- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm şimdilik yeni üye alınmıyoMerhaba topiginizi yeni gordum diyet kardesligi... bende baslayip baslayip bırakıyorum yaa konsantre olamadim hic ve kendime cok kızıyorum( adapte olma konusunda yardimci olabilecek onerileriniz vaemi ?
Anladim hulyacımsmykmy simaycım şok yapacağım 5 gün..ilk gün patates..2 tane anca yerim hiç sevmem haşlanmışını.karbonhidratın aslında diyetten tamamen çıkartılması uygun değil..azda olsa almak gerek..makarna mesela haşlanıp yoğurtla tatlandırılıp öğlen yenebilir...patates fazla karbon..
PekiCnm şimdilik yeni üye alınmıyo
Canım hoşgeldin..bu grup henüz dün açıldı ve kendi aramızda olmayı tercih ediyoruz..belki birkaç hafta sonra yeni arkadaşlar alabiliriz ancak şuan toparlanmamız gerek..kusura bakma olur mu :)) herkesin kafası karışık adaptasyon konusunda yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum..Merhaba topiginizi yeni gordum diyet kardesligi... bende baslayip baslayip bırakıyorum yaa konsantre olamadim hic ve kendime cok kızıyorum( adapte olma konusunda yardimci olabilecek onerileriniz vaemi ?
canım takımımız kapandığı için takımdaki arkadaşlarımız hepimiz buraya toplandık şimdili öyle konuşuyoruz sadece dpn açıldı bu topiğimiz
TeşekkürlerCanım hoşgeldin..bu grup henüz dün açıldı ve kendi aramızda olmayı tercih ediyoruz..belki birkaç hafta sonra yeni arkadaşlar alabiliriz ancak şuan toparlanmamız gerek..kusura bakma olur mu :)) herkesin kafası karışık adaptasyon konusunda yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum..
Gece açılan topiccanım takımımız kapandığı için takımdaki arkadaşlarımız hepimiz buraya toplandık şimdili öyle konuşuyoruz sadece dpn açıldı bu topiğimiz
Ben yazip gonderinceye kadar 27 olmusGece açılan topic
Sayfa 24
Gevezelik bizde huydurBen yazip gonderinceye kadar 27 olmus
Kız 64 olmuşsun gonzalesssSabahki kahvaltim
Eti form uzerine findik ezmesi
Gebertin beni
Midem yaniyor
Yok su an 61 hulyaKız 64 olmuşsun gonzalesss
büşra el yazısını okuyamıyom kız ekrana yapışıyom okumak için sayendecanım takımımız kapandığı için takımdaki arkadaşlarımız hepimiz buraya toplandık şimdili öyle konuşuyoruz sadece dpn açıldı bu topiğimiz
hippo hoşgeldin kuzuCnm şimdilik yeni üye alınmıyo
off klavyeden heeebüşra el yazısını okuyamıyom kız ekrana yapışıyom okumak için sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?