- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
YA olmuyor olmuyor ne yassan hiç masum gelmiyor pu ha ha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YA olmuyor olmuyor ne yassan hiç masum gelmiyor pu ha ha
esraa uyudun muuYA olmuyor olmuyor ne yassan hiç masum gelmiyor pu ha ha
Çok tatluuuesraa uyudun muu
bu nasıl![]()
Go Esra go Esra, kaçamak yapanların korkulu rüyası olKızlar farkındamısınız hep kaçamak hep yarın duzelticem yenmemesi gereken sağlıksız şeyler falan filan lafta cuma başlıyordum start veriyorduk bambaşka bir hafta bizi bekliyordu
Sence canimhepfit
Haklısın cnm.. annemgil gittikten sonra 3 kilo verdim ama tekrar konsantre olamadımKızlar farkındamısınız hep kaçamak hep yarın duzelticem yenmemesi gereken sağlıksız şeyler falan filan lafta cuma başlıyordum start veriyorduk bambaşka bir hafta bizi bekliyordu
Sence canimhepfit
Kırkta bir gorussende böyle kaçamak la olmaz menemen varmış miss onu yeseydin ye denilince yedim yedim derdin illa lokmanimi saydılar bari birini yeseydin kusura bakma ayıptı falan değil canim istemiş yemissin dun o yazdım yeme diye arkadaslarda diyor burda sorun sadece senin bugün yediğin pide değil grubun genel motivasyonu sonuçta birbirimize sözümuz varSelam millet simdi yoldayız gerı donuyoruz kahvaltı diye gittik yemek de hazırlamışlardı Menumu yazayım sevabıyla günahıyla
Sabah 1 dilim pide 1 yuvarlak peynirli pogaca 1 sigara böreği 4 zeytin menemen 1 catal peynir
Ara 1 sade turk kahvesi
Aksam 3 sebzeli köfte 1 kepçe mercimek corbası salata 1 bardak ayran
Spor 5 mile leslıe
Su 1 litre ancak oldu yatana kadar ne icebılırsem @hepfıtSarayca @nehirnil111
BEnce de bizi tahrik etme sana tüyo verme sevdasıylaBebeğim yerin 'kilo almak isteyenler' bölümü. Sana tavsiyem burdan kaçarak uzaklaş...
Ama şunu da dusunmeliyiz biz bir takımız benim de mesela 5 kilo fazlam kalsa çok takmam belki ama burda birbirimize destek oluyoruzya benim verecek 23 kilom var simdi ben yenmezken az şundan az bundan listeler kırıyor beniHaklısın cnm.. annemgil gittikten sonra 3 kilo verdim ama tekrar konsantre olamadım![]()
Çok haklısın esram . Dikkat etmek şart. BeBen de ayni kararlilikta değilm. Dünkü çay saatindn çok şikayetçi iken. Bugün yine aynıydm.Ama şunu da dusunmeliyiz biz bir takımız benim de mesela 5 kilo fazlam kalsa çok takmam belki ama burda birbirimize destek oluyoruzya benim verecek 23 kilom var simdi ben yenmezken az şundan az bundan listeler kırıyor beni
Bi 5 Kilo vermem sartttt !!! 61 62 olsam yaa en az..Ama şunu da dusunmeliyiz biz bir takımız benim de mesela 5 kilo fazlam kalsa çok takmam belki ama burda birbirimize destek oluyoruzya benim verecek 23 kilom var simdi ben yenmezken az şundan az bundan listeler kırıyor beni
Çok haklısın canımBugün malum görümcem doğum yaptı bir kaç kişiyi okudum lafiim sadece makbukeyede değil özel olarak ona dün gece yaz mistim yazı hatirlatin demişti yoksa herkes uzerine alinabilir

Bende acım ve misafirlikteydim evde olsam istedigim kadar haşlanmış tavuk sonuçta yerdim ama ben başka birşey yemiyorum diyemedim o baklavalarin yanından 40 kere geçtim resmen boynum bukuldu yaÇok haklısın esram . Dikkat etmek şart. BeBen de ayni kararlilikta değilm. Dünkü çay saatindn çok şikayetçi iken. Bugün yine aynıydm.
Su An cokkk acimmm ben ama.![]()