• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Tartil tartil, tartiyla küsünce hemen kilo alıyorum ben :KK35: sen kapışmaya giriyor musun cuma günü?

Kuzu hepimiz aldık, cuma başlıyoruz :KK73: hepsini fazlasıyla geri vericez:KK33:
Ayy hepfitim dimi dimi bı ben saçma değilim . Bu cuma başlayalım. Kapışmaya beni de yaz. Yani ben secemiom sen hedef ve kapışma kişisi versen süper olur

Metobolızmalarımız yavaşlıyor artık galiba daha fazla asılmamız lazım benim de bozulan gunun ardından dikkat ettim mı hemen giderdi 1 kilo ama bugun gıtmedı
Galiba..:KK51:. ama kötu yaa. Ben hiç alışkın değilim ..oyy yaslaniom mu şimdi :KK14:

Wowwww çok havalı köpük partisi de yapalim mi
Eki Görüntüle 2111471
:KK53::KK53::KK53:

Diğeri çok can yakar bu daha iyi gibi geldi canım da tatlı yani bu arada storm için de kelepçe buldum
Eki Görüntüle 2111474
:skandal::skandal::skandal:
Storm kelepçe mi arıyormuş:süslü:

Menüm gelsin o zaman
Sabah bir bardak limonlu su

Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk peynir
Domates maydonoz nane
Yeşil çay

Öğle 13:30
4 yk haşlanmış kuşbaşı et

Ara 17:00
1 bardak tarçınlı süt
1 kuru kayısı

Akşam 19:30
1 kepçe şehriyeli havuç çorbası
3 yk keten tohumlu yoğurt
6 yk taze fasulye

Gece 21:00
Yeşil çay
Çeyrek çay bardağı portakal suyu

Su 2.5 lt
40 dk zumba

Ha bir de kızlar hazır etiketlemişken sorayım. Herkese bakıyorum süper sporlar. Ama ben şu kadarcık sporla mahvoluyorum. Spor yapmaya enerji bulamıyorum kendimde. Zorla yapıyorum. Sonrasında toparlanamıyorum.
Eşim birkaç gündür çok mutsuz ve halsiz duruyorsun dedi :KK43:

@Lunya @begum75 @nehirnil111 igdedali igdedali hepfit hepfit @Ytmz
Spora yeni başladın sanıyorum kuzum.
İlk zamanlar öyle oluyor. Ben haziran gbi başlamıştım. Akşam 10 dedin mi yorgunluktan düşüp kalıyordum yatağa...
Bi süre sonra o ilk hamlık gidince sporun daha çok enerji verdiğini hissedeceksin. Bence zumba yerine biraz daha hafif bişeylerle başla. Zumba epey kondisyon gerektiren bir spor
Onun dışındaaa menün güzelmiş afiyet olsun

Menu yaziyim:KK14::KK14:
Sabah ılık limonlu su
12.30
2 kk süzme 1 kk beyaz peynir
Az tel peyn ı r
3 yeşil 4 siyah zeytin
2 yumurta kaşarlı yağda
Köz biber yeşillik domates mandalina
Çeyrek elma
Aksam 19.00
5 sis ciğer 5 sis et
2 küçük lavaş (el kadar ince ) :işsiz:
Salata ayran koz patlıcan domates
4 5 çatal :KK43: künefe (özür o_O) cani çeken olmasın ( çok huzursuz edici ):kızgın:
Daha bitmediiii:KK11:
Eve gel çay iç derken fındık cevizz hurma üzüm :kahve::oha::oha:
Ama açım şimdi bu neyyy :KK53: çünkü emzirmek sanırım bebek buyudukce aciktiriyo:KK51:
Emzirmekten de olabiliiiiiir yediğin künefe kan şekerinle oynadığı için de olabiliiiir. La vero 2 lavaş üstüne künefe nedir allasen. Neyse bugün perşembe hadi bak dünün telafisi bi menü bekliyorum

Gunaydin kizlar kilom dusmem is ya sınır oldum o kadar da dikkat ettim dun odem gideydi Bı yarım kilo barı bugun de düşmezse hıc yarına 2 kilo artidayim :KK17::KK17:
Makbuşum sıkma canını genel olarak iyiydin bu hafta. Evet arada kaçtı ondan olabilir. İçebiliyorsan ödem çayı+bol su

Vero bende eskiden öyleydim, patates kızartması yiyip kilo verdiğimi biliyorum :KK43:
Şimdi azıcık fazla ekmek yesem ertesi gün + çıkıyorum :KK57:
Neden öyle oluo ki ya. Bi de ben hareketsizm. Ondan da oluo galiba . Yer gezerdim ben ama şimdi yiyip yavruları uyutunca ben de uyuyorum

İlk zamanlar öyle oluyor. Ben haziran gbi başlamıştım. Akşam 10 dedin mi yorgunluktan düşüp kalıyordum yatağa...
Bi süre sonra o ilk hamlık gidince sporun daha çok enerji verdiğini hissedeceksin. Bence zumba yerine biraz daha hafif bişeylerle başla. Zumba epey kondisyon gerektiren bir spor

Emzirmekten de olabiliiiiiir yediğin künefe kan şekerinle oynadığı için de olabiliiiir. La vero 2 lavaş üstüne künefe nedir allasen. Neyse bugün perşembe hadi bak dünün telafisi bi menü bekliyorum

Makbuşum sıkma canını genel olarak iyiydin bu hafta. Evet arada kaçtı ondan olabilir. İçebiliyorsan ödem çayı+bol su
Evet iğdem ilk fırsatta flasha leslie yükleyeceğim. Haklısın muhtelemen birden yüklendim

İgdem özür yaa. Tamam bı da olmaz kii. Seneye 14 şubatta yiyim künefe ok ;)

Back
X