- 31 Aralık 2017
- 789
- 671
- 53
Dünkü menümSabah
1 bardak tarçınlı su
1 yeşil elma
Yarım kibrit kutusu peynir
Öğlen
Bisküvi
Akşam
Nohutlu patlıcan yemeği
3 küçük biber turşusu
15 dakika yürüyüş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü menümSabah
1 bardak tarçınlı su
1 yeşil elma
Yarım kibrit kutusu peynir
Öğlen
Bisküvi
Akşam
Nohutlu patlıcan yemeği
3 küçük biber turşusu
15 dakika yürüyüş
Canım herkes kendisini biliyor. Sen geçen hafta çok kilo vermiştin. Bu hafta çok artı olmadığı sürece problem olmaz. Haftaya daha dikkatli olursun.Ya ben cidden dikkat ettim dun menu de paylastım ama hıc dusmedı bakayım bugun nasıl olur Insallah duser bugun
Bisküvi derkenDünkü menümhepfit

Ya ben yesem de veriodum kiiiiMkuzum hepimiz biliyoruz ki alamak kolay vermek zorrrrr
Yürü be sidelya, ben çok giremedim ama boş bırakmamışsın menüyüBisküvi derken
Patlıcan kızartma değildir inşallah.
Saatleri ve suyu da belirtelim ..
Puffff pazartesi salı gidince mahvoldu iste 2 kilo iki gündeCanım herkes kendisini biliyor. Sen geçen hafta çok kilo vermiştin. Bu hafta çok artı olmadığı sürece problem olmaz. Haftaya daha dikkatli olursun.
Vero bende eskiden öyleydim, patates kızartması yiyip kilo verdiğimi biliyorumYa ben yesem de veriodum kiiii![]()
Metobolızmalarımız yavaşlıyor artık galiba daha fazla asılmamız lazım benim de bozulan gunun ardından dikkat ettim mı hemen giderdi 1 kilo ama bugun gıtmedıYa ben yesem de veriodum kiiii![]()
Kızlar dünkü cısslardan sonra tartılmaya korkan ben :))
Puffff pazartesi salı gidince mahvoldu iste 2 kilo iki günde
Ayy hepfitim dimi dimi bı ben saçma değilim . Bu cuma başlayalım. Kapışmaya beni de yaz. Yani ben secemiom sen hedef ve kapışma kişisi versen süper olurTartil tartil, tartiyla küsünce hemen kilo alıyorum bensen kapışmaya giriyor musun cuma günü?
Kuzu hepimiz aldık, cuma başlıyoruzhepsini fazlasıyla geri vericez
![]()
Galiba..Metobolızmalarımız yavaşlıyor artık galiba daha fazla asılmamız lazım benim de bozulan gunun ardından dikkat ettim mı hemen giderdi 1 kilo ama bugun gıtmedı
Wowwww çok havalı köpük partisi de yapalim mi
Eki Görüntüle 2111471
Diğeri çok can yakar bu daha iyi gibi geldi canım da tatlı yani bu arada storm için de kelepçe buldum
Eki Görüntüle 2111474

