- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa tam gaza gelmiştim.. oldu mu şimdi ♡♡♡

Gazını alayım ki beni geçemeYaa tam gaza gelmiştim.. oldu mu şimdi ♡♡♡

Fatma abla yakala beniiii haftaya seninleyiz
![]()
Mali iki muz fazla olmuş canım. Muzlar küçük olsa bile ara öğün de farklı bir meyve ya da yoğurt yesen güzel olurdu. Onun dışında gayet güzel. Su göremedim ama spor süper
hee ben de diyom ne unuttum.suyu yazmamışımMali iki muz fazla olmuş canım. Muzlar küçük olsa bile ara öğün de farklı bir meyve ya da yoğurt yesem güzel olurdu. Onun dışında gayet güzel. Su göremedim ama spor süper![]()

İçmeyi unutmayalım da yazmayı unutsak da olurhee ben de diyom ne unuttum.suyu yazmamışım![]()
bu hafta hiç su içmedim ben ya maksimum günde 1,5 litre.çok ihmal ettim suyu.İçmeyi unutmayalım da yazmayı unutsak da olur![]()

Tikat tikatyapıştım sobaya yansın yağlaar![]()
begum75
Bu hafta mortim olur musunuz?
Beni bu şerefe layık görür müsünüz hanfendi?
Karşı takımsınız zaten, çiğ çiğ yiyeceğim de muvaffak olursam
![]()

Afiyet olsun kuzum sana daAfiyet olsun bizde de kuru fasulye var bu aksam![]()

Bugün ben de öyleyim. Daha 1 lt icebildim. Akşam depo yaparım artık. Sonra tuvaletten çıkamambu hafta hiç su içmedim ben ya maksimum günde 1,5 litre.çok ihmal ettim suyu.![]()

hee çok güzel gonuştun be gardaşTikat tikat
İsinacam diye gendiyi yakmakiprislica gonustum mu
Ben senden korkuyom ama![]()

Saat daha erken, 2 buçuk olur en azbu hafta hiç su içmedim ben ya maksimum günde 1,5 litre.çok ihmal ettim suyu.![]()
kaptan belirliycek bende oyle biliyorumKızlar hedefleri takım başkanları belirlemeyecek miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum![]()