• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Canım iki gündür siteye giriş yaptığım zaman sayfalar açılmıyor, bir sayfa beş dk sonra anca açılıyor. Giriş yapmadığım zaman tıkır tıkır açılıyor. Sizi okuyorum giris yapmadan, akşam okuyamadım bugünde yeni bakıyorum. Bu mesajda gönderilmez sanırım , üçüncü olacak diğer ikisi çıkmamış.

Maşallah fıstığa nice sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah :KK200::KK15:

Canım aynı diyet kısmındaki gibi kasırgalar fırtınalar olarak ayırdık sen fırtınalara beni etiketlemiştin zaten orayı aldım direk liste yaptım :KK45:

Mali :sopa:Aus ve Miu şuanda buraya bakıyorlardır eminim ve sen düşün ne yapmak istemişlerdir :kahve::ıslık:Silkelen hadi yeni bir haftaya başladık o ödemler artılar geldiği gibi gidecek inşallah:KK31:
Eki Görüntüle 2112002

Korumada kalırsan ne mutlu zayıflama kuzum:KK70:sayfada birine zayıflama demek ne güzel :KK30:

Vuruldunuz çıkınız lütfen öldünüz :KK67:
Eki Görüntüle 2112013
Sıkıyosa gelsinler de görim hadi, hadi bekliyom:KK45::KK45:
Gelsenize nan:KK45::KK45:
Ordan okumak kolay:KK45::KK45:
Yiyosa gelin hepinize yeterim:KK53::KK53:

Canım iki gündür siteye giriş yaptığım zaman sayfalar açılmıyor, bir sayfa beş dk sonra anca açılıyor. Giriş yapmadığım zaman tıkır tıkır açılıyor. Sizi okuyorum giris yapmadan, akşam okuyamadım bugünde yeni bakıyorum. Bu mesajda gönderilmez sanırım , üçüncü olacak diğer ikisi çıkmamış.
Bu linklerden birine yazsan mı ,Curyl yi etiketleyip:KK64:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/teknik-sorun-yasayanlar.825857/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/sitede-yasadiginiz-sorunlar.341/

Yaaa verdiğin 1.4 u kenarda bırakıp 0.4 e mı odaklanıyorsun Lunyam ya allah askına:sinirli::sinirli::sinirli:
Hedefi tutturamadım ona üzülüyorum, yoksa 100 Gr versem bile sevinirim sonuçta o da gitti diye :(

Tiroit ilaçlarını düzenli kullanıyor musun Lunyam.Başka bir sebepten az kilo verebilir misin?Mesela Nevreste Nevreste nin menüleri de kuş kadar ,senden de az veriyor.Siz ikiniz de gece yarılarına kadar uyumuyorsunuz ,sebep o olabilir mi?:KK64:
İlaç kullanmıyorum, evet çok geç uyuyor um bu olabilir ama bilemiyorum :(

Hedefi tutturamadım ona üzülüyorum, yoksa 100 Gr versem bile sevinirim sonuçta o da gitti diye :KK43:

İlaç kullanmıyorum, evet çok geç uyuyor um bu olabilir ama bilemiyorum :KK43:
Sende de tiroit problemi vardı diye hatırlıyorum ,ben ilacı bırakınca ,düzenli kullanmayınca kilo alıyorum :deli:

O degil de gecen hafta gıdemedıgımız arkadaşa bu hafta gideceğiz yarın kahvaltıya bende senı hatırlarım artık sık sık :KK76:
Beni ve diğer 10 arkadaşını da hatırla kahvaltıda :sopa:

Tamamdır canlarım size zorluk olmasın diyr herkes kendi hedefini belirlesin dedim canlar :bicak:

Nasıl uygun gorurseniz oyle yapalım firtinalar olarak bizde o zaman gecen hafta bu hafta fark yuzde gibi yapalım mı canım yoksa sen toplu mu aciklican
Kuzuş akşam yazicam, bu haftaki kilolarda yüzde hesabı yapmasak mi:skandal: sıfırdan başlayan arkadaşlar da var:KK45:

Back
X