Spora yeni başladın sanıyorum kuzum.Menüm gelsin o zaman
Sabah bir bardak limonlu su
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk peynir
Domates maydonoz nane
Yeşil çay
Öğle 13:30
4 yk haşlanmış kuşbaşı et
Ara 17:00
1 bardak tarçınlı süt
1 kuru kayısı
Akşam 19:30
1 kepçe şehriyeli havuç çorbası
3 yk keten tohumlu yoğurt
6 yk taze fasulye
Gece 21:00
Yeşil çay
Çeyrek çay bardağı portakal suyu
Su 2.5 lt
40 dk zumba
Ha bir de kızlar hazır etiketlemişken sorayım. Herkese bakıyorum süper sporlar. Ama ben şu kadarcık sporla mahvoluyorum. Spor yapmaya enerji bulamıyorum kendimde. Zorla yapıyorum. Sonrasında toparlanamıyorum.
Eşim birkaç gündür çok mutsuz ve halsiz duruyorsun dedi![]()
@Lunya @begum75 @nehirnil111igdedali
hepfit @Ytmz
Emzirmekten de olabiliiiiiir yediğin künefe kan şekerinle oynadığı için de olabiliiiir. La vero 2 lavaş üstüne künefe nedir allasen. Neyse bugün perşembe hadi bak dünün telafisi bi menü bekliyorumMenu yaziyim
Sabah ılık limonlu su
12.30
2 kk süzme 1 kk beyaz peynir
Az tel peyn ı r
3 yeşil 4 siyah zeytin
2 yumurta kaşarlı yağda
Köz biber yeşillik domates mandalina
Çeyrek elma
Aksam 19.00
5 sis ciğer 5 sis et
2 küçük lavaş (el kadar ince )
Salata ayran koz patlıcan domates
4 5 çatalkünefe (özür
) cani çeken olmasın ( çok huzursuz edici )
Daha bitmediiii
Eve gel çay iç derken fındık cevizz hurma üzüm
Ama açım şimdi bu neyyyçünkü emzirmek sanırım bebek buyudukce aciktiriyo
![]()
Makbuşum sıkma canını genel olarak iyiydin bu hafta. Evet arada kaçtı ondan olabilir. İçebiliyorsan ödem çayı+bol suGunaydin kizlar kilom dusmem is ya sınır oldum o kadar da dikkat ettim dun odem gideydi Bı yarım kilo barı bugun de düşmezse hıc yarına 2 kilo artidayim![]()
Neden öyle oluo ki ya. Bi de ben hareketsizm. Ondan da oluo galiba . Yer gezerdim ben ama şimdi yiyip yavruları uyutunca ben de uyuyorumVero bende eskiden öyleydim, patates kızartması yiyip kilo verdiğimi biliyorum
Şimdi azıcık fazla ekmek yesem ertesi gün + çıkıyorum![]()
Ben de giremedim kuzum son sayfada gördüklerime sessiz kalamadımYürü be sidelya, ben çok giremedim ama boş bırakmamışsın menüyü![]()

Evet iğdem ilk fırsatta flasha leslie yükleyeceğim. Haklısın muhtelemen birden yüklendim
Storm kelepçe mi arıyormuş
Spora yeni başladın sanıyorum kuzum.
İlk zamanlar öyle oluyor. Ben haziran gbi başlamıştım. Akşam 10 dedin mi yorgunluktan düşüp kalıyordum yatağa...
Bi süre sonra o ilk hamlık gidince sporun daha çok enerji verdiğini hissedeceksin. Bence zumba yerine biraz daha hafif bişeylerle başla. Zumba epey kondisyon gerektiren bir spor
Onun dışındaaa menün güzelmiş afiyet olsun
Emzirmekten de olabiliiiiiir yediğin künefe kan şekerinle oynadığı için de olabiliiiir. La vero 2 lavaş üstüne künefe nedir allasen. Neyse bugün perşembe hadi bak dünün telafisi bi menü bekliyorum
Makbuşum sıkma canını genel olarak iyiydin bu hafta. Evet arada kaçtı ondan olabilir. İçebiliyorsan ödem çayı+bol su
İgdem özür yaa. Tamam bı da olmaz kii. Seneye 14 şubatta yiyim künefe ok
Storm kelepçe mi arıyormuş
Spora yeni başladın sanıyorum kuzum.
İlk zamanlar öyle oluyor. Ben haziran gbi başlamıştım. Akşam 10 dedin mi yorgunluktan düşüp kalıyordum yatağa...
Bi süre sonra o ilk hamlık gidince sporun daha çok enerji verdiğini hissedeceksin. Bence zumba yerine biraz daha hafif bişeylerle başla. Zumba epey kondisyon gerektiren bir spor
Onun dışındaaa menün güzelmiş afiyet olsun
Emzirmekten de olabiliiiiiir yediğin künefe kan şekerinle oynadığı için de olabiliiiir. La vero 2 lavaş üstüne künefe nedir allasen. Neyse bugün perşembe hadi bak dünün telafisi bi menü bekliyorum
Makbuşum sıkma canını genel olarak iyiydin bu hafta. Evet arada kaçtı ondan olabilir. İçebiliyorsan ödem çayı+bol su