• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

igdedali igdedali hoşbuldum canım evliyim ben kendi evimde kalıyorum üniversitenin son yılı alttan dersim kalmazsa 21 yaşındayım :) 69-70 arası gidip gelen bi kilom var som zamanlar çöl rahatsız olmaya başladım özellikle basen bölgesinden alıyorum boyum 1.65 böyle işte buna bir dur demem lazım artık :)
E ne güzel evdeymişsin. Yanında götürsen ya bişeyler. Misal güzel bi salata yap peynirli olur tavuklu olur, ton balıklı olur. Yanına 1 dilim tam buğday ekmeği, okulda bulabilrsen yoğurt veya ayran. Ooohh miiis. Ara öğün olarak da küçük sütlerden at çantana kuru meyve ya da ceviz- fındık hep elinin altında olsun

E ne güzel evdeymişsin. Yanında götürsen ya bişeyler. Misal güzel bi salata yap peynirli olur tavuklu olur, ton balıklı olur. Yanına 1 dilim tam buğday ekmeği, okulda bulabilrsen yoğurt veya ayran. Ooohh miiis. Ara öğün olarak da küçük sütlerden at çantana kuru meyve ya da ceviz- fındık hep elinin altında olsun

Tamam cajım bundan sonra çantama atıcam böyle şeyler ağzım boş kalmasın acıkınca :) sonra saçma sapan şeyler yiyorum

Eki Görüntüle 2111926

kızlar bu geçen haftadan kalanlarla oluşan tablo,
bu haftakini nilişkoyla yeniden düzenliyecez
spor takımlarına katılmak istyenler bizi etiketlesin:KK31::KK31::KK31:
spor yapmak istiyorum diyenlerden aklımda kalanlar

@Donna_salut
Nevreste Nevreste
@masumm
@Ytmz
Esra_4378 Esra_4378

spor yapanlar kızlar sizleride ekliycez takıma
@malipina
hepfit hepfit
@Lunya
@Floweroflife

sizlerde katılcakmısınız kızlar?
@Sarayca
matematik61 matematik61
@smykmy
@sidelya79
hippotalamus hippotalamus
@derunehatun

Yaw yine ben yokum ben de spor yapcam hatta yorulacaksiniz benkm sporumdan

senin furduğun yerde gül biter:KK60:
Kıyamam ama sana :KK200::KK15:
Korumak çok zor işte :KK45:

Ekledim sporunu kuzum :KK60:

Biliyorum kuzu bu haftanın önlemini aldım şimdiden yani haftaya daha fena vururum :KK70::KK60:
Çabuk verdiğim gibi hızlıda alıyorum benim vücudum sevmediği çok şey var aksine yemek kültürümüz vücudumun sevmediklerinden ibaret yani ben ömür boyu diyette kalamam gerekir yani hiç hata payı vermem lazım :işsiz::işsiz:[/QUOTE]
Aynı ben inanır mısın hep diyetteyim o yüzden :KK45:
hepfit hepfit nehirnil111 nehirnil111
Geçen hafta: 69.5
Güncel:69.8 :KK43:

İki gündür ipin ucunu kaçırdım maalesef.. bugünden itibaren tutuyorum :KK4:
Bende tüfegin ucunu kaçırmışım taramalı gibi mübarek:KK59::sopa: :rolleyes:
kediler-ve-zombiler-karsi-karsiya_8820526-22560_854x480.webp

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Erken tartılmışsın biraz bekleyeydin en az -800:süslü:

hiç de fena değil Berna bu hafta ara öğünleri azaltıp ana öğünlerde sağlam yersen tartı harika olur :KK6::KK6::KK6:

Yiyip içince tazelenen bir adet Sarayca gördü bugün elf gözlerim :KK70:
Haftaya Sarayca şov var :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu hafta en az 56.9 begüşün EN AZ:cool:

Regl ödem var ama biraz da artı var sanırsam Makbuşum:cool:
Bu hafta coşangillerden biri olacaksın o belli oldu :süslü:

Kajuuuuuu tebrikler kuzum:KK37:
Arada muhabbete gel özlüyoruz :KK37:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben bunu bilmiyordum
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Dilara tanışamadık senle. Hoş geldin öncelikle...
Dünki menün ödem yapmıştır mutlaka ama beslenme tarzını değiştirmen lazım. Sana önerim okulda yiyeceklerini yanında taşıman. Evde mi kalıyorsun yurtta mı ?

yüzden 1.88 kuzu
Çok ama çok güzel tebrikler:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nehiri bi öpeyim de öyle devam edeyim :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Donnam halan gelmiş o yanıltıcı artıya takılma. Bu hafta altın haftan iyi değerlendir kuzum ...

Haftaya 52 müthiş yakışacak. Hala da kapıdaymış. Aç kapıyı girsin kız değerlendiririz :deli:

Bildiriminin içimdeki etkisi:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Çok güzel gidiyorsun abla. Bu hafta ne yaptıysan ayneeen devam :rapci:

Acilen başlaması gerekenlerde ilk üçe oynuyorsun efserim. Hemmen hemmen başlıyoruz
Kızının yeni yaşı kutlu olsu. allah uzun sağlıklı ömür versin:KK200:

Pohlu mu pohsuz mu ?

Yeme potansiyelim çoh güçlüdür :deli:

Var mıydı bilmiyorum bi yazayım gene de
Hedef 55
Boy: 168

Kuzu pazartesi hala teşrif edecek gibi gelmezse yandı gülüm ketenhelva :KK70:Bende seni kocaman öptüm:KK15::KK15::KK15:

Ayy teşekkürler ablacim sarkinda harika müziğin ritminde emojilerde oynuyor ritme göre sanki cok hoşuma gitti canımın:KK200::KK19::KK33:

aplaaaaq heyecan yapTin valaaa bende . Senle yarışak mi . Sen bu hafta iyi vermsiin tebrikler bu arada . Hedef koyam sen mi söylesen kaç oliyumm.
66.9 dan 65.9 olsam ya ben .

Ayy ablacim bilmemmi burkere yarışta ortak olup diğer grubu yenecektin hastanelik olmustun açlıktan bebde kaytarip kaçırmış menü vermemiştim ayy necok utanmistim senden
Canım _1 hedef süper hatta 1200 yapabilirsin canım sen[/QUOTE]
He heee kafama koyduğumu yaparim he yaa.acayip stres olmustm . Anna 1200 verebilrmiyim ki oyy

Back
X