• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Lisans 4 yıllık olandan. Psikolojiyi zar zor bitirdim derdim neydi diyorum bazen:deli:
Amaç kafamı meşgul etmek. Boş durunca saçmalayanlardanım:KK14:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
@tevafuk55 un mesajı vardı aralarda çıtır dost yazmış ben de onu çıtır karışık tost okudum :KK70:

Babamın fikri değişti gibi. Yumuşadı en azından... Hala arada laf sokuyor ama duymuyorm
Nişan vs olursa bi süre Urfa'ya gitmem lazım. Kpss yoğunlaştım. Bi de feylesofun ailesi 1 aya ormana çıkacak onların da ayrı telaşı var. Bekliyoruz

Leslie vaaaaaar leslieeeee:KK59:

fitim normalde 8 dedin mi kahvaltı biter bende. Ama bu şeker orucu mahvetti. Sabah keyifsiz kalktım sonra dedim uyu az şımart kendini saat 30 oldu:KK22:

Haziraaaaaaaaaaaaaaaaan korktun mu?:süslü:
Temmuuuuuuzz korktun mu?:süslü:
Ağustoooooos korktun mu ?:süslü:
Korkmadın mı ?:süslü:

Gayet güzelmiş fitim afiyet olsun:KK72:
Wakk wakk layan kadın mı :eek:

Esra kız Esra bu akşam ne??
Öğlen aç gezmiş, akşam abanmışsın yemeğe..
Yapma fırtına Esra, öğle daha iyi ye akşamı azalt..
Geç kalkınca öğlen yemiyorum ondan bu sarma var yenmemesi gereken kız cuma diye yedim 1 hafta karbon yemem muck
Esra o yeşilleri sen ye biz pırasa,ıspanak ve brokoli yiyeceğiz:KK45:Kasırgalar:halay:
:kusmuk:iyygg

Allah insanlara vicdan versin, ben böyle üzüldüysem ailesi bu haberlerle daha daha kahrolmuştur :KK43:
Ortalıkta okuyorum ama Hale’n daha bakmaya bile kıyamadım :cry:bakmadığım halde gece kabuslarıma girdi :KK61:o aileye Allah sabır versin yar ve yardımcı olsun :dua:bu yaratıklar yaşamayı hak etmiyor :KK62:

Açıktan sosyal hizmet okuyorum ama ona başlamadım daha. Kpss çalışıyorum

Daha önce yapmıştın...
Hattaaa hiiiç unutmam ben tatildeydim o sıra bi geldim iğde duyarsa çıldırır demiştin :süslü:
Hafızaları tazeleyim dedim :süslü:

O hediyeler ne kıymetli...
Benim de annemin (gerçi her annenin var sanırım)
kristal çay takımı vardı hiç kullanmadığı
Her bahar temizliğinde bir parçasını kırardım meraktan incelerken... Bayılırım onlara çünki
Oturur ağlardı garibim ama bi gün bile bişey demedi
Toplamış çeyizlerini hep sana ayırdım dedi... Nası kıymetli onlar. Galiba her kırılan parçası için ben de ağlayacağım ileride:KK61:

Bu hayat erken yordu Lunyam:KK4:
evet kucuklugumuzde vitrinler ozenle karistirilcak yerlerdi :KK200:

Ehüüü ehüüüü diyom ki nehiri bir haftalık aldat benle, heyecan olsun
:deli::deli:
Bak sana kedi resmî de koyuyorum
Eki Görüntüle 2112192
:KK70:

kizi misafirlikteydik ve eve bizimle yatili misafir geldi :KK69:

