütün tatlılara hastaydım desek daha doğru olur. Bugün her zaman waffle yediğimiz cafenin önünden geçiyorduk. Eşime dedim 2 buçuk haftadır tatlı yemedim yesem mi bir tane kandırmak için yarısını da sen yersin hepsini yemem dedim :) yok dedi. Bugün az kalsın bozuyordum yani. Kavun kokusu arkadasın kaç kiloydu neler yaptı ne kadar zamanda verdi?

Ben de waffle hastasıydım bütün tatlılara hastaydım desek daha doğru olur. Bugün her zaman waffle yediğimiz cafenin önünden geçiyorduk. Eşime dedim 2 buçuk haftadır tatlı yemedim yesem mi bir tane kandırmak için yarısını da sen yersin hepsini yemem dedim :) yok dedi. Bugün az kalsın bozuyordum yani. Kavun kokusu arkadasın kaç kiloydu neler yaptı ne kadar zamanda verdi?

90 olduğunu söylüyor, ama biz daha fazla olduğunu biliyoruz. Nereden baksak temizinden 100-105 arasıydı. 6 ay olmadan 30 kilo verdi. Diyetisyene de gitti ama sadece yağ, kas, su ölçümünü yaptırmak için. Yağ oranı çok fazlaydı, 40 yakındı. İlk ay %8 düştü, sonrasında söyledi ama şu an hatırlamıyorum. Her gittiğinde oranına baktırıyor.

Back
X