• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Merhaba topiginizi yeni gordum diyet kardesligi... bende baslayip baslayip bırakıyorum yaa konsantre olamadim hic ve kendime cok kızıyorum:KK43:( adapte olma konusunda yardimci olabilecek onerileriniz vaemi ?
Cnm şimdilik yeni üye alınmıyo :(

smykmy smykmy simaycım şok yapacağım 5 gün..ilk gün patates..2 tane anca yerim hiç sevmem haşlanmışını.karbonhidratın aslında diyetten tamamen çıkartılması uygun değil..azda olsa almak gerek..makarna mesela haşlanıp yoğurtla tatlandırılıp öğlen yenebilir...patates fazla karbon..
Anladim hulyacım:KK200::KK200:

Merhaba topiginizi yeni gordum diyet kardesligi... bende baslayip baslayip bırakıyorum yaa konsantre olamadim hic ve kendime cok kızıyorum:KK43:( adapte olma konusunda yardimci olabilecek onerileriniz vaemi ?
Canım hoşgeldin..bu grup henüz dün açıldı ve kendi aramızda olmayı tercih ediyoruz..belki birkaç hafta sonra yeni arkadaşlar alabiliriz ancak şuan toparlanmamız gerek..kusura bakma olur mu :)) herkesin kafası karışık adaptasyon konusunda yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum..

Anladim
Canım hoşgeldin..bu grup henüz dün açıldı ve kendi aramızda olmayı tercih ediyoruz..belki birkaç hafta sonra yeni arkadaşlar alabiliriz ancak şuan toparlanmamız gerek..kusura bakma olur mu :)) herkesin kafası karışık adaptasyon konusunda yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum..
Teşekkürler

Back
X