Eki Görüntüle 2112267 Cutemom007 Cutemom007 canim lütfen yarın kahvaltıda dikkat et yani bugünde yiyim de sunuda kacirayimda diye diye cuma geliyor sonra haftalar geçiyor biz aynı yerde sayıyoruz
@Antepia27 ablacım zaten bu kilolara şunun tabagini bitireyim şunu siyirayim şu lokmayı ağzıma ativereyim derken aldık ne yazıkki bende bakıyorum eşime şunu bitiriver yemicem doydum oğlan desen hep artik bırakıyor bi baktım ben evin copluguymusum malesef israf olabiliyor ama azıcık da evin diğer fertleri düşünse keşke
@vorones Eki Görüntüle 2112269 canim ya lütfen çayı sadece çay olarak iç yanina bi şundan bi bundan derken hoppp bi bakmışsın birsürü şey yiyorsun
@tevafuk55 ve @hippotalamus zaten siz işi biliyorsunuz kızlar super geleceginize inaniyorum
@Sidelya95 canim hepimiz darma duman maşallah eksiyle geldin tebrik ediyorum
smykmy smykmy sende gerçekten çok cabaliyorsun ve istikrarlı olsun ins.
Efser Efser Eki Görüntüle 2112273 canim kilolarimizda aynı bak takımdan sonra çok kilo almışsın kafanda sağlıklı beslenmeye başladığına tam inan
@derunehatun canim cee ee yapıyor gibi oldun sankim ...
@Floweroflife yemek saatlerine dikkat et ve eşinin yediklerinden uzak dur canim 48 kiloluk bir resim atmıştın o cici elbiselere girmek istemiyor musun zatten kocandan büyüksün kendine bak ecuk
Eki Görüntüle 2112276 aaaa ağlamak yok ama seni çıtır günler bekliyor

hepfit hepfit başkanım bu da şenlen bana gelsin Eki Görüntüle 2112271 KASIRGALAR SIZEDE TOPTAN TAVSIYE VERIYORUM YEDIKLERINIZE DIKKAT EDIN LÜTFEN SAĞLIKLI BESLENIN BOL BOL yeşillik yiyin yeşil sağlıktır ahada bundan yiyin annemEki Görüntüle 2112274 özellikle @malipina ve matematik61 matematik61 siz canim
tezekkur ederim kuzummm:KK31:

smykmy smykmy bacım ne ettn tahlilleri gösterebildin mi ?
Cuma goturcem gostercem canim doktor cok yogunmus
Sordugun icin cok tesekkur ederim :KK36::KK36::KK36::KK36:

Lisans 4 yıllık olandan. Psikolojiyi zar zor bitirdim derdim neydi diyorum bazen:deli:
Amaç kafamı meşgul etmek. Boş durunca saçmalayanlardanım:KK14:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
@tevafuk55 un mesajı vardı aralarda çıtır dost yazmış ben de onu çıtır karışık tost okudum :KK70:

Babamın fikri değişti gibi. Yumuşadı en azından... Hala arada laf sokuyor ama duymuyorm
Nişan vs olursa bi süre Urfa'ya gitmem lazım. Kpss yoğunlaştım. Bi de feylesofun ailesi 1 aya ormana çıkacak onların da ayrı telaşı var. Bekliyoruz

Leslie vaaaaaar leslieeeee:KK59:

fitim normalde 8 dedin mi kahvaltı biter bende. Ama bu şeker orucu mahvetti. Sabah keyifsiz kalktım sonra dedim uyu az şımart kendini saat 30 oldu:KK22:

Haziraaaaaaaaaaaaaaaaan korktun mu?:süslü:
Temmuuuuuuzz korktun mu?:süslü:
Ağustoooooos korktun mu ?:süslü:
Korkmadın mı ?:süslü:

Gayet güzelmiş fitim afiyet olsun:KK72:
:-):-) korkmadım :-):-):-)

