• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Günaydınnnn okula geldim sade bi nescafe ictim yorucu bir gün daha beni bekliyorrrr sabah 5 sene onceki kiyafetlerimden giydim(o zamanlar zayif idim) aynaya bi baktim da ben baya incelmisim yahu:confused:

malipina malipina kiz bu tempolu leslie senin bana attigin video mu?daha acip bakmadim da ben:KK48:
evet kuzum.meğer benim bacak kasları çalışmıyomuş.anam ağlamıştı ilk 3 gün.dene bak güzel.bi de don lastiği bul kendine lazım olcak:D
bi mil normal bi mili de lastikli yaptırıyo zalımın kızı:KK59:

Cok acimasiz ama cok sevdim:KK50:
kız millete bakmadim buraya yazmaktan haa :KK70:

Herkes ama herkes ozgurdur :cool:

Bakislarla bile kimse baski altinda olmamalidir :cool:

@vorones yüklenmeyin veromuza yaaa o zaten kendine cok yukleniyo :anne:

Yeni dogum yapanlar senin kadar erken baslamiyolar diyete spora vero yani bi ebru şalli degillerse :) 4 ay en az bi bekliyolar hem süt duzeni biraz oturuyo hem bebege adapte oluyosun.
2.lerde annenin yükü cok oluyo birde kilo yuzunden kendini cok uzdugunu ben burdan cok farkediyorum.
Zamansiz istah olur emzirirken zaten bu bile zor. Uyku duzeni yoktur.
Kafanda boyle cok doluysa nasil biseye konsantre olucaksin?

Ben olamadigim icin olamayani gayet iyi anliyorum.

Senin bi esnek tarafin olmali emzirdigin icin. Tabiki abur cubur ye demiyorum onlara hic gerek yok ama aksam ara ogunun olsun mutlaka.
Aksam arasini yiyincede pisman olmaszin o zaman.
6 da yiyip birakamazsinki:anne:

Once bu moralsiz kendini suclayan halin gecmeli :KK200:

Bi sonraki mesajini daha enerjik okuyalim insallah vero:KK200:
bonuscum gaza gelsin diye takildim canim :KK66: daha dikkatli oluruz kuzu

Dunku menum

Sabah 11
2yumurta ile cokelekli omlet
2dilim kepekli ekmek
Domates salatalik marul
Zeytin

Aksam ogle 16.30
Bi tabak tavuk ciger
Lahana salatasi
Ayran
1dilim kepek ekmek

Su 2litre
Spor 90dk normal yuruyus

@Lunya

hepfit hepfit
Bu arda bn ogle aksam dedigim tek ogun.
Toplamda 2 ogun yiyorum.
Ogunler arasi 5saat olmasina dikkat ediyorum.
Ara ogun yapmiyorum.
Leptin ......
Şu an çalışmadığım için oturum izni çıkartmam lazım kuzum.biteli 4 ay oldu, cezadayım.oturum izni çıkartmazsam adadan çıkarsam bi daha giremem ceza parasını ödemeden:KK17:.
İçinde mali canavarı var demekki.kaşık kaşık yediğine göre:KK45:
heee ayy ne tuhaff yaaa

Hahayyy kızz ben sana oğlumu vermem. Kilo alcam diye yemek pisirmezsin oğluma. Şişman dünür bulacam ben:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kız vero ne çikolatası yemiş:dondurma:
Anaaaaaammmm ben aday dedim bee :KK70::KK70:

Aday bile olmazmissiniz :KK67: ben kizimi verdim de sende almadin pehhh:cool:

Mali, patates detoksuna başladım dün, sandığımdan çok kolay geçti. Ama çok şişkinlik oldu, öğlenki 2 patates çok geldi. Gazwoman gibi dolandım durdum, koca bir göbekle. Sabah kalktığımda dümdüzdü karnım, eşim için çok sesli bir gece olmuş sanırım, hiçbir şey hatırlamıyorum :halay:.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

