- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray
Lady cim dis hekiminde randevum ve bankalarda işlerim vardı kosusturma sırasında hissetmedim ama oturduğum anda herseyi yiyebilirdim o duruma gelmistim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende pkoluyum ve troidlerim yavaş çalışıyor şuan64 kiloyum 55 olmak istiyorum uzun zamandır ma amalesefSabah 8.45'te klasik Karatay kahvaltısı yaptım.
13.30'da aşağıda gördüğünüz öğle yemeğini tükettim.
Eki Görüntüle 1609861
Merhabamerhaba bende pkoluyum ve troidlerim yavaş çalışıyor şuan64 kiloyum 55 olmak istiyorum uzun zamandır ma amalesef1 ay karatay yaptım 4 kiloya yakın verdim ama şimdi tekrar başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum çünkü karpuza ve dondrumaya dayanamıyorum nasıl yapacağım bilemiyorum önümüzdeki ayda tüp bebek denemem var o zaman kadar 59 olmak istiyorum ama bir türlü başlayamadım siz ne durumdasınız merak ettim ne kadar zamnda kaç kilo verd,n 3 öğün mü 2 öğün mü yapıyorsun canım
o zaman bende ayrın sabah tartılayım ve yedikleime paylaşmaya çalışayım karpuzum bitene kadar da karpuz yiyeyim yemezsem eşim çok kızar ne zamandır eve karpuz almıyorduk şimdi aldı yemesem ayıp olur ve karpuz yediğim için sporu sıkı tutarım bende :)))Merhaba
Ben Karatay ile ilk tanıştığımda 88 kiloydum. 2 hafta kadar bakalım yapabilecek miyim diye deneme yaparken 3 kilo verdim. Sonra tam olarak başladım, 3 kilo da öyle gitti. Sonra arat tatil girdi ve ben eski, berbat beslenme düzenine geri döndümBenim problemim abur cubur yani çikolata, Gofret, bisküvi gibi şeyler
Şimdi 2 gündür yeni bir başlangıç yaptım tekrar. Şu kadar zamanda şu kadarıyla kilo vereceğim diye zorlamiyorum kendimi. Tek istediğim sağlığıma kavuşmak. Bu yüzden diyetimi % 100 korumaya odaklandım.
Sen de yediklerini burda payasabilirsin, bir sürü süper arkadaş var buraya yazan. Çok motive ediyorlar, canlarım benim![]()
Eveeet, hep burda ol lütfenKızlar ben de ancak Çene varmış icraat yokmuş
Bugün tartıda anladım
Kabız veya değil 54,90 kg geldim
Hoşuma hiç gitmedi
Mayıs'ta 5 kg verdiğim kendi listenin çıktısını çıkardım
Bugünden itibaren ona konsantre olacağım
Lady'nin günlüğünden paylaşmaya devam edeceğim
Buradaki enerjiyi çok sevdim çünkü![]()
FıstığımEveeet, hep burda ol lütfen
Karatay hep "ne olursanız olun, sakın kabız olmayın" der biliyor musun. Aslında yeterince lif alıyorsun ve su iciyorsun. Gerçekten garip.
Hadi bakalım Mayıs listesi yine aynı etkiyi yapacak mı görelim hepbirlikte
Cevap için sagol canım benim :) keşke senin kilonda olsam 55 olsam havalara uçarım bende yarın başlıyorum inş karpuz bitene kadar yerim yoksa eşimin dilinden kurtulamam :) evet ya karpuzu kirazı çok severim en Sevdiğim meyva karpuz ama tek geçerim :)) neyse bende karpuz yediğim zaman 1 saat yürürüm artık :) gem önünüzde ki ay tüp bebek yaptıracağım 59 görmeye De razıyım :))ecrin87 canım ismin a) çok güzel
b) karpuz takıntın olması çok tatlı gerçekten
Millette burger king takınstısı olursen de meyve
O karpuz iyi ödem yapar, göbeği fazla kaçırınca çok şişiriyor kendimden bildiğim
Bir de meyve yedikçe yediriyor ben de doyma hissi denen bir şey olmuyor
Ceru sen 14 kilo verdiğin dönemde yağı çok kısıtlamış mıydın?ecrin87 canım meyveyi sabah, abartmadan ve yanında protein içerikli birleyde yersen inşallah bir şey olmaz
K kurtluarmut kuzu şu son dönemde buraya yazdığın menülerini alt alta bir word dokümanına kopyala ve analiz yap bakalım son dönemde değişen bir şey olmuş mu
Ben dün yaptım keçi sütünü abarttığımı, yemişleri daha sık yediğimi ve yağsız geçen Yılların acısını çıkarırcasına yağları iyice abarttığımı gördüm
Öyle bakınca anlamıyor insan tekrar gözden geçirince görüyor
Çünkü bana özellikle şu son günlerdeki menülerin çok hafif takrire şayan geliyor
Kilo artışı iğrenç bir şey kızlar
Hiç bir yemek için değmez
Çok Sevdiğim yemişlere bile farklı gözle bakmaya başladım
Beni şişiriyorlarsa istedikleri kadar sağlıklı olsunlar kalsınlar istemez
Sevgiler
Yok, acaba Dukan ayarinda bir diyet mi uyguladın acaba diyorum. Son menüden de biraz anlaşılıyor. Aman tanrıııım Dukan bu!