• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Ben meyve yerim kuzu ama 1 tane yerim maksimum:KK45:

Canım hepimiz yoğunuz, ama kilo bildirmek menü vermek mecburi:bicak:

Abla olmaz öyle günahı sevabı yazmalısın. Bozunca yazmayıp kandirmiycaz kendimizi:KK43:

Olur Kuzu, yeşillik eksik olmuyor yoksa doymuyorum:KK70: kuru üzüm yiyeyim ölçü ne olsun 1 yemekkasigi iyi mi sence?:KK64:

Evet Abla raporlu ilacim var , ailesel benim ki:mad: genetik bi rahatsızlık, ailemde herkes 50 li yaşlarda kalp krizi geçiriyor. Kilo almak spor yapmamak benim için tehlikeli:KK51:

Kuzu şu antep karası denilen köyü renkli cekirdekliden yiyecegim ben:KK52:
Yeterlidir canım 1 yk

Ben evlenince de 59 58 dim hamilelikten once @_AYNURA_ ile sonra @Ausencia ile verdim 58 oldum . Simdi de Miu ile vercedim amma burda da veririm.sizinle hepfit hepfit im @Esra_4378 ile 59 olacam inşallah.
Ben de üni.de 46-48 arası, eşimle tanıştığımda 48, iki yıl sonra 56, sonra kendi çabamla yine 48, geçen sene evlendiğimde 65 idim.. 48’den 65 e 4 yılda gram gram aldım.. şimdi yine 48 olmak istiyorum bakalım..
Ne aptalım ya en tombik hakimle gelin oldum..

Bitirdim fatma abla
:halay::halay::halay:
Ufak tefek birkaç iş kaldı ama bugün yapmayacağım..burda hava mis gibi bahar geldi zaar,eş de evde, şimdi kv.deyiz sonra sinema vs işler yarına kalsın
:dondurma::dondurma:
Sen nasılsın ablacım?

Ooo sevindim canım ayy hiç bdv gitmem bı takılıym bizim sayfaya yakın trend konularda
Yaa ne ler konuşuluyor şaşırdim
Heee senide gordum:KK53:
İyiyim canım
Aynen hava cok gugüz ayakkabı mi giyebilir sem yürümek istiyorum
:KK19:

Sen şeker orucu yapmıyor muydun?
:KK48::KK48::KK48::KK48:
Ula meyve bırakılır mi? Şeker orucunu bırakırım :63:
Yeterlidir canım 1 yk
Tamam kuzu
Floweroflife Floweroflife malipina malipina ve Esraaaaaaaaaa(nickini bulamadım):sus:
Dalga geçmeyin ule hatun doğal dedi ilave şeker yok dedi. Biz zaten ilave şekeri bıraktık... Doğal üzümün şekerini bırakmadık. allah'ın verdiği nimete yüz çevirmek olmaz:süslü:

Dur sen pusuya yattım menü bekliom:KK48:
Bi spor yapmasınlar, bi cıs olsun furacam onlari:KK53:
Ben de üni.de 46-48 arası, eşimle tanıştığımda 48, iki yıl sonra 56, sonra kendi çabamla yine 48, geçen sene evlendiğimde 65 idim.. 48’den 65 e 4 yılda gram gram aldım.. şimdi yine 48 olmak istiyorum bakalım..
Ne aptalım ya en tombik hakimle gelin oldum..
Ayyy ben de 48 istiom ama en son lise de gördüm o kiloyu:KK47:

Ooo sevindim canım ayy hiç bdv gitmem bı takılıym bizim sayfaya yakın trend konularda
Yaa ne ler konuşuluyor şaşırdim
Heee senide gordum:KK53:
İyiyim canım
Aynen hava cok gugüz ayakkabı mi giyebilir sem yürümek istiyorum
:KK19:
Ohh mis gibi rahat ayakkabıyı giy yürü d vitamini depola :) hem diyete hem de insanın moraline iyi oluyor..ben se dün baktım bdv’ye burda kimse kalmayınca oyalanayım diye

Floweroflife Floweroflife malipina malipina ve Esraaaaaaaaaa(nickini bulamadım):sus:
Dalga geçmeyin ule hatun doğal dedi ilave şeker yok dedi. Biz zaten ilave şekeri bıraktık... Doğal üzümün şekerini bırakmadık. allah'ın verdiği nimete yüz çevirmek olmaz:süslü:
Ben anlamam o işlerden:deli:

Back
X