O sizin hoşluğunuz :KK72:.
:KK36:

Hala oyle dusunuyorum sporda 1. Miz belli:spor::sampiyon::sampiyon:
a aaa:confused:

Çekinmeyin yaaa valla çekinmeyin o cevapla tusuna basarken şuursuzca basin....
Nasilsa geriden gelen okur :işsiz: :tokat:

Dun ve onceki bir suru gun geride kalsin ve 2 gunluk ful dikkat baslasin benim icin insallah Cutemom007 Cutemom007 ortim makbus silkelenelim kuzum emi tutalim birbirimizi ♡

hepfit hepfit ben firtinalarda olayim eskidende spor gurubunda ordaydim guzel cagrisim yapiyor bana.
Insallah tutarım canım zıra basa donmusum 1 haftalık emerim iki günde cop oldu yine

Canım aç karnına spor yapmasan diyeceğim ama bebekle haklısın elinden başka bir şey gelmez normalde spor yemekten 1 saat sonra yapılıyor spor sonrası da protein ağırlıklı beslenmek her zaman daha sağlıklı kaslar erimesin diye :KK15:Menün çok güzel:kk77:

Afiyet olsun canım güzel menü ama kuru incir kuru kayısı ne kadar fazlası zarardır biliyorsun şeker açısından:KK45:

Harikasın :KK76:

Benim boyum neden 1.57 olarak kalmış ki hep ben 1.58 boyundayım çok fark var :lülülü::KK70::KK60:

Zıplayarak mı yaptın leslieyi kuzu :rolleyes:ekledim balım:KK60:

Ahahahha bende yoğunum bugün ya ama buradan da kopamıyorum daha geçmişe gideceğim:confused::KK68:
Ya şimdi yersem bir saat beklemem lazım ee o zamana kız uyanıyor o tekrar uyuyunca tam oğlan geliyor falan derken ikindiye kalıyor spor

Menüm
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 kızarmış tb ekmeği
Yarım kk peynir
Domates,maydonoz,nane

Öğle 13:30
5 yk etlia taze fasulye
2 yk yogurt

Ara 16:30
1 bardak tarçınlı süt
2 kuru kayısı

Akşam 19:00
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk etli fasulye
3 yk keten tohumlu yoğurt
Salata

3 lt su
40 dk zumba

nehirnil111 nehirnil111 @Lunya hepfit hepfit @Ytmz
Ekledim kuzum menünde sporunda çok iyi:KK15:
Megerse bana kilo aldiran beyaz ekmek ve sekermis

Düşmanımız onlar aynen cocom:KK71:

kız millete bakmadim buraya yazmaktan haa :KK70:

Herkes ama herkes ozgurdur :cool:

Bakislarla bile kimse baski altinda olmamalidir :cool:

bonuscum gaza gelsin diye takildim canim :KK66: daha dikkatli oluruz kuzu

Leptin ......
heee ayy ne tuhaff yaaa

Anaaaaaammmm ben aday dedim bee :KK70::KK70:

Aday bile olmazmissiniz :KK67: ben kizimi verdim de sende almadin pehhh:cool:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK36:

a aaa:confused:
evet çok gıcık bi süreç .yaklaşık 1 ay sürüyo işlemler ,toplam 500 lira verip oturuyon totonun üstüne.ben çıkarıp hemen iş bakıcam:ruh:

Allahımmm minnoşluğa bakkk..
Senin de sevgililer günün kutlu olsun canım:KK200::KK200::KK200:
Sağol kuzum :KK200::KK15:
Ya şimdi yersem bir saat beklemem lazım ee o zamana kız uyanıyor o tekrar uyuyunca tam oğlan geliyor falan derken ikindiye kalıyor spor

Haklısın kuzum dedim ya çocuk olduğundan bunu senin için söyleyemem :KK200:Sen yap da artık bir şekilde o da fayda sağlar elbet sonuçta spor :KK49:

Back
X