Eki Görüntüle 2112267 Cutemom007 Cutemom007 canim lütfen yarın kahvaltıda dikkat et yani bugünde yiyim de sunuda kacirayimda diye diye cuma geliyor sonra haftalar geçiyor biz aynı yerde sayıyoruz
@Antepia27 ablacım zaten bu kilolara şunun tabagini bitireyim şunu siyirayim şu lokmayı ağzıma ativereyim derken aldık ne yazıkki bende bakıyorum eşime şunu bitiriver yemicem doydum oğlan desen hep artik bırakıyor bi baktım ben evin copluguymusum malesef israf olabiliyor ama azıcık da evin diğer fertleri düşünse keşke
@vorones Eki Görüntüle 2112269 canim ya lütfen çayı sadece çay olarak iç yanina bi şundan bi bundan derken hoppp bi bakmışsın birsürü şey yiyorsun
@tevafuk55 ve @hippotalamus zaten siz işi biliyorsunuz kızlar super geleceginize inaniyorum
@Sidelya95 canim hepimiz darma duman maşallah eksiyle geldin tebrik ediyorum
smykmy smykmy sende gerçekten çok cabaliyorsun ve istikrarlı olsun ins.
Efser Efser Eki Görüntüle 2112273 canim kilolarimizda aynı bak takımdan sonra çok kilo almışsın kafanda sağlıklı beslenmeye başladığına tam inan
@derunehatun canim cee ee yapıyor gibi oldun sankim ...
@Floweroflife yemek saatlerine dikkat et ve eşinin yediklerinden uzak dur canim 48 kiloluk bir resim atmıştın o cici elbiselere girmek istemiyor musun zatten kocandan büyüksün kendine bak ecuk
Eki Görüntüle 2112276 aaaa ağlamak yok ama seni çıtır günler bekliyor

hepfit hepfit başkanım bu da şenlen bana gelsin Eki Görüntüle 2112271 KASIRGALAR SIZEDE TOPTAN TAVSIYE VERIYORUM YEDIKLERINIZE DIKKAT EDIN LÜTFEN SAĞLIKLI BESLENIN BOL BOL yeşillik yiyin yeşil sağlıktır ahada bundan yiyin annemEki Görüntüle 2112274 özellikle @malipina ve matematik61 matematik61 siz canim
Hatırlattığın iyi oldu canim

Sabah
12.00
Tavada yumurta domates peynir zeytin
1 parmak ekmek

14.00
Neskafe

1800 bir portakal

19.30
4yk tavuk sote
Yoğurt
yumurtalı pırasa salatası
4 karalahana sarması bulgurlu
Artık bir hafta karbon tüketmem ekmekte pek yemiyorum genelde o sebeble yedim

Şu 2.5
Spor 3 mil leslie
nehirnil111 nehirnil111 hepfit hepfit begum75 begum75 ortim @Donna_salut mortim

ortim :KK36:
*bugün cuma diye menün normale göre fazla olmuş biraz,sabahki ekmeğide ilk defa görüyorum menünde ama sabahun genel olarak güzel:KK9:

*1800 portakal :confused::KK70:
*akşam; tavuk,yoğurt, salata güzel,lahana sarmasını yiyceksende öğlen yemen daha güzel akşama kalması biraz sakıncalı ama dün cumaydı telafi edilebilir:KK9:

*su :KK9:
*spor:KK9:

Son düzenleme:
miuu :KK200::KK200::KK200:
upload_2018-2-17_9-18-19.webp

Dünkü menüm
Sabah
1 yeşil elma
1 kupa bardak tarçınlı limonlu su

Kahvaltı
Kavrulmuş yumurta
4 dilim dil peyniri
1 salatalık

Öğlen
Bir çay kaşığı tahin
4-5 adet ceviz

Akşam
5 kaşık mercimek pilavı
1 kase yoğurt

Su 1lt (çok içemedim unutmuşum su içmeyi yine)
45 dk yürüyüş

Bir de yarım kase puding yedim kayınvalidem yapmıştı ayıp olmasın dedim:110:
Ama bugün bomba gibiyim 0 kaçamakkkkkk olacak :)
hepfit hepfit

Ara:√
Sabah:√
Akşam:√
Su:√
Spor:√
Mesaj sayısı yeterli mi/ EVET
Gece yeme var mı/YOK

:KK9::KK9:

Not: Böyle devam et, 2 haftada 3 kilo diyorum en az, hemde oluk oluk yağdan :rolleyes::rolleyes:

