- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabikideEvet amaç menü yorumunu hepfit ve lunya için rahatlatmaktı bir de daha fazla rekabet :)
Ama spor siz olmaya devam edin o zaman sizin için mahsuru yoksa??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabikideEvet amaç menü yorumunu hepfit ve lunya için rahatlatmaktı bir de daha fazla rekabet :)
Ama spor siz olmaya devam edin o zaman sizin için mahsuru yoksa??
Esim kizartmadan baska yemiyo esraFırında yapsaydin keşke ben çift taraflı tavam var onda kizartiyorum köfteye tavuğa palamuta hiç yağ koymuyorum kendi yağıyla pişiyor küçük balıklara çok az yağ koyuyorum çok güzel oluyor
Burdayım canım.malipina canim nerelerdensin
Katliam olmuşŞeker orucuna başladığım gün iş yerinde tatlılı tuzlulu altın günü kıvamında parti verilmesi![]()
Arada konuşuyoruz canım onlaMiu nerde ben görmedim daha ama
Canım bu nasıl menü yarın tartı günü tartı olmasada bu yediklerin hem sağlıklı değil hemde kilo vermene yardim ci olmaz meyve suyu aşırı şeker meyvenin kendisini ye gozlemede olmaz öğlen pankek yemissin kekle gözlemeyle kilo veremezsin sen ogrencimiydinSabah
Taze sıkılmış meyve suyu bir bardak
Yarım gözleme
Öğlen
2 küçük pankek
Akşam
Mısırlı yeşil salata
Haşlanmış tavuk
90 dakika yürüyüş
1.5 lt su
En son 8de yemek yendi
hepfit
Önceki menülere göre bugün daha iyi ama bir kaşık pilavı yesen ne olur yemesen çok şey olurMenu bildirim
Sabah 1 portakal yarım armut
12.30
Peynir zeytin menemen yeşillik doMates
Bi isirik ekmek
Aksam 18.30
2 karnıyarık
1 yemek kaşığı dolusu pirinç Pilavı.
Ayran salata
Çay 2 hurma biraz uzum 1 ceviz
1 mandalina yarim elma
Pek sesin çıkmıyor da merak ettim yerini yadirgadin sanirim miu nasilmisBurdayım canım.
bu ara modumda değilim o yüzden. Miu iyi ara ara konuşuyoruzPek sesin çıkmıyor da merak ettim yerini yadirgadin sanirim miu nasilmis
Ablacım ya bugün perşembe o lahmacun ne
Corbada karbon daha hafif besleseydin keske
Haklısın ablacim
Tam motive olamadım canım yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum
Oooo
Hakkında hayırlısı olsun ne zaman dönecekler belli mi kafana yattı mi isSelam kızlar iş görüşmesine. Gidip geldim patates yoğurt yedim çocukları almaya gidicem birazdan
Menü vereyim kizlar ev epeyce kalabalık giremem bu akşam daha
Sabah 07.30
1 bardak sut
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 08.45
Sade nescafe
Ara 10.30
Ceyrek elma
Bikac badem
Ara 11.30
Bikac badem
Öğlen 13.15
Ton balıklı salata
Ara 14.00
Yesil cay
Ara 15.15
Yarim muz
Bikac badem
Aksam 19.00
1 yk et sote(etler cok yagliydi yiyemedim)
Bol salata
(Yemediklerim geldi bak aklima yine)
Su 2 olmustur.
Spor yok kizlar ev kalabalik ve yatcam simdi zaten sabah 6 bucuk kalkis var.
hepfit @Lunya
@Sidelya95 bu sana gelsinEki Görüntüle 2111704