• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

@Baharherbahardiyetyapar
Arkadaşım gerek takımda gerekse burada yazdığın mesajlar bizi çok rahatlattı. Kaptanımızın ne kışkırtıcı olmadığı kaldı ne de üslupsuz. Ama sen bize sıkı takipçi olarak gerçekleri ne kadar iyi gözlemlediğini gösterdin. :KK36:
smykmy smykmy canım benim inan çok iyi olurdu. Eşim de farketti ' ne bu halin ya , siz ne yaşıyorsunuz orada ' diyor.
Artık fite yazmayı düşünüyordum ' grup açmayacak mısın ' diye. Sonra farkettim ki açmış.:KK36:

@Baharherbahardiyetyapar
Arkadaşım gerek takımda gerekse burada yazdığın mesajlar bizi çok rahatlattı. Kaptanımızın ne kışkırtıcı olmadığı kaldı ne de üslupsuz. Ama sen bize sıkı takipçi olarak gerçekleri ne kadar iyi gözlemlediğini gösterdin. :KK36:
smykmy smykmy canım benim inan çok iyi olurdu. Eşim de farketti ' ne bu halin ya , siz ne yaşıyorsunuz orada ' diyor.
Artık fite yazmayı düşünüyordum ' grup açmayacak mısın ' diye. Sonra farkettim ki açmış.:KK36:
aşk yaşıyoz deseydin kocene :D

Ben demeyi unuttum niyetliyim bugun.

Kimdi o kofte diyen vurun benim yerime halsizim ben :işsiz:
Oyy Allah kabul etsin Bonuscan :KK15:ben vururum ustayımdır bilirsin :cool:
@Ytmz sen mi demiştim köfte möfte :KK59:
kediler-ve-zombiler-karsi-karsiya_8820526-22560_854x480.webp

valla kahve manyağı oldum bugün günün ilerleyen saatlerinde nolur bilmem :KK70:

Fazlası zarar kuzum aman etme :KK53:

Birakmıyollaaa kardeşimmm
11 ziyaretçi ne gezer yeni açılmış grupta...
Kız belki gidenlerdir hani takımda olup da başka adresten neyin giriolardir. Ellesmeyin. Hep bu yüzden de karisio ortalık boşver kim naparsa yapsın. Biz bagimizi koparmadan kiloları verelim .

Back
X