Öğle:√
Spor:√
Gece yeme var mı/YOK

Not: Gayet güzel :super: umarım ekmek kenarı beyaz ekmek kenarı değildir :sopa:

Spor:?
Gece yeme var mı/YOK

Not: Tost ne ile yapıldı, açık açık yaz kuzu :super: pattiss yok, pattiss cıss:KK20:

Öğle:×
Akşam:×
Su:?
Gece yeme var mı/YOK

:KK20::KK20:

Not: Saraycam ekmek hani 3 dlm olan, beyaz mı , kepekli mı :sopa: dolmaya girmiyorum :sopa: kuru yemişi hiç demiyorum:sopa: bunlar not alındı :sopa:

Öğle:✓
Akşam:✓
Su:✓
Spor:✓
Gece yeme var mı/VAR

Not: Kahvaltı yap mutlaka :sopa: öğlen ekmek beyaz mı? Sandviç nasıl ekmekle yapıldı beyaz mı?
9 buçuk yemek için çok geç, kaç gibi uyuyorsun?

Sabah:✓
Mesaj sayısı yeterli mi/HAYIR
Gece yeme var mı/YOK

Not: Pattiss yemeyin diyordum ama senin fırında olduğu için bu sefer bir şey demiyorum. Su biraz artırılması lazım. Ve maalesef mesaj sayın az , biraz katılım artır daha iyi motive olacaksın :KK66:

Mesaj sayısı yeterli mi/ HAYIR
Gece yeme var mı/YOK

Not: kaymak? Tahin pekmez? Sigara böreği?
Mesaj sayın maalesef biraz az, daha fazla gelmelisin ki daha iyi motive olabilesin :KK66:

Not 2: yarın tartina bir yer belirleyip orada tartilip , güncel kilonu yaz bana, bundan sonra da hep orada tartilmaya dikkat et :KK66:

Sabah:✓
Ara:✓
Öğle:✓
Ara:✓
Akşam:✓
Gece yeme var mı/YOK

Not: Nasıl ekmek? Kaşar mı görüyorum orada :silah:

@Ytmz menü yok :sinirli: Ve bugün 3 den beri yoksun :sopa:

suspushanimcim suspushanimcim menü yok :sinirli: Ve bugün hiç gelmemişsin :sopa:

@SpringStorm menü yok:sinirli: Ve 11 buçukta girmişsin siteye :sopa:

Nevreste Nevreste menü yok:sinirli: nevrosum hem aktif olup, hem miss gibi beslenip hem menü vermeyen bir hatun var bugün, acaba kim kim :sopa:

Kajupi Kajupi menü yok:sinirli:Ve mesaj sayın yeterli değil biraz daha aktif olmalısın :sopa:

Nare83 Nare83 menü yok:sinirli: Ve biraz daha aktif katılım saglarsan, bu sana pozitif olarak geri dönecektir , +2.5 telafi edilmeli :sopa:

deynepnaz deynepnaz menü yok:sinirli: menü yok:sinirli:menü yok:sinirli:menü yok:sinirli: :KK53::KK53:

Canım cepten giriyorum birde günler yoğun geçti iki gündür .ama bugünden itibaren daha aktif olurum canım , menüde bugünden itibaren yazayım oolur mu

Dünkü menüm
Sabah
1 yeşil elma
1 kupa bardak tarçınlı limonlu su

Kahvaltı
Kavrulmuş yumurta
4 dilim dil peyniri
1 salatalık

Öğlen
Bir çay kaşığı tahin
4-5 adet ceviz

Akşam
5 kaşık mercimek pilavı
1 kase yoğurt

Su 1lt (çok içemedim unutmuşum su içmeyi yine)
45 dk yürüyüş

Bir de yarım kase puding yedim kayınvalidem yapmıştı ayıp olmasın dedim:110:
Ama bugün bomba gibiyim 0 kaçamakkkkkk olacak :)
hepfit hepfit
O kadarcik akşam yemeği az canim ama mercimek pilavı dediğine göre içinde şehriye falan vardır çokta yiyemezsin yanına bol salata yee

Back
X