DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Lady cim dis hekiminde randevum ve bankalarda işlerim vardı kosusturma sırasında hissetmedim ama oturduğum anda herseyi yiyebilirdim o duruma gelmistim :)

Sabah 8.45'te klasik Karatay kahvaltısı yaptım.
13.30'da aşağıda gördüğünüz öğle yemeğini tükettim.
20150819_132233.webp

Sabah 8.45'te klasik Karatay kahvaltısı yaptım.
13.30'da aşağıda gördüğünüz öğle yemeğini tükettim.
Eki Görüntüle 1609861
merhaba bende pkoluyum ve troidlerim yavaş çalışıyor şuan64 kiloyum 55 olmak istiyorum uzun zamandır ma amalesef :( 1 ay karatay yaptım 4 kiloya yakın verdim ama şimdi tekrar başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum çünkü karpuza ve dondrumaya dayanamıyorum nasıl yapacağım bilemiyorum önümüzdeki ayda tüp bebek denemem var o zaman kadar 59 olmak istiyorum ama bir türlü başlayamadım siz ne durumdasınız merak ettim ne kadar zamnda kaç kilo verd,n 3 öğün mü 2 öğün mü yapıyorsun canım

merhaba bende pkoluyum ve troidlerim yavaş çalışıyor şuan64 kiloyum 55 olmak istiyorum uzun zamandır ma amalesef :KK43: 1 ay karatay yaptım 4 kiloya yakın verdim ama şimdi tekrar başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum çünkü karpuza ve dondrumaya dayanamıyorum nasıl yapacağım bilemiyorum önümüzdeki ayda tüp bebek denemem var o zaman kadar 59 olmak istiyorum ama bir türlü başlayamadım siz ne durumdasınız merak ettim ne kadar zamnda kaç kilo verd,n 3 öğün mü 2 öğün mü yapıyorsun canım
Merhaba :KK3:
Ben Karatay ile ilk tanıştığımda 88 kiloydum. 2 hafta kadar bakalım yapabilecek miyim diye deneme yaparken 3 kilo verdim. Sonra tam olarak başladım, 3 kilo da öyle gitti. Sonra arat tatil girdi ve ben eski, berbat beslenme düzenine geri döndüm:mad: Benim problemim abur cubur yani çikolata, Gofret, bisküvi gibi şeyler:KK34:
Şimdi 2 gündür yeni bir başlangıç yaptım tekrar. Şu kadar zamanda şu kadarıyla kilo vereceğim diye zorlamiyorum kendimi. Tek istediğim sağlığıma kavuşmak. Bu yüzden diyetimi % 100 korumaya odaklandım.
Sen de yediklerini burda payasabilirsin, bir sürü süper arkadaş var buraya yazan. Çok motive ediyorlar, canlarım benim:KK36:

Merhaba :KK3:
Ben Karatay ile ilk tanıştığımda 88 kiloydum. 2 hafta kadar bakalım yapabilecek miyim diye deneme yaparken 3 kilo verdim. Sonra tam olarak başladım, 3 kilo da öyle gitti. Sonra arat tatil girdi ve ben eski, berbat beslenme düzenine geri döndüm:mad: Benim problemim abur cubur yani çikolata, Gofret, bisküvi gibi şeyler:KK34:
Şimdi 2 gündür yeni bir başlangıç yaptım tekrar. Şu kadar zamanda şu kadarıyla kilo vereceğim diye zorlamiyorum kendimi. Tek istediğim sağlığıma kavuşmak. Bu yüzden diyetimi % 100 korumaya odaklandım.
Sen de yediklerini burda payasabilirsin, bir sürü süper arkadaş var buraya yazan. Çok motive ediyorlar, canlarım benim:KK36:
o zaman bende ayrın sabah tartılayım ve yedikleime paylaşmaya çalışayım karpuzum bitene kadar da karpuz yiyeyim yemezsem eşim çok kızar ne zamandır eve karpuz almıyorduk şimdi aldı yemesem ayıp olur ve karpuz yediğim için sporu sıkı tutarım bende :)))

ecrin87 ecrin87 canım ismin a) çok güzel :KK66: b) karpuz takıntın olması çok tatlı gerçekten :KK66:
Millette burger king takınstısı olur :D sen de meyve ;)

O karpuz iyi ödem yapar, göbeği fazla kaçırınca çok şişiriyor kendimden bildiğim :KK66:
Bir de meyve yedikçe yediriyor ben de doyma hissi denen bir şey olmuyor

Kızlar ben de ancak Çene varmış icraat yokmuş
Bugün tartıda anladım :KK66:
Kabız veya değil 54,90 kg geldim
Hoşuma hiç gitmedi

Mayıs'ta 5 kg verdiğim kendi listenin çıktısını çıkardım
Bugünden itibaren ona konsantre olacağım
Lady'nin günlüğünden paylaşmaya devam edeceğim ;)
Buradaki enerjiyi çok sevdim çünkü :KK68:

Kızlar ben de ancak Çene varmış icraat yokmuş
Bugün tartıda anladım :KK66:
Kabız veya değil 54,90 kg geldim
Hoşuma hiç gitmedi

Mayıs'ta 5 kg verdiğim kendi listenin çıktısını çıkardım
Bugünden itibaren ona konsantre olacağım
Lady'nin günlüğünden paylaşmaya devam edeceğim :KK66:
Buradaki enerjiyi çok sevdim çünkü :KK68:
Eveeet, hep burda ol lütfen :KK68::KK68::KK68:
Karatay hep "ne olursanız olun, sakın kabız olmayın" der biliyor musun. Aslında yeterince lif alıyorsun ve su iciyorsun. Gerçekten garip.
Hadi bakalım Mayıs listesi yine aynı etkiyi yapacak mı görelim hepbirlikte

Eveeet, hep burda ol lütfen :KK68::KK68::KK68:
Karatay hep "ne olursanız olun, sakın kabız olmayın" der biliyor musun. Aslında yeterince lif alıyorsun ve su iciyorsun. Gerçekten garip.
Hadi bakalım Mayıs listesi yine aynı etkiyi yapacak mı görelim hepbirlikte
Fıstığım :KK68:
Yerim ben seni :KK15:

Ben hocayı çok seviyorum :KK66:
Diyetine inanıyorum
Yalnız sabrım gelmiyor şu an :KK66:

Kilo korumayı Karatay dan başkasıyla yapmıycam
Tartı nerdeyse 55 gösteriyor, benim karnım davul gibi şiş, bir yandan da pantolonlar bol bol
Insan bilmez mi ya..
Ama herhalde bağırsaklarımda 1 kg Yük yoktur diye düşünüyorum

Herhalde 2 öğüne geçtim ya bağırsaklar şok oldu :D
Alışma süresi işte..
Yemediğim kadar da yağ yedim oysaki :D

ecrin87 ecrin87 canım ismin a) çok güzel :KK66: b) karpuz takıntın olması çok tatlı gerçekten :KK66:
Millette burger king takınstısı olur :KK70: sen de meyve :KK66:

O karpuz iyi ödem yapar, göbeği fazla kaçırınca çok şişiriyor kendimden bildiğim :KK66:
Bir de meyve yedikçe yediriyor ben de doyma hissi denen bir şey olmuyor
Cevap için sagol canım benim :) keşke senin kilonda olsam 55 olsam havalara uçarım bende yarın başlıyorum inş karpuz bitene kadar yerim yoksa eşimin dilinden kurtulamam :) evet ya karpuzu kirazı çok severim en Sevdiğim meyva karpuz ama tek geçerim :)) neyse bende karpuz yediğim zaman 1 saat yürürüm artık :) gem önünüzde ki ay tüp bebek yaptıracağım 59 görmeye De razıyım :))

C cerulean canım başta hergün kilo kaybediyordum 300 gr 400 gr bu hafta hiç hep aynı yada 100 gr yüksek görüyorum birseyi yanlış yapıyorum ama bilmiyorum. Ben Karatay mutfağı kitabını aldım canım ordan tarif içinde buğday yumurta limon ve yoğurt var ben çorbalara hep unla kıvam aldiriyordum unsuz olmaz sanıyordum ama oluyormuş :)

ecrin87 ecrin87 canım meyveyi sabah, abartmadan ve yanında protein içerikli birleyde yersen inşallah bir şey olmaz :KK66:

K kurtluarmut kuzu şu son dönemde buraya yazdığın menülerini alt alta bir word dokümanına kopyala ve analiz yap bakalım son dönemde değişen bir şey olmuş mu

Ben dün yaptım keçi sütünü abarttığımı, yemişleri daha sık yediğimi ve yağsız geçen Yılların acısını çıkarırcasına yağları iyice abarttığımı gördüm :KK66:

Öyle bakınca anlamıyor insan tekrar gözden geçirince görüyor
Çünkü bana özellikle şu son günlerdeki menülerin çok hafif takrire şayan geliyor :KK66:

Kilo artışı iğrenç bir şey kızlar ;)
Hiç bir yemek için değmez
Çok Sevdiğim yemişlere bile farklı gözle bakmaya başladım :D
Beni şişiriyorlarsa istedikleri kadar sağlıklı olsunlar kalsınlar istemez ;)

Sevgiler

ecrin87 ecrin87 canım meyveyi sabah, abartmadan ve yanında protein içerikli birleyde yersen inşallah bir şey olmaz :KK66:

K kurtluarmut kuzu şu son dönemde buraya yazdığın menülerini alt alta bir word dokümanına kopyala ve analiz yap bakalım son dönemde değişen bir şey olmuş mu

Ben dün yaptım keçi sütünü abarttığımı, yemişleri daha sık yediğimi ve yağsız geçen Yılların acısını çıkarırcasına yağları iyice abarttığımı gördüm :KK66:

Öyle bakınca anlamıyor insan tekrar gözden geçirince görüyor
Çünkü bana özellikle şu son günlerdeki menülerin çok hafif takrire şayan geliyor :KK66:

Kilo artışı iğrenç bir şey kızlar :KK66:
Hiç bir yemek için değmez
Çok Sevdiğim yemişlere bile farklı gözle bakmaya başladım :KK70:
Beni şişiriyorlarsa istedikleri kadar sağlıklı olsunlar kalsınlar istemez :KK66:

Sevgiler
Ceru sen 14 kilo verdiğin dönemde yağı çok kısıtlamış mıydın?

Ya o kadar dikkat ediyorum hatta yarı aç geziyorum diyebilirim ama düşmüyor bu hafta 64 görsem çok mutlu olacağım.
C cerulean 14 kilo verdiğin zamanı bir anlat ya valla duraklama dönemine girdim ben :( bir iki gün şok diyet mi yapsam kırsam duraklamayı

Carsamba

SABAH
- 1 büyük bardak keci sütü (bu gün son :KK66:)
- 1 yumurta

ÖGLE
- 180 gr firinda deniz somonu
- yanina yesil salata

AKSAM
- 150 gr firinda deniz somonu

K kurtluarmut canim bu sekildeydi menüler.. sabah bugünden farkli olarak keci sütü yoktu 1 yumurta 1 YK ton baligiyla yapilmis omlet vardi cogu zaman arasina domates yesillik sarip yiyordum..ve yag eklemiyordum yemeklere/salatalara :KK53: ve cogu zaman 16'da en gec 17'de aksami yemis oluyordum..